Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είμαι σίγουρος ότι όλοι μας στενοχωρηθήκαμε:D

ενδιαφέρον πάντως, ένας αμερικάνος να δίνει το ευρωπαϊκό στη ρωσία:P

Δημοσ.

the end και κουβουσού, εγώ σαν νηφάλια και χαμηλών τόνων προσωπικότητα, θα σας παραθέσω αυτό που φωτογράφισα σήμερα έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφισα:

Treo_091607_001.jpg

Δεύτερον, θα πω ότι βρίσκω δίκιο και στους δυο σας.

Γιατί αν ήμουν ισπανός φίλαθλος χθες, θα σκεφτόμουν ότι κέρδισα έναν αντίπαλο που ναι μεν έχασε μια δυο ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι επειδή δεν έπιασε την απόδοση που μπορούσε, αλλά παράλληλα θα ξενέρωνα και με το γεγονός ότι η ομάδα μου χρησιμοποίησε μέσα που δεν αρμόζουν ρε παιδί μου στο παιχνίδι, στην ιδανική του μορφή.

Θέλω να πω πως, ναι μεν η ισπανία μας κέρδισε κάνοντας χρήση όλων των μέσων που "επιτρέπει" πλέον ο επαγγελματικός αθλητισμός (οριακά καλύτερη αθλητική απόδοση αλλά και καραγκιοζιλίκια και κάποια διαιτητική εύνοια της έδρας), αλλά για μένα που δεν έχω παίξει επαγγελματικά, αυτό ηθικά δεν με ικανοποιεί. Ακόμη κι αν ήμουν εγώ από την πλευρά των νικητών.

Δε διαφωνώ ότι αν εμείς είχαμε πιάσει το δυνητικό ταβάνι της απόδοσής μας, μπορούσαμε να το πάρουμε το παιχνίδι αυτό. Αλλά είναι αλλιώς να χάνεις ένα παιχνίδι από τον κακό σου εαυτό, κι αλλιώς να πέφτουν κι άλλα υλικά μέσα στη σούπα και να της αλλάζουν τη γεύση.

Δημοσ.
καλά το πας.

Κοίταξε, μια και δεν έχω όρεξη να σου ρίξω τα καντίλια που ζητάει ο οργανισμός σου, θα έλεγα να το σταματήσεις, μια και δεν αναφέρθηκα σε εσένα (μόνο).

the end και κουβουσού, εγώ σαν νηφάλια και χαμηλών τόνων προσωπικότητα, θα σας παραθέσω αυτό που φωτογράφισα σήμερα έξω από το εκλογικό κέντρο που ψήφισα:

Δεύτερον, θα πω ότι βρίσκω δίκιο και στους δυο σας.

Γιατί αν ήμουν ισπανός φίλαθλος χθες, θα σκεφτόμουν ότι κέρδισα έναν αντίπαλο που ναι μεν έχασε μια δυο ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι επειδή δεν έπιασε την απόδοση που μπορούσε, αλλά παράλληλα θα ξενέρωνα και με το γεγονός ότι η ομάδα μου χρησιμοποίησε μέσα που δεν αρμόζουν ρε παιδί μου στο παιχνίδι, στην ιδανική του μορφή.

Θέλω να πω πως, ναι μεν η ισπανία μας κέρδισε κάνοντας χρήση όλων των μέσων που "επιτρέπει" πλέον ο επαγγελματικός αθλητισμός (οριακά καλύτερη αθλητική απόδοση αλλά και καραγκιοζιλίκια και κάποια διαιτητική εύνοια της έδρας), αλλά για μένα που δεν έχω παίξει επαγγελματικά, αυτό ηθικά δεν με ικανοποιεί. Ακόμη κι αν ήμουν εγώ από την πλευρά των νικητών.

Δε διαφωνώ ότι αν εμείς είχαμε πιάσει το δυνητικό ταβάνι της απόδοσής μας, μπορούσαμε να το πάρουμε το παιχνίδι αυτό. Αλλά είναι αλλιώς να χάνεις ένα παιχνίδι από τον κακό σου εαυτό, κι αλλιώς να πέφτουν κι άλλα υλικά μέσα στη σούπα και να της αλλάζουν τη γεύση.

Μα δεν είπα ποτέ ότι παίξαμε τέλειο παιχνίδι. Αυτό που είπα είναι ότι παίξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι στο τουρνουά και θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με νορμάλ διαιτησία.

Τώρα για τα καραγκιοζιλίκια και το πόσο είναι αποδεκτά, ίσως έχει να κάνει και με το πώς βλέπουν το παιχνίδι αλλά και τη ζωή γενικότερα.

Δημοσ.

LOS POULOS SPANIOLES, LOS POULOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

Στο μπάσκετ υπάρχει Θεός και σήμερα σας έδωσε το πουλο στα σκέλια. Γιατί αυτό ήταν το μόνο που αξίζατε....ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...