vasso286 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Συγγνώμη έχεις δίκιο εγώ μιλούσα για τις προπονήσεις και τον τρόπο ζωής τους γενικά. Πάσο
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Καλα παιχταραδες μου εσεις πηγαιντε να κανετε καθε χρονο 2 προετοιμασιες,μια με την ομαδα σας και μια με την Εθνικη,και να παιξετε καμμια 70αρια παιχνιδια ολη τη χρονια στο υψηλοτερο επιπεδο και τα ξαναλεμε!
talikra Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Σιγα ρε παιδια ηρεμιστε,δλδ για να ξεκουραστουν πρεπει να μην πανε στους ολυμπιακους?τι κανουν σκαβουν?η ειναι ολη μερα στην οικοδομη?μπασκετ παιζουν και ζουν μεσα στην χλιδα.εχουν ολα τα προβληματα λυμενα.Λογικο οτι εχουν φορτωθει παιχνιδια αλλα γι αυτο ο παπαλουκας περνει 1 το χρονο και οχι για να εχει με την ισπανια στη τεταρτη περιοδο 0 στις 6 επιθεσεις που πηρε. Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε? Τι τους πέρασες όλους μαραντόνα πάμε μια στα γρήγορα και ουπς να το γκολάκι. Μην με παρεξηγήσεις φίλε μου, αλλά όντως είναι φανερό ότι δεν έχεις καμία ιδέα από αθλητισμό.
liapinio Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε? Τι τους πέρασες όλους μαραντόνα πάμε μια στα γρήγορα και ουπς να το γκολάκι. Μην με παρεξηγήσεις φίλε μου, αλλά όντως είναι φανερό ότι δεν έχεις καμία ιδέα από αθλητισμό. Καλα πλακα κανεις?τι να παρεξηγω?Την αποψη σου λες,απλα σε γραφω στα balls μου,οπωε ελεγε και το πανο.Ωραια αν ειναι να τους βαζουμε να παιζουν ενα χρονο και τον επομενο να καθονται.Παντου αυτο δεν γινεται εξ αλλου?Εγω δεν ειπα οτι δεν κουραζονται η οτι δεν δικαιουνται να μην κανουν ενα καλο τουρνουα η οτι δεν ειναι ολοι καλοι παιχτες(διαμαντιδης παιχτουρα).Αλλα ετσι δεν ειναι ο πρωταθλητισμος?
KaizerSoze Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, κοιτα, μονο που ετσι που το λες αμα δωσουμε στον Διαμαντιδη 3 εκ ευρω τον μηνα πχ. θα σημαινει οτι μπορει να παιζει το ιδιο με ματς ανα 24 ωρες επι 10 χρονια χωρις διακοπη??Γιατι αυτο δειχνεις οταν λες "τοσα λεφτα περνουν μπασκετακι παιζουν" Σε οποιαδηποτε δουλεια χρειαζεσαι διακοπες που και που. Τι σχεση εχουν τα λεφτα που περνουν και η δουλεια που κανουν?Απλα κανουν μια καλοπληρωμενη δουλεια οπως τοσες και κανουν και το χομπι τους επαγγελμα. Δλδ αν ενας δικηγορος που γουσταρει αυτο που κανει και αμοιβεται με 10,000Ε την δικη εχει δικη καθε μερα επι ενα χρονο πιστευεις οτι δεν θα κλαταρει? Ποσο μαλλον ο μπασκετμπολιστας οπου εκτος απο την πνευματικη φορτιση (γιατι δεν μιλας για παικτακια της σειρας που παιζουν σε ομαδες μεσαιου βεληνεκους) εχει ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ (εκτος αν εισαι ο μονος ξεκουραστος ανθρωπος μετα απο 40΄λεπτα πανω κατω απεναντι σε 2μετρους τυπους των 100+ κιλων) Γιατι σου φαινεται τοσο περιεργο που μπορει να εχουν μπουχτισει?
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Το Συρίγο τον διάβασε κανείς σήμερα στο οπισθόφυλλο της Sport Day; Δεν μπορείς να πεις ότι έχει άδικο σε αυτά που λέει...
vasso286 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι δεν τον διάβασα κάνε μας ένα μπρίφινγκ
Freakster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=102243 Αυτο;
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ωραια τα λεει...εκ του ασφαλους. Περιμενε να τελειωσει το Ευρωμπασκετ να αποτυχει η Ελλαδα και μετα σαν κλασσικος Ελληναρας να βγαινει και να λεει οτι δικαιωθηκα και σας τα ελεγα εγω. Τυπικος Συριγος...
vasso286 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ποτέ μου δεν τον χώνεψα αυτόν τον άνθρωπο αλλά τώρα έπεσε περισσότερο στην υπόληψή μου!!! Τέταρτοι βγήκαμε όχι δεύτεροι από το τέλος. Δηλαδή αν είχαμε πάρει χρυσό θα έλεγε συγγνώμη έκανα λάθος?
konnak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ωραια τα λεει...εκ του ασφαλους. Περιμενε να τελειωσει το Ευρωμπασκετ να αποτυχει η Ελλαδα και μετα σαν κλασσικος Ελληναρας να βγαινει και να λεει οτι δικαιωθηκα και σας τα ελεγα εγω. Τυπικος Συριγος... Εχμ, σόρρυ που θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, αλλά ειδικά ο Συρίγος τα έλεγε από πριν. Γι' αυτό και έγινε το θέμα με τους διεθνείς και έφυγε από υπεύθυνος τύπου της αποστολής. Όχι βέβαια ότι αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να κάνει (είχε διαταράξει αρκετά το κλίμα), αλλά ότι τα έλεγε, τα έλεγε. EDIT: Επίσης, μόλις διάβασα ολοκληρωμένα το άρθρο και, σόρι παιδιά, αλλά συμφωνώ απόλυτα. Και θα μπορούσε αυτά να τα γράψει κατά τη διάρκεια του Eurobasket, αλλά σεβάστηκε την προσπάθεια που γινόταν και δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα. Και ναι, ούτε εγώ πάω ιδιαίτερα τον Συρίγο, αλλά το θέμα δεν είναι ο Συρίγος, αλλά αυτά που λέει. Και ειδικά όσον αφορά τον Λάζο-White Men Can't Jump-Παπαδόπουλο, έχει απόλυτο δίκιο, και νομίζω τα ίδια λέγαμε και εδώ. Καλά τα συνδικαλιστικά, αλλά για άλλη περίοδο. Καλή η ευθιξία, αλλά όχι όταν παρουσιάζεις τραγική εικόνα. Όπως και συμφωνώ για το σιγοντάρισμα του Γιαννάκη. Το παλικάρι ο Μπουρούσης έπαιζε μόνο με αίτηση και ο Λάζος, όσο τραγικός και αν ήταν, είχε 25' εξασφαλισμένη συμμετοχή. Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής.
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Τα είχε γράψει και πριν, και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.
Fidelio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ..να το πω λακωνικά , ΠΙΠΕΣ ! Οι δημοσιογράφοι εκφέρουν άποψη ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ???? Σαν εκπροσωπος τύπου της ομαδας δεν έχει καμια δουλεια να κάνει κριτική σε τεχνικά θέματα , αυτα τα κάνει ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ !!!! ΤΕΛΟΣ
izerman76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ..να το πω λακωνικά , ΠΙΠΕΣ ! Οι δημοσιογράφοι εκφέρουν άποψη ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ???? Σαν εκπροσωπος τύπου της ομαδας δεν έχει καμια δουλεια να κάνει κριτική σε τεχνικά θέματα , αυτα τα κάνει ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ !!!! ΤΕΛΟΣ Σιγά ρε παιδιά, μπάσκετ είναι, δεν είναι πυρηνική φυσική. Ποιός επιτρέπεται δηλαδή να εκφέρει γνώμη; Έπαψε να είναι εκπρόσωπος τύπου της Εθνικής, πριν το Ευρωπαϊκό. Αντί να κοιτάζουμε αν έχει δίκιο σε αυτά που λέει, ασχολούμαστε με το αν έχει το δικαίωμα να τα πει(!).
