dimitrakont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 omnislash το panasonic dv codec δε μου ανοίγει το inf για να κάνει install... parsifal νομίζω δεν έχεις καταλάβει για πόσο καινούργια μιλάμε οτι είμαι.. το paypal donation φαντάζομαι οτι αφορά την ενίσχυση σε αυτούς που κατασκευάζουν προγράμματα και τα παρέχουν δωρεάν..σωστό και μπράβο τους και εύγε και αν δεν υπήρχαν και αυτοί τι θα κάναμε, δεν αντιλέγω, να το κάνω... αλλά εγω έχω κατεβάσει ένα κάρο προγράμματα και δε μπορώ να τα κουμαντάρω..δε ξέρω αν με νοείς.. ΔΕ ΞΕΡΩ τι να τα κάνω.. το ένα θέλει codec, το άλλο θέλει να έχεις και άλλα προγράμματα.. το άλλο λέει οδηγίες αλλά προυποθέτει να έχεις και άλλα πράγματα..το άλλο δείχνει άλλες εικόνες στην οδηγία απο αυτές που έχει το πρόγραμμα..τώρα έχω το virtual dub για πράδειγμα (ένα απο τα 10 που κατέβασα ) και δε μου αναγνωρίζει το αρχείο που έχει το φίλτρο γιατι μάλλον δεν το διαβάζει, συνεπώς θα πρέπει να κατεβάσω άααααααλλο πρόγραμμα για να το διαβάζει!!!! εδω φίλτατε μιλάμε για τρομερή απειρία και έλλειψη γνώσης...πώς θα εξηγήσεις σε κάποιον νέο τη δουλειά, με πλήρη ανάλυση.. εεε για κάτι τέτοιο μιλάμε..Σαφώς και δεν περιμένω άγγελο εξ ουρανού,απλά ρωτάω και σιγά σιγά μαθαίνω..Τι μου λες για codec τι για CCE Basic για μένα το ίδιο είναι...μακάρι να καταλάβαινα τα 8 απο τα 10.. εγω πιάνω τα 4.Αλλά ρε παιδιά, μη μου πετάτε τέτοια ψαγμένα γιατι ΔΕ ΞΕΡΩ να υποθέτω οτι χρειάζεται το α πριν κάνω το β ... εσεις τα ξέρετε, εγω οχι.
dimitrakont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ενω η οδηγεία για το vobsub δε λέει πουθενά να προσθέσω το αρχειάκι στο κουτάκι (και ας ακούγεται χαζό, οι θεωρητικοί και οι άπειροι δεν τα ξέρουν αυτά παιδιά), εγω το πρόσθεσα τελείως πειραματικά και το terminal με bsp παίζει κανονικά με ελληνικούς υπότιτλους. Ερωτήσεις: 1) τώρα το αρχείο αυτό που είναι divx εγω απλά βρίσκω πρόγραμμα να το μετατρέψω σε dvd??? 2) στο burn με το nero προσθέτω και τους υπότιτλους για burn ή μόνο το αρχείο??? 3) το ίδιο έχω κάνει με το evan almighty που είναι avi. αυτό θέλει άλλη μετατροπή για dvd??? Νομίζω οτι σας πονοκεφάλιασα...:oops:
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Είπαμε, είναι η εξεταστική στη μέση και δεν προφταίνω τώρα. Προς το παρόν έχω γράψει έναν αναλυτικό και εύκολο, θέλω να πιστεύω, οδηγό για αρχαρίους (καλή ώρα) για την αντίστροφη, από αυτήν που θέλεις να κάνεις, διαδικασία. Διάβασε το τμήμα που αφορά το playback, ίσως πάρεις «μυρωδιά» μερικές από τις έννοιες που εμπλέκονται γενικά στο θέμα «video στο PC». Αν ξέρεις καλά αγγλικά, λέω να δοκιμάσεις με το DVD Flick, έχοντας ως σημεία αναφοράς τα παρακάτω: Official DVD Flick Guide @ dvdflick.net Official DVD Flick Forum @ dvdflick.net DVD Flicks Guides @ Google Δε χρειάζεται extra codecs/προγράμματα για να κάνει τη μετατροπή...
omnislash Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 @parsifal δεν ξέρω γιατί αλλά με τον hc η εικόνα δείχνει ανάποδα.Να μου πεις αυτό συμβαίνει και με windows media player , winamp .Με gom και km δεν είχα πρόβλημα.
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Κάποιο DirectShow φίλτρο κατά την αναπαραγωγή παρεμβαίνει και τα κάνει μαντάρα. Έχεις κανένα klite codec pack εγκατεστημένο μήπως... ;
dimitrakont Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν οι περίπτωση αυτού του site είναι τρομερό θέμα για έκθεση.. τα τζιμάνια μου θα ενθουσιαστούν, αλλά μάλλον θα χρειαστώ περισσότερες μέρες να ρωτάω και να σας πρίζω για να μαζέψω και υλικό.. parsifal, άκουσα τη συμβουλή σου και κάτι "μύρισα"..κατέβασα και το dvdflick που φαίνεται πολύ καλό αλλά στο κομμάτι με το burn, δε μου αναγνωρίζει το cd rw (αμ δε...είπα την ώρα που χοροπηδούσα)... γιατι???? εν μέσω εξεταστικής ξέρω είναι δύσκολο, αλλά πέτα καμια πληροφορία μπας και.. και τα πήγαινα τόσο καλά μωρε..κριμα και άδικο δεν είναι????
