kapas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω 2 μνήμες Jetram 800Mhz 1GB sto pc μου. Ο υπολογιστης δουλεύει άψογα με την μια μνήμη αλλά όταν βάζω την δέυτερη ο υπολογιστής κολλάει στο άνοιγμα και κάνει επαννεκίνηση! Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
DeathBoy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω 2 μνήμες Jetram 800Mhz 1GB sto pc μου. Ο υπολογιστης δουλεύει άψογα με την μια μνήμη αλλά όταν βάζω την δέυτερη ο υπολογιστής κολλάει στο άνοιγμα και κάνει επαννεκίνηση! Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Καλησπέρα φίλε βάλε μας και τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου να τα δούμε μπορεί να φταίει κάποιο part του Η/Υ.
kapas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Cpu : Q6600 , Mobo : Asus P5K , VGA : 8600 CT , PSU : 550W ,
DeathBoy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μια ιδέα μου έρχεται στο μυαλό να μην την συκώνει το Τροφοδοτικό σου .
Mars_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Προφανώς είναι πακέτο άρα θέμα ασυμβατότητας δεν παίζει συμπέρασμα τα έφτυσε η μια μνήμη , εκτός αν έχει πρόβλημα το slot της μνήμης οπότε δοκιμάζεις και σε άλλο slot και αν σου κάνει και εκεί επανεκκίνηση πας για RMA
kapas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 DeathBoy δεν παίζει αυτή η ιδέα γιατί κάποτε δούλευαν και οι δύο μαζί αλλά ξαφνικά τίποτα. Όταν κανει boot το pc αναγνωρίζει οτι έχει 2 GB μνήμη αλλά κάνει επανεκκίνιση μετά το λογότυπο το ΧΡ. Οπότε μου έρχεται στο μυαλό κάποια ρύθμιση στο ΒΙΟS αλλά τα γύρισα όλα στο delault αλλά και πάλι τίποτα.
ninos30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Return_Merchandise_Authorization Με απλά λόγια η διαδικασία αντικατάστασης ελατωματικών προϊόντων μέσα στην εγγύηση
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 δοκίμασε mem test να μην φτάνει το psu δύσκολο εκτος αν ιάνει καμένα τελείως μάπα μάλλον το ένα δημακι παρέδωσε πνεύμα το google έχει ένα πολύ καλο feature αν γράψεις define και την λέξη που θες δεν θα χρειαστεί να ρωτήσεις την επομενη φορα http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&q=Define+RMA&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google
sa3rdna Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα μια ιδέα μου έρχεται στο μυαλό να μην την συκώνει το Τροφοδοτικό σου . ρε παιδιά έλεος πια με αυτό το παραμύθι, ξεκολλάτε επιτέλους από τα τροφοδικά, αμέσως μόλις ακουστεί πρόβημα όλοι τροφοδοτικό λέτε, αμάν πια. γίνεται ο υπολογιστής του παιδιού να δουλεύει κανονικά με τη 1 μνήμη και με την 2η να μην ανοίγει καν? σκεφτήτε λίγο πριν την αμολήσετε... εγώ δλδ με τον 6000+, 2gb μνήμη, X1950Pro Ultimate, 2 σκληρούς (ο 1 raptor), 2 συσκευές και 2 pci κάρτες πως δουλέυω χωρίς πρόβλημα με 450watt τροφοδοτικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.