Προς το περιεχόμενο

AXXO και artifacts

screwman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βγάζει ταινίες που εχουν ήδη κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στα βιντεοκλαμπ.Δεν είναι τόσο ηλίθιος να ξαναπερνάει το rip του άλλου.

ακριβως. βεβαια εχει βγαλει και ταινιες οι οποιες δεν ειχαν βγει ακομα σε dvd αλλα η ποιοτητα τους ηταν τελεια. παραδειγμα το rocky balboa. ειναι αν του κατσει και το παρει απο επισημα χερια και το πεταξει στο ιντερνετ.

συνηθως ομως κανει rip απο το dvd οταν κυκλωφωρησει και προσεχει παρα πολυ την ποιοτητα που βγαζει. αν θελεις να κρατησεις μια ταινια αρχειο ο axxo ειναι ισως η μοναδικη σου επιλογη λογω της ποιοτητας. αν βιαζεσαι βεβαια κατεβαζεις οτι αλλο κυκλοφωρει εκεινη την περιοδο το οποιο φυσικα δεν ειναι axxo.

αυτο που ειπες πριν για χαλασμενη ποιοτητα σε εκδοση axxo δεν εχω παρατηρισει τιποτα τετοιο. πες αν θελεις συγκεκριμενο παραδειγμα απο ταινια να σου πω αν το εχω παρατηρησει και εγω.

Δημοσ.
paidia exei dwsei kai synedeyksei o typos... to exete xasei ligo to thema....

Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά οι πηγές σου δεν είναι και τόσο αξιόπιστες. Η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει αποκηρυχθεί από τον ίδιο τον axxo ως fake.

Ο τυπάκος δεν είναι τίποτα περισσότερο από "κλέφτης" των "κλεφτών". Δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από κοινή λογική κι ελάχιστη παρατηρητικότητα, για να κατανοήσεις πως ουδέποτε κυκλοφόρησε οτιδήποτε πρίν τη "σκηνή", αλλά αντιθέτως όλα τα τελευταίας σοδειάς dvd-rip του προέρχονται από transcoding υπαρχόντων releases, μία μέρα -συνήθως- μετά. Εσχάτως ονομάτισε ακόμα και τα R5 που διατηρούν μια καλή ποιότητα dvd-rip και τα πλασάρει ως τέτοια...κι ό,τι εστί R5 φυσικά και δεν υπάρχει στα videoclub του Αμέρικα, οπότε δεν παίζει να το τσιμπάει από εκεί. Εκτός φυσικά κι αν ερωτοτροπέι με το διευθυντή της Miramax και της Touchstone. :P

Χρήσιμος κι αυτός, αλλά κακώς, κάκιστα απολαμβάνει τέτοιο status. Αν δεν υπήρχαν τα releases των groups της "σκηνής", θα περίμενε πράγματι να έσκαγε μύτη το dvd στο Seven της γειτονιάς του, όπως και κάθε άλλος. Να ξέρουμε τουλάχιστον ποιος αξίζει τα εύσημα για τις πρόωρες ενοικιάσεις μας.

Επίσης Axxo και μη τέλεια ποιότητα υφίσταται...αλίμονο!

Δημοσ.

@blueviper δε καταλαβα τι θελεις να πεις.

οτι ο axxo δε βγαζει καλη ποιοτητα ή οτι αυτα που βγαζει τα κλεβει απο αλλους και τα πλασαρει σαν δικα του?

αν λες τπτ τετοιο μπορεις να πεις καποιο παραδειγμα δικιας του κυκλωφοριας για να το τσεκαρουμε?

ελπιζω μονο να μην ειναι κανα fake axxo γιατι πολλοι την πατανε

Δημοσ.
Επίσης Axxo και μη τέλεια ποιότητα υφίσταται...αλίμονο!

Συμφωνώ και εγώ το είπα λίγο παραπάνω για τα τελευταία releashes. Επειδή όμως δε μπορείς να ξέρεις αυτόν που λέει dvdrip τί είναι κ τι ρόλο βαράει κάθε φορά, επιλέγεις τον aXXo που ξέρεις ότι κρατάει ένα επίπεδο. Ακόμα και για τα τελευταία που λέμε ότι δεν είναι όπως μας είχε συνηθήσει, είναι αρκετά καλά. Συν των άλλων, να προσθέσω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω δει/διαπιστώσει ταινία R5 από τον aXXo.
Δημοσ.

Στο κουρμπέτι, για όσους δεν έχουν πρόσβαση στους ftp servers και τα αποκλειστικά site της "σκηνής", υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι που παρέχουν πληροφόρηση για το τι κυκλοφόρησε κι από ποιον (κατά ένα ποσοστό τουλάχιστον). Όσοι λοιπόν τα παρακολουθούν, ουδέποτε έχουν διαπιστώσει να υφίσταται πρώτα release του axxo σε σχέση με ένα οποιοδήποτε άλλο group. Αντιθέτως πάντα έπεται της εμφάνισης ενός R5 ή dvd-rip.

Είναι γνωστό τοις πάσοις που έχουν μια μικρή γνώση για το πως λειτουργούν τα πράγματα πως ο axxo βασίζεται πρωτίστως στα υπάρχοντα releases, τα οποία τα επανακωδικοποιεί για 1cd και τα πασάρει μέσα από τον tracker επιλογής του. Χρήσιμος -επαναλαμβάνω- κι αυτός, αν δεν έχεις διάθεση να κατεβάσεις 2cd με ac3 ήχο, αλλά απλώς να τσεκάρεις μια ταινία, μην τον θεωρούμε όμως και μέγα ευεργέτη, γιατί η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας.

