Zderg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Την ξέρω προσωπικά... :D Αντε, κανε μας κανενα κονε
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 οι πιο σημαντικοι ειναι σλοβενια γαλλια γερμανια βραζιλια και πουερτο ρικο...περνανε 3... http://www.contra.gr/Basketball/World/168057.html Δύσκολα τα πράγματα...
wizzy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 @ firewalker: όχι και τόσο.... Γερμανία είναι one man show, αν δεν παίξει ο Dirk παίρνουν το dick και φεύγουν, τη Γαλλία του Parker όπου τον πετυχαίνει ο Μήτσος τον κάνει φιόγκο, με τη Σλοβενία ΟΚ, είδαμε ότι αν σοβαρευτούμε 3 λεπτά τους κάνουμε πουτ@νες, πιο πολύ θα ανησυχούσα για Πουέρτο Ρίκο και Βραζιλία που είναι ανανεωμένες ομάδες με παίκτες διψασμένους για διακρίσεις...
DIMITRISG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 @ firewalker: όχι και τόσο.... Γερμανία είναι one man show, αν δεν παίξει ο Dirk παίρνουν το dick και φεύγουν, τη Γαλλία του Parker όπου τον πετυχαίνει ο Μήτσος τον κάνει φιόγκο, με τη Σλοβενία ΟΚ, είδαμε ότι αν σοβαρευτούμε 3 λεπτά τους κάνουμε πουτ@νες, πιο πολύ θα ανησυχούσα για Πουέρτο Ρίκο και Βραζιλία που είναι ανανεωμένες ομάδες με παίκτες διψασμένους για διακρίσεις... σωστα και γω πιο πολυ υπολογιζω βραζιλια - πουερτο ρικομ δηλαδη το πουερτο ρικο ειναι η δυναμη αν δεν παιξει ο σχορτσιανιτης την εχουμε ασχημα Ειναι αληθεια οταν τρεχει ο σχορτσιανιτης και εισαι στην αλλη μερια του γηπεδο (στο απεναντι καλαθι πχ) νοιωθεις δονήσεις στο δαπεδο; ετσι μου εχουν πει
saxon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.eurobasket2007.org/en/cid_BqypGFJPHy-Nw4lwIAq,v3.pageID_uCij6YKfIn2jknGoLG0Kr2.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2007.roundID_5169.teamID_362.html Δείτε σε τι θέση κατατάξανε οι Ισπανοί τον εαυτό τους στο eurobasket 2007.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Το είχα ποστάρει από εχτές. Τους πήραν με τις ντομάτες παγκοσμίως όμως και το άλλαξαν τώρα.
V for Vagelis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δείτε σε τι θέση κατατάξανε οι Ισπανοί τον εαυτό τους στο eurobasket 2007. Μπορεί να βγήκαν δεύτεροι, είναι όμως πρώτοι στις καρδιές των διαιτητών
saxon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Το είχα ποστάρει από εχτές. Τους πήραν με τις ντομάτες παγκοσμίως όμως και το άλλαξαν τώρα. Σορυ δεν είδα οτι το πόσταρες...πάντως δεν άλλαξαν τίποτα, έκανα και refresh και πάλι πρώτους τους βλέπω. Τώρα το άλλαξαν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Σε μένα τους δείχνει 2ους τώρα, ενώ χθες το είχε κενό.
Panahs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Τους πήραν με τις ντομάτες παγκοσμίως όμως και το άλλαξαν τώρα. Γιατί, τι έγινε? Έχεις δει κάτι? Δώσε link να γελάσουμε...
Chrisxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατί, τι έγινε? Έχεις δει κάτι? Δώσε link να γελάσουμε... http://www.sport24.gr/freddos.asp
AFANIS_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια δεν εχω διαβασει όλα τα ποστ αλλα σχετικα με το προ-ολυμπιακο τουρνουα.... α.θα γίνει στην Αθήνα όπως είχα ακούσει??? β.στους αγώνες του 2004 η fiba δεν είχε δώσει τιμητικές συμμετοχές (μου διαφευγει ο ακριβής ορισμός)..σε κάποιες χώρες???
silverthan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 α.Αθήνα ή Βραζιλία β. Wild card λέγεται, αλλά δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Τι τον έχουμε τον πρόεδρο της FIBA Europe????
FilipposMD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Πω ρε συ, θα φτάσουν με ορούς οι παίκτες στο Πεκίνο, με τόσα παιχνίδια; Εγώ φοβάμαι το Πράσινο ακρωτήριο πάντως, πρώτο φαβορί για πρόκριση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.