horsepower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά χρησιμοποιώ το Nandub για να ενσωματώσω υποτίτλους σε αρχείο avi..το πρόβλημα είναι πως το output αρχείο βγαίνει περίπου 50Gb!! ενώ το αρχικό είναι 350Mb..ξέρετε τι φταίει??ακολουθώ βήμα βήμα τον οδηγό του φίλτατου Kastel..
horsepower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 στο σημείο που πρέπει να κάνω το compression στο Nandub δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για να αλλάξω το codec..αυτό που φταίει δηλαδή είναι ότι το output βγαίνει uncompressed γιαυτό και το μέγεθος του είναι τόσο μεγάλο..
spartacus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 χρησιμοποίησε το winavi για ξεμπερδέυεις γρήγορα και παστρικά ή το avirecomp
horsepower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 το θέμα είναι ότι εχω τον οδηγό του Kastel...το λάθος εχω εντοπίσει που βρίσκεται..το Nandub δεν κάνει συμπίεση, δεν έχει επιλογή τέτοια όπως το virtualdub..
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Διάβασε και εδώ. Μπορεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα να κάνει στην δικιά σου περίπτωση. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο.
horsepower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 θα το δοκιμασω ευχαριστώ πολύ..να ρωτήσω κάτι άλλο..αν χρησιμοποιήσω το ConvertXtoDVD μπορώ να φτιάξω Dvd που να παίζει σε οικιακό player??τα αρχεία είναι .avi..
horsepower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 σκατά τα εχω κάνει όλα..άλλη ερώτηση..γιατί στο ConvertXtoDvd βάζω ένα αρχείο 350Mb και Μου βγάζει συνολικό μέγεθος 900Mb?
marantonis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 σκατά τα εχω κάνει όλα..άλλη ερώτηση..γιατί στο ConvertXtoDvd βάζω ένα αρχείο 350Mb και Μου βγάζει συνολικό μέγεθος 900Mb? Ειναι φυσικο, αφου το αρχειο avi ειναι μικροτερο απο dvd (λογω της συμπιεσης) Οταν σου λεει 900 mb σημαινει οτι αυτο θα ειναι το μεγεθος του αρχειου οταν θα μετατραπει σε dvd
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 σκατά τα εχω κάνει όλα..άλλη ερώτηση..γιατί στο ConvertXtoDvd βάζω ένα αρχείο 350Mb και Μου βγάζει συνολικό μέγεθος 900Mb? Γιατί στο μετατρέπει από avi σε dvd format (vob), που έχουν λιγότερη συμπίεση αλλά είναι συμβατά με όλα τα επιτραπέζια DVD players.
tolisargy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 το θέμα είναι ότι εχω τον οδηγό του Kastel...το λάθος εχω εντοπίσει που βρίσκεται..το Nandub δεν κάνει συμπίεση, δεν έχει επιλογή τέτοια όπως το virtualdub.. Και εγώ την ίδια απορία έχω Δεν μπορείς να κάνεις συμπίεση με αυτό το πρόγραμμα;
kastel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ την ίδια απορία έχωΔεν μπορείς να κάνεις συμπίεση με αυτό το πρόγραμμα; Αντί του NanDub χρησιμοποίησε το VDub mp3 freeze. Είναι ολόιδιο με το VirtualDub και υποστηρίζει VBR αρχεία. Θα το βρεις στο site μου στα Downloads.
tolisargy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν το βρισκω στην σελίδα σου αλλα το κατέβασα από αλλού Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.