screwman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους, Έχετε παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι η ποιότητα του AXXO έχει χαλάσει λίγο??? Είναι κάνα δυο ταινίες που κατέβασα και έχουν πρόβλημα με τον ήχο τους... σε ενοχλητικό επίπεδο κιόλας που δεν θες να ακούσεις την ταινία... Ακόμη, έχω ένα πρόβλημα στον έναν από τους δύο υπολογιστές που χρησιμοποιώ (και οι δύο έχουν την ίδια έκδοση του k-lite codec pack) που σε ταινίες με γρήγορες εναλλαγές στις σκηνές και γρήγορες κινήσεις, μου δημιουργεί πολλά artifacts. Το 28 weeks later δεν έχω καταφέρει ακόμη να το δώ και αυτό είναι η αιτία. Το έχει συναντήσει κανείς???
nektarios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους, Έχετε παρατηρήσει τώρα τελευταία ότι η ποιότητα του AXXO έχει χαλάσει λίγο??? Είναι κάνα δυο ταινίες που κατέβασα και έχουν πρόβλημα με τον ήχο τους... σε ενοχλητικό επίπεδο κιόλας που δεν θες να ακούσεις την ταινία... διάβασα κάπου ότι έχουν βγει και fake aXXo ταινίες. για να είσαι σίγουρος ότι οι ταινίες είναι του aXXo να τις κατεβάζεις από τους λογαριασμούς του στους διάφορους τρακερ.
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτα από όλα να πούμε ότι είναι παράνομο να κατεβάζουμε τέτοιες ταινίες... Στην κύρια συζήτηση τώρα, όλοι ξέρουν ότι οι ταινίες που παρουσιάζει AXXO είναι χαμηλής ποιότητας γιατί δεν έχει δική του πηγή αλλά χρησιμοποιεί (κλέβει, για να χρησιμοποιήσουμε το σωστό ρήμα) άλλες releases, τους κάνει ένα crop και τις παρουσιάζει στο τέλος ως δικά του... Γι'αυτό και τις ταινίες του δεν τις αποδέχεται H ΣΚΗΝΗ και δεν επιτρέπουν οι σοβαροί trackers να τις ανεβάσουν... Επιπλέον πηγαίνει και παίρνει τα R5 (ρώσικα dvd χαμηλής ποιότητας) άλλων ομάδων, και αφού τα περάσει από το crop, τα παρουσιάζει ως κανονικά DVDrip με ποιότητα χειρότερη από DVDSCR. Στην περίπτωση του 28 weeks later γιατί κανείς να μην προτιμήσει την έκδοση του LPD με την τέλεια ποιότητα και να κατεβάσει την έκδοση του Axxo που την έκλεψε από το LPD, την επεξεργάστηκε και την παρουσιάζει ως δικιά του με χαμηλότερη φυσικά ποιότητα...
screwman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ???οεο??? Είχα την εντύπωση ότι ο axxo έκανε από το μηδέν δικά του releases... και η ποιότητά του για την συμπίεση που κάνει είναι αρκετά καλή πιστεύω (στις καλές ταινίες τουλάχιστον...) Τέσπα, άλλο το θέμα μας: με τα artifacts τι γίνεται???
greekboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 vasika o Axxo dini vasi ston xoro kai oi tenies tou ine 1CD alla me xeiroteri poiotita kai ixo... xoris na ime kai ego sigouros alla exo auti tin entiposi,dn pernei allon releases,ftiaxnei ta dika tou...