konnak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, επειδή αξίζει να το συζητήσουμε λίγο το θέμα, και επειδή πιστεύω ότι υπάρχει μια διάχυτη εμπάθεια για τον Συρίγο, κάθησα και ξεσκόνισα λίγο τις Αρθρογραφίες του SportFM. Η ρίζα του κακού: Εθνική μπάσκετ: πρωταθλητισμός και συνδικαλισμός δεν πάνε μαζί... SportDay,14/8 Ακολούθησε η αντίδραση των διεθνών δια στόματος Παπαδόπουλου και ο Συρίγος παραιτήθηκε της θέσης του (άμισθου, όπως λέει και ο ίδιος, και καλά κάνει) εκπρόσωπου τύπου της Εθνικής. Ισχύει εδώ το "θετικά ρεπορτάζ για μας ή καθόλου ρεπορτάζ", του Λάζου. Μετά το Ακρόπολις: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η Εθνική μπάσκετ SportDay, 25/8 Δυο μέρες πριν την έναρξη του Eurobasket: Εθνική μπάσκετ: Τα δεδομένα άλλαξαν, τα λεφτά είναι πολλά... SportDay, 1/9 Μετά την (πρώτη) ήττα από τη Ρωσία: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν... Τώρα ψάχνουμε ένα θαύμα! SportDay, 7/9 Μετά τη νίκη επί της Κροατίας: Η ισχύς εν τη... συρρικνώσει SportDay, 11/9 Είχα διαβάσει όλα τα άρθρα στην πορεία, και τα ξανακοίταξα για να σιγουρευτώ. Κατά τη διάρκεια του Eurobasket ο Συρίγος μίλησε μόνο για τα αγωνιστικά θέματα (όπως έκαναν και όλοι οι άλλοι, π.χ. Παπαδογιάννης) και όχι για το εξωαγωνιστικό που προέκυψε. Για την ακρίβεια, γι' αυτό μίλησε μόνο τότε και τώρα. Και προσωπικά με έπεισε περισσότερο από τον Παπαδόπουλο που από λόγια άλλο τίποτα, από μπάσκετ όμως λίγα πράγματα. Προσωπικά, συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με όσα λέει, και μεταξύ μας, τα ίδια λέγαμε και εμείς. Επιτρέψτε του να ξέρει και κάτι παραπάνω εκ των έσω, αλλά δε νομίζω να μην διέκρινε κανείς το άσχημο κλίμα μεταξύ των διεθνών σ' αυτό το Eurobasket. Επίσης, ένα πιο ουδέτερο άρθρο (του Παπαδογιάννη) που αναλύει την παρουσία των διεθνών μας στο τουρνουά με βάση τους αριθμούς. Απλά επιβεβαιώνει αυτά που όλοι μας πάνω κάτω είχαμε παρατηρήσει. Τέλος, σκεφτείτε ότι μετά από όλο το ξεσπάθωμα του πολύ Παπαδόπουλου, αυτό που έβγαλε στο παρκέ ήταν ένα καλό ημίχρονο, σε ολόκληρο τουρνουά, κόντρα στην Κροατία, και η εθνική μας σαν σύνολο ένα καλό δίλεπτο με Κροατία, και ένα μεγάλο παιχνίδι (και μια "περήφανη" ήττα*) από τους Ισπανούς. Άντε, γιατί όντως ο συνδικαλισμός του(ς) πήρε τα μυαλά. Άντε Παπαδόπουλε, βάλε και υποψηφιότητα για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, τώρα που πήρες το κολάι**. _________________ * Δεν υφίσταται τέτοιος όρος, περήφανη ήττα δεν υπάρχει. Υπάρχει περήφανη νίκη και απλά...ήττα. Μπορεί να είναι ατιμωτική, μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά περήφανη είναι λίγο οξύμωρο, απορώ με την εθνικολαγνεία τους που ανακαλύπτουν υστεροφημία στην ήττα... ** Δεν ξέρω πως γράφεται . _________________ Fidelio, θα αστειεύεσαι, έτσι; Δεν είπε του Γιαννάκη πώς να κάνει προπόνηση στην ομάδα και τι συστήματα να παίζει. Ο άνθρωπος κάνει ρεπορτάζ ειδικά για μπάσκετ 30 χρόνια τώρα, ε, όσο να 'ναι κάτι θα έχει μάθει. Εδώ θεωρώ εαυτόν, που παρακολουθώ μπάσκετ τακτικά από 10 χρονών, και έπαιζα και σε ομάδα για 10 χρόνια, αρκετά γνώστη - και σε τεχνικά θέματα - ε, δε νομίζω ότι ο Συρίγος και ο κάθε Συρίγος δεν μπορεί να δει αν δουλεύουν τα πικ εν ρολ ή όχι, και αν ο Παπαδόπουλος είναι τροχοπέδη ή ο νέος Πατ Γιούιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.