bingo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν, μπράβο στα παιδια, για το κουράγιο τους να παίζουν συνεχόμενα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ αποτυχία την 4η θέση μόνο και μόνο επειδή χάσαμε τη θέση για τους Ολυμπιακούς, και θα είναι δύσκολο να την πάρουμε στο προολυμπιακό. Και μια και οι Ολυμπιακοί δίνουν και πρόκριση για το παγκόσμιο αν δεν κάνω λαθος, ήταν μια καλή ευκαιρία να εξασφαλίσουμε κατα καποιον τρόπο την παρουσια της ομαδας σε υψηλο επίπεδο για 2 χρόνια τουλάχιστον. Κατα τα άλλα, βάση θέσης και μόνο δεν είναι για απογοήτευση, με την έννοια ας πούμε, πως χάσαμε τον τελικό απο την Ισπανία και όχι ξέρω γω από την Γερμανία για παράδειγμα. Καθαρά σαν παιχνίδια, υπάρχει πράμα για κουβέντα. Ενα σχόλιο μόνο. Δεν αντέχω να βλέπω άλλο να παίζουμε γαματη άμυνα, να παίρνουμε την μπαλα και να χανουμε την επίθεση που ακολουθεί. Κατα τα άλλα, αισθάνομαι τυχαρός που είδα αυτην την ομάδα να αγωνίζεται και δεν έμεινα να ακούω τους μεγαλύτερους να μου λένε τι ωραία ήταν το 87:-D
DIMITRISG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 To παιχνιδι θα το παρουμε στα σιγουραΜεχρι τωρα δεν εχουμε παιξει τιποτα και τους εχουμε απο κοντα καπως στο δευτερο θα παιξουμε μπασκετ και θα τους νικησουμε με 5 εως 10 πόντους διαφορά επεσα εξω , γιατι δεν υπολογισα τα τριποντα των Λιθουανων Τελικα αν θελεις να νικησεις την ελλαδα πρεπει να εχεις βραδια κωλοφαρδίας. Και μη μου πειτε οτι ειναι τεχνικη γιατι εχω παιξει μπασκετ και ξερω. Ειναι να μην βρεθεις σε μερα.
nikos papas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μπραβο στα παιδια.φυσικα δεν ειναι αποτυχια.20 χρονια αυτη ηομαδα ειτε παιρνει μεταλλια ειτε ειναι μεσα στην τετραδα στα περισσοτερα τουρνουα.Ευρωπαικα η παγκοσμια.Και το κυριωτερο ειναι οτι εχει ολα τα προσιντα να εξακολουθει να το κανει.:):):)
Ic3m@N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ ξέρω ότι του χρόνου με υγειή Φώτση, Βασιλόπουλο ένα χρόνο πιο έμπειρο, Πελεκάνο με πολλές εμπειρίες στην Ρεάλ, Κουφό και ελπίζω Σχορτσιανίτη... