denexo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η διάταξη azerty δε θα έχει καμία επίπτωση αφού με τη γλώσσα γυρισμένη στα Ελληνικά το πληκτρολόγιο θα συμπεριφέρεται σαν qwerty, με τις αντιστοιχίες που υπάρχουν ανάλογα στα ελληνικά πληκτρολόγια. Σε περίπτωση τυφλού συστήματος μάλιστα ούτε που θα το καταλάβει αφού το χέρι θα πηγαίνει μόνο του εκεί που πρέπει να πάει. Με τα αγγλικά όμως τι γίνεται; Είχα δοκιμάσει με ένα ibook με γερμανική διάταξη και πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα λόγω τυφλού συστήματος σε qwerty keyboard.
kirimis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Portable και πολύ ποιοτικότερο από τα υπόλοιπα σου προτείναμε! suuuuure.... καλα κανετε και το πιστευετε μεταξυ σας... απλα μην περνετε και ορκο, οταν τα προτεινετε σε αλλους. :mrgreen:
dali13gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 suuuuure.... καλα κανετε και το πιστευετε μεταξυ σας... απλα μην περνετε και ορκο, οταν τα προτεινετε σε αλλους. :mrgreen: Για πες λοιπόν εσύ σαν φωτεινός παντογνώστης που ΔΕΝ είσαι μεταξύ μας. Μόνο εξυπνάδα ξέρετε να πουλάτε.
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ειπαμε, το macbook ειναι με διαφορα(μαζι με το σονυ) το βαρυτερο 13.3" που κυκλοφορει.. Ειναι για παραδειγμα 30% βαρυτερο απο το toshiba..
dali13gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι φίλε Haha, δεν διαφωνώ. Εξάλλου το post μου δεν πήγαινε σε σένα. Εσύ τουλάχιστον επιχειρηματολόγησες(όπως κάνεις και σε όλες τις απαντήσεις, άσχετα αν δεν συμφωνούμε σχεδόν ποτέ! ) και απάντησες στην ερώτηση του topic starter. Ο άλλος μπήκε, είπε την εξυπνάδα του και την έκανε χωρίς να κάνει ούτε μια πρόταση. Αυτό το κάνω κι εγώ πολύ εύκολα.
georgepetrou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέγιστη καφρίλα της Toshiba: το βάρος που δίνει για το laptop είναι ΧΩΡΙΣ την μπαταρία!!! :evil:
kirimis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι φίλε Haha, δεν διαφωνώ. Εξάλλου το post μου δεν πήγαινε σε σένα. Εσύ τουλάχιστον επιχειρηματολόγησες(όπως κάνεις και σε όλες τις απαντήσεις, άσχετα αν δεν συμφωνούμε σχεδόν ποτέ! ) και απάντησες στην ερώτηση του topic starter. Ο άλλος μπήκε, είπε την εξυπνάδα του και την έκανε χωρίς να κάνει ούτε μια πρόταση. Αυτό το κάνω κι εγώ πολύ εύκολα. Τα πλαισια γυρω απο την οθονη ειναι στραβωβαλμενα/περισσευουν, το ματ υλικο στα palmrests απο την εντονη χρηση φευγει και γινεται glossy, το προβληματικο airport τους, το δε σασι.... θα μπορουσε να λεγεται και FLEXY, και μια συναρμολογηση με κενα μεταξυ πλαστικων, το δε heat dissipation για τα πανυγηρια με οτι σημαινει αυτο για τις θερμοκρασιες που υπο φορτιο μπορουν φτασουν ακομα και 90C... Ας μην μιλησουμε περι τεχνικων χαρακτηριστικων και ποσο αξιζουν τα λεφτα τους... ουτε για την αστεια υποστηριξη τους. Απλα, κατι αηδιες περι ανωτεροτητας δεν ισχυουν... αυτα να τα λετε μεταξυ σας... μην τα λετε ομως σε Πισαδικο φορουμ οπου αν μη τι αλλο, ξερουμε τι παιζει και πως και ποιοι κατασκευαζουν τα λαπτοπ σε παγκοσμια κλιμακα. Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος... ps: Τεσπα... ειναι γνωστα τα Apple fanboyz/zealots παγκοσμιως... Κανεις δεν βγαζει ακρη μαζι τους. Ημαρτον... ουτε μετοχες να ειχατε...