Αν ποτέ κανένας ανακαλύψει release του axxo που προηγήθηκε, να μου το σφυρίξει να κάνω party.

Δημοσ.
έτσι ακριβώς είναι, γιαυτό και "πρέπει" να μάθει ο κόσμος να μην δίνει τόση σημασία στον axxo... υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, και μάλιστα πιο "τίμιες" ως προς την σκηνή!

Τι λέτε για τον MEMETIC και το ORENJI ? Είναι καλύτεροι ?

Δημοσ.

Αν ποτέ κανένας ανακαλύψει release του axxo που προηγήθηκε, να μου το σφυρίξει να κάνω party.

ειπε κανεις οτι προηγηται στα releases? τοση ωρα λεμε το αντιθετο.

ο axxo αργει ποιο πολυ απο ολους να φανταστεις το spiderman 3 το εβγαλε πριν μια εβδομαδα.

οτι βγαζει ομως ειναι διαμαντι και αυτο ειναι που ενδιαφερει εμενα προσωπικα

Δημοσ.
ειπε κανεις οτι προηγηται στα releases? τοση ωρα λεμε το αντιθετο.

ο axxo αργει ποιο πολυ απο ολους να φανταστεις το spiderman 3 το εβγαλε πριν μια εβδομαδα.

οτι βγαζει ομως ειναι διαμαντι και αυτο ειναι που ενδιαφερει εμενα προσωπικα

Επειδή το ανέφερες...το Spiderman 3 θα κυκλοφορήσει στο Αμέρικα στις 30 Οκτωβρίου. Προς το παρόν μάλιστα, τα γατόνια της "σκηνής" που έχουν άκρες παντού ως γνωστόν, έχουν κυκλοφορήσει μονάχα R5, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν υφίσταται ακόμα επισήμως dvd-rip. Που νομίζεις λοιπόν πως βασίστηκε ο Axxο; Πλάγιασε με τον Maguire και του το έκανε δώρο;

Όποιος θέλει να διατηρήσει αρχείο ταινιών, καλύτερα να στραφεί είτε στα original, είτε στα δικά του encoding, που θα είναι προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις του. Αλίμονο αν αποτελεί ο Axxo το μέσο της αρχειακής πραγμάτωσης.

Δημοσ.

blueviper,πάνω που ετοιμαζόμουν να σου στείλω μήνυμα, τσουπ, πετάγεσαι στην συζήτηση για τον ΑΧΧΟ! και έρχομαι τώρα να σε ρωτήσω,με όση ευγενεια μου έχει απομείνει:

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΑ?

Σε αυτό το παλιο-φόρουμ , 3 σοβαροί γάβροι υπήρχαν.

εσύ,ο καντίσκυ, και ο ομνιβλαξ! ο καντίσκυ μας παρατησε, ο ομνιβλαξ έφαγε μπαν, οπότε οι ελπίδες σοβαρής και ώριμης εκπροσώπησης των οπαδών του οσφπ, βαραίνει εσένα και μόνο!

Δημοσ.

Άσε ρε Αντρέα...μας κατάπιε αυτός ο ρημάδης ο κυκεώνας που λέγεται εξω-διαδικτυακή ζωή. Είναι απίστευτο, αλλά υπάρχει η απαίτηση να διαβούμε κι εκτός του Internet! :)

Ποιος τόλμησε να μπανάρει αυτό το άξιο ολυμπιακό τέκνο, το τιμημένο nick του οποίου έχει χαρίσει το forum μερικές από τις ενδοξότερες μέρες κι έχει επαναφέρει το χαμένο επάγγελμα του αυλικού γελωτοποιού στον 21ο αιώνα; Τέτοια ηθική και ποιοτική πτώση το Insomnia;

Δημοσ.
Άσε ρε Αντρέα...μας κατάπιε αυτός ο ρημάδης ο κυκεώνας που λέγεται εξω-διαδικτυακή ζωή. Είναι απίστευτο, αλλά υπάρχει η απαίτηση να διαβούμε κι εκτός του Internet! :)

Ποιος τόλμησε να μπανάρει αυτό το άξιο ολυμπιακό τέκνο, το τιμημένο nick του οποίου έχει χαρίσει το forum μερικές από τις ενδοξότερες μέρες κι έχει επαναφέρει το χαμένο επάγγελμα του αυλικού γελωτοποιού στον 21ο αιώνα; Τέτοια ηθική και ποιοτική πτώση το Insomnia;

[off topic starts]

Αυτός που έκανε αυτό το ΜΕΓΑ σφάλμα, ήταν ο διάολος, γιατί για 1η(???) φορά, ο όμνι,δεν κατάφερε να φέρει αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του!!!

Και μετά θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο!!! ΑΙΣΧΟΣ! ΟΝΕΙΔΟΣ!

Και να σε ενημερώσω, ότι τουλάχιστον τώρα που επανήλθε και ο πάνκυς, έχει περισσότερο ενδιαφέρον! (Αρκεί φυσικά να ξεμπαναριστεί ο όμνι!)!!!

[/off topic ends]

Και επειδή ακριβώς παρατηρείται μεγάλη ηθική και ποιοτική πτώση στο μπλα μπλα του ινσόμνια, νομίζω ότι πρέπει να σε επιτάξουμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...