Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ firewalker: όχι και τόσο.... Γερμανία είναι one man show, αν δεν παίξει ο Dirk παίρνουν το dick και φεύγουν, τη Γαλλία του Parker όπου τον πετυχαίνει ο Μήτσος τον κάνει φιόγκο, με τη Σλοβενία ΟΚ, είδαμε ότι αν σοβαρευτούμε 3 λεπτά τους κάνουμε πουτ@νες, πιο πολύ θα ανησυχούσα για Πουέρτο Ρίκο και Βραζιλία που είναι ανανεωμένες ομάδες με παίκτες διψασμένους για διακρίσεις...

Δημοσ.
@ firewalker: όχι και τόσο.... Γερμανία είναι one man show, αν δεν παίξει ο Dirk παίρνουν το dick και φεύγουν, τη Γαλλία του Parker όπου τον πετυχαίνει ο Μήτσος τον κάνει φιόγκο, με τη Σλοβενία ΟΚ, είδαμε ότι αν σοβαρευτούμε 3 λεπτά τους κάνουμε πουτ@νες, πιο πολύ θα ανησυχούσα για Πουέρτο Ρίκο και Βραζιλία που είναι ανανεωμένες ομάδες με παίκτες διψασμένους για διακρίσεις...

σωστα και γω πιο πολυ υπολογιζω βραζιλια - πουερτο ρικομ δηλαδη το πουερτο ρικο ειναι η δυναμη

αν δεν παιξει ο σχορτσιανιτης την εχουμε ασχημα

Ειναι αληθεια οταν τρεχει ο σχορτσιανιτης και εισαι στην αλλη μερια του γηπεδο (στο απεναντι καλαθι πχ) νοιωθεις δονήσεις στο δαπεδο; ετσι μου εχουν πει

Δημοσ.
Δείτε σε τι θέση κατατάξανε οι Ισπανοί τον εαυτό τους στο eurobasket 2007.

Μπορεί να βγήκαν δεύτεροι, είναι όμως πρώτοι στις καρδιές των διαιτητών :)

Δημοσ.
Το είχα ποστάρει από εχτές.

Τους πήραν με τις ντομάτες παγκοσμίως όμως και το άλλαξαν τώρα.

Σορυ δεν είδα οτι το πόσταρες...πάντως δεν άλλαξαν τίποτα, έκανα και refresh και πάλι πρώτους τους βλέπω.

Τώρα το άλλαξαν :P

Δημοσ.

Τους πήραν με τις ντομάτες παγκοσμίως όμως και το άλλαξαν τώρα.

Γιατί, τι έγινε? Έχεις δει κάτι? Δώσε link να γελάσουμε...

Δημοσ.

παιδια δεν εχω διαβασει όλα τα ποστ αλλα σχετικα με το προ-ολυμπιακο τουρνουα....

α.θα γίνει στην Αθήνα όπως είχα ακούσει???

β.στους αγώνες του 2004 η fiba δεν είχε δώσει τιμητικές συμμετοχές (μου διαφευγει ο ακριβής ορισμός)..σε κάποιες χώρες???

Δημοσ.

Πω ρε συ, θα φτάσουν με ορούς οι παίκτες στο Πεκίνο, με τόσα παιχνίδια; Εγώ φοβάμαι το Πράσινο ακρωτήριο πάντως, πρώτο φαβορί για πρόκριση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...