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέγιστη καφρίλα της Toshiba: το βάρος που δίνει για το laptop είναι ΧΩΡΙΣ την μπαταρία!!! :evil: Μπραβο τους ,καλοι ειναι και αυτοι... Τωρα βλεπω οτι ειναι 2,05kg περιπου με την μπαταρια.Δεν ειναι ασχημο. Να σημειωθει οτι υπαρχουν 13.3" με 1.69kg , 12.1" με 1.3 kg και 14.1" με 2.0kg .
dali13gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αγαπητέ kilimis το επίπεδο σου και ο funboyzμος φαίνεται κάπου εκεί που αποκαλείς το forum "Πισάδικο". Κατά τα άλλα, αν έχεις MacBook και έχεις παρατηρήσει όλα τα ψέμματα που αναφέρεις, τότε καλώς. Αν απλά τα έχεις διαβάσει για κάποια κομμάτια μέσα στα τόσα που έχει πουλήσει η Apple, πάλι καλώς. Εξάλλου το 17% που έχει η Apple στην αγορά laptop είναι απόδειξη ότι υπάρχουν πάάάρα πολλά funboyzzzz σαν εμένα. Και ότι όλοι αυτοί πάνε και αγοράζουν "σκάρτο πράμα". Άλλη φορά καλύτερα να ψάξεις ενδελεχέστερα δημοσιεύματα στο internet για τα αρνητικά και θετικά των Apple προϊόντων γιατί προφανώς δεν έχεις δει από κοντά κάποιο... ps: Τεσπα... ειναι γνωστα τα anti-Apple fanboyz/zealots παγκοσμιως... Κανεις δεν βγαζει ακρη μαζι τους. Ημαρτον... ουτε μετοχες(των υπολοίπων) να ειχατε...
kotetsi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Με τα αγγλικά όμως τι γίνεται; Είχα δοκιμάσει με ένα ibook με γερμανική διάταξη και πραγματικά μου έσπασε τα νεύρα λόγω τυφλού συστήματος σε qwerty keyboard. Περνάς τη γλώσσα γραφής που σε ενδιαφέρει και γράφεις κάνοντας χρήση αυτής στα properties. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είχες πχ DE, EN, GR. @georgepetrou: Ακόμα κι έτσι, το βάρος του (2.05kg με την παρεχόμενη μπαταρία) τουλάχιστον εγώ το κρίνω ικανοποιητικό. Μεγάλη πατάτα όμως από μια εταιρεία σαν την Toshiba αυτό. Τι να κάνεις όμως, όλα στο βωμό του marketing. @kirimis: Χωρίς να είμαι κάτοχος MacBook (μου είναι άχρηστα για τη δουλειά που κάνω και πιστεύω κι εγώ ότι δεν έχουν καλό value for money overall), έχω διαπιστώσει από την εμπειρία μου με αυτά ότι και καλοφτιαγμένα είναι και λειτουργικά. Οι γενικεύσεις λοιπόν δεν είναι καλές από την ώρα που τόσος κόσμος χρησιμοποιεί MacBooks και είναι ευχαριστημένος overall από το notebook του. Όσον αφορά την υποστήριξη, μην ξεχνάς το ότι δεν ευθύνεται η Apple για το μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα μας με τη Rainbow (όπως αντίστοιχα δεν ευθύνεται η Acer για την Alman, η Nokia για την Alpha Copy, η SE για την Omnitech κλπ).