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν οι περίπτωση αυτού του site είναι τρομερό θέμα για έκθεση.. Ελπίζω να μη θεωρείς ότι ο original poster έχει δικαιώματα αποκλειστικότητας επάνω στο thread που ανοίγει. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά το νόημα του παραπάνω... ...στο κομμάτι με το burn, δε μου αναγνωρίζει το cd rw (αμ δε...είπα την ώρα που χοροπηδούσα)... γιατι???? Μισό λεπτό. Προσπαθείς να γράψεις ταινία DVD με CD-RW... ; Χμμμ...
dimitrakont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ελπίζω να μη θεωρείς ότι ο original poster έχει δικαιώματα αποκλειστικότητας επάνω στο thread που ανοίγει. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά το νόημα του παραπάνω... δεν το κατάλαβα.. εννοώ εκθεση..β λυκειου και εννοώ και dvd writer.. :oops: μήπως φταίει που το dvd writer ειναι εξωτερικό;;απενεργοποίησα ήδη το εσωτερικό αλλά τίποτα.
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Άκου τί θα κάνεις. Στην επιλογή Project Settings --> Burning θα βάλεις τικ στο Create ISO image και θα το αφαιρέσεις από το Burn project to disc. Όταν τελειώσει το DVD Flick, θα γράψεις το ISO image που παρήχθη, με το πρόγραμμα που κάνεις συνήθως τις εγγραφές σου...
dimitrakont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 το έκανα αυτό και μου εμφανίστηκε ένα αρχειάκι iso που απο το terminal απο τα 700+mb μου εμφανισε την εναρξη και το πρώτο 2λεπτο και χωρίς υπότιτλους...δεν είμαι μια θεα;;;;μονη μου το καταφερα ΚΑΙ αυτό...
dimitrakont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν...το ξαναπροσπάθησα με ένα άλλο αρχειάκι του scart και το σύστημα μάλλον λειτούργησε.Δε ξέρω αν θα φέρει καρπούς γιατι στο μεταξύ έχω κάψει και τα νέα dvd που αγόρασα 2 (σύνολο 7) και δεν έχω άλλα..αν ήταν κάποιο ανοιχτό τώρα θα έτρεχα.. το έπαιξα κανονικά και δούλεψε, αλλά η συνέχεια αύριο βράδυ γιατι στο μεταξύ πρέπει να κοιμηθώ και να δουλέψω.. Ευχαριστώ πολύ.. εύχομαι να γράψεις βρε parsifal 10''''...
dimitrakont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν επανήλθα με ακόμα ένα καμμένο dvd για τη συλλαγή μου.Το αρχειάκι που προέκυψε είναι σε συμπιεσμένη μορφή iso και η ίδια η ταινία είναι απο μόνη της ένα μικρό αρχειάκι VTS_02_1.VOB. Όταν πάω να το γράψω με το nero burning rom μου λέει οτι το συγκεκριμένο αρχείο δε θα καταλήξει σε dvd. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.. ταλαιπωρείται κανένας άλλος όπως εγώ;;;
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν επανήλθα με ακόμα ένα καμμένο dvd για τη συλλαγή μου.Το αρχειάκι που προέκυψε είναι σε συμπιεσμένη μορφή iso και η ίδια η ταινία είναι απο μόνη της ένα μικρό αρχειάκι VTS_02_1.VOB. Όταν πάω να το γράψω με το nero burning rom μου λέει οτι το συγκεκριμένο αρχείο δε θα καταλήξει σε dvd. Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.. ταλαιπωρείται κανένας άλλος όπως εγώ;;; Το ISO δεν είναι συμπιεσμένο αρχείο. Είναι ένα αρχείο «εικόνας» (image) το οποίο χρησιμεύει ως «μήτρα» για να παράγεις την τελική μορφή του DVD που θες. Θα επιλέξεις από το μενού του Nero: Recorder --> Burn Image... (είναι το μενού δεξιά των File, Edit και View) και θα του δώσεις το ISO...
dimitrakont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω νέα....Τα κατάφερα.... το λέω ξεψυχώντας και με απίστευτη δυσπιστία γιατί δε σηκώνουν οι πλάτες μου άλλες απογοητεύσεις... ένα είναι το σίγουρο, έπαιξε στο philips dvdplayer κανονικότατα.. πάω να γράψω και ένα άλλο για να βεβαιωθώ...:roll: Parsifal τι να σου πω παιδί μου.. ΕΥΓΕ!!!! Πρέπει να νοιώθεις περήφανος... δε ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι σε ποιόν έμαθες να γράφει dvd.. Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ πραγματικά!!!! Και αν χρειαστείς εργασία θεωρητικού τύπου, εγω!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!! Άντε με το καλό το πτυχίο!! (πάω να λιποθυμήσω με την ησυχία μου! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.