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Με τα artifacts δεν γίνεται τίποτα... Δείχνει κακή κωδικοποίηση. Πάντως θα σου έλεγα να χρησιμοποιούσες έναν διαφορετικό player μήπως και δεις λίγη βελτίωση ή χρησιμοποίησε τον Lan player που έχει τους δικούς του codecs και ίσως σου δημιουργεί λιγότερα προβλήματα... Αν έχεις χρόνο και γραμμή διαθέσιμη κατέβασε την έκδοση LPD του 28WeeksLater να καταλάβεις την διαφορά.
greekboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 kai mai sizitisi me thema ta release Axxo http://www.p2pgr.com/smf/index.php?topic=562.0
screwman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Με τα artifacts δεν γίνεται τίποτα... Δείχνει κακή κωδικοποίηση Τότε για ποιο λόγο δύο διαφορετικά pc στην ίδια οθόνη, το ένα να δείχνει artifacts και το άλλο όχι??? Ρε, μπας και φταίει η Χ1300???
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Με το ίδιο player και τα ίδια codecs;;; Τα artifacts δείχνουν κακή κωδικοποίηση ή χαμηλό bitrate (αν συμβαίνουν σε σκηνές με γρήγορες εναλλαγές)... Από εκεί και πέρα υπάρχουν codecs και players που τα δείχνουν σε όλο τους το μεγαλείο και άλλοι που κάνουν το πρόβλημα λιγότερο εμφανές... Πάντως για τις ταινίες του Axxo το χαμηλό bitrate είναι χαρακτηριστικό (όπως και το bad crop).
screwman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά δεν έφταιγε η Χ1300... έβαλα τελευταίο k-lite (είχα το 325 και τώρα κυκλοφορεί το 335) και πλέον NO ARTIFACTS!!!! άντε να λιώσω σήμερα...
dimitris2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 kai mai sizitisi me thema ta release Axxo http://www.p2pgr.com/smf/index.php?topic=562.0 σ αυτη τη σελιδα μου ζηταει login, αν μπορεις κανε κανα copy paste οτι θα μας ηταν χρησιμο!
greekboy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 σ αυτη τη σελιδα μου ζηταει login, αν μπορεις κανε κανα copy paste οτι θα μας ηταν χρησιμο! ine ligo diskolo epeidi ine peripou 10-15 posts....kaliterra kane login 2min tha sou parei :wink:
Tzimmys Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Οι τελευταίες ταινίες του aXXo είναι όντως κατώτερης ποιότητας από ότι είχα συνηθήσει. Γενικά πάντως εγώ θεωρώ πως βγάζει καλά rip.
antreaslam Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτα από όλα να πούμε ότι είναι παράνομο να κατεβάζουμε τέτοιες ταινίες... Στην κύρια συζήτηση τώρα, όλοι ξέρουν ότι οι ταινίες που παρουσιάζει AXXO είναι χαμηλής ποιότητας γιατί δεν έχει δική του πηγή αλλά χρησιμοποιεί (κλέβει, για να χρησιμοποιήσουμε το σωστό ρήμα) άλλες releases, τους κάνει ένα crop και τις παρουσιάζει στο τέλος ως δικά του... Γι'αυτό και τις ταινίες του δεν τις αποδέχεται H ΣΚΗΝΗ και δεν επιτρέπουν οι σοβαροί trackers να τις ανεβάσουν... Επιπλέον πηγαίνει και παίρνει τα R5 (ρώσικα dvd χαμηλής ποιότητας) άλλων ομάδων, και αφού τα περάσει από το crop, τα παρουσιάζει ως κανονικά DVDrip με ποιότητα χειρότερη από DVDSCR. έτσι ακριβώς είναι, γιαυτό και "πρέπει" να μάθει ο κόσμος να μην δίνει τόση σημασία στον axxo... υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, και μάλιστα πιο "τίμιες" ως προς την σκηνή!
omnislash Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Στη scene δεν το δέχονται επειδή υπάρχει ο κανόνας ότι κάθε ταινία πέρα των 105 λεπτών πάει σε 2 *700 και κυρίως γιατί βγάζει ταινίες που εχουν ήδη κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στα βιντεοκλαμπ.Δεν είναι τόσο ηλίθιος να ξαναπερνάει το rip του άλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.