kirimis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αγαπητέ kilimis το επίπεδο σου και ο funboyzμος φαίνεται κάπου εκεί που αποκαλείς το forum "Πισάδικο". Κατά τα άλλα, αν έχεις MacBook και έχεις παρατηρήσει όλα τα ψέμματα που αναφέρεις, τότε καλώς. Αν απλά τα έχεις διαβάσει για κάποια κομμάτια μέσα στα τόσα που έχει πουλήσει η Apple, πάλι καλώς. Εξάλλου το 17% που έχει η Apple στην αγορά laptop είναι απόδειξη ότι υπάρχουν πάάάρα πολλά funboyzzzz σαν εμένα. Και ότι όλοι αυτοί πάνε και αγοράζουν "σκάρτο πράμα". Άλλη φορά καλύτερα να ψάξεις ενδελεχέστερα δημοσιεύματα στο internet για τα αρνητικά και θετικά των Apple προϊόντων γιατί προφανώς δεν έχεις δει από κοντά κάποιο... ps: Τεσπα... ειναι γνωστα τα anti-Apple fanboyz/zealots παγκοσμιως... Κανεις δεν βγαζει ακρη μαζι τους. Ημαρτον... ουτε μετοχες(των υπολοίπων) να ειχατε... ΕΣΥ, αρχικα πεταξες την εξυπναδα (ουτε και εσυ το αιτιολογησες, αρα ειναι εξυπναδα οπως λες και συ) περι "σου προτεινα το καλυτερο" και γω σε διορθωσα πως δεν ειναι σε καμια περιπτωση τα καλυτερα. Δεν σου ειπα πως ειναι αχρηστα. Σου ανεφερα και αστοχιες που εμφανιζουν για να μην μιλαμε περι τελειοτητας που επικαλειστε... btw: εχω δουλεψει αρκετο καιρο με macbook και καποια απο τα common defects υπηρχαν και σε αυτο, οπως και σε συναδελφων.... have a nice day Αλλο το να εχεις ενα πολυ ωραιο design, και ενα πολυ ωραιο λειτουργικο... και αλλο να επικαλεισε "ανωτεροτητα" οταν στην καλυτερη των περιπτωσεων βγαινουν στην ιδια γραμμη παραγωγης με τα αλλα notebooks. O ορος "πισαδικο" χρησιμοποιειται οχι με την εννοια του Win vs Mac... αλλα με την εννοια του Geek, του Hardwareρα, του ανθρωπου που ψαχνεται και γνωριζει... @Kotetsi: Περι support... μα και φυσικα δεν διαφωνω πως σε αλλες χωρες μπορει να ειναι ενταξει, αλλα εδω ειναι αλλιως ομως.
georgepetrou Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 @georgepetrou: Ακόμα κι έτσι, το βάρος του (2.05kg με την παρεχόμενη μπαταρία) τουλάχιστον εγώ το κρίνω ικανοποιητικό. Μεγάλη πατάτα όμως από μια εταιρεία σαν την Toshiba αυτό. Τι να κάνεις όμως, όλα στο βωμό του marketing. H fasi einai pos sto Pixmania den to anaferei kan auto! Kai stin kopela mou to eipan sto magazi pou pige na tous dei! :twisted: Tis opoias (profanos) tis arese to VAIO giati leei itan prasino... XAOS! Pou tha mou paei omos, tha tin psiso gia to Toshiba sto telos... dali13gr and kirimis, can we smoke the pipe of piece please?
dali13gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 dali13gr and kirimis, can we smoke the pipe of piece please? Don't worry, την έχω ανάψει ήδη! Και sorry για τα OFFTOPIC posts :neutral:
georgepetrou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι ένα κλικ από την αγορά του Toshiba (ευτυχώς) και το Darty δίνει κατ' επιλογή επέκταση εγγύησης... Για +1 χρόνο θέλουν 179 ευρώ και για +2 το μαλλί πάει στα 259! Στο site της Toshiba λένε ότι η εγγύηση μπορεί να επεκταθεί άλλα δύο χρόνια, χωρίς να διευκρινίζουν τιμές, αλλά όταν κάνεις register δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο αυτό! Να διευκρινίσω εδώ ότι η εγγύηση του Darty καλύπτει και οθόνη (zero pixels μου είπαν!!!), μπαταρία, φορτιστή... Τρελό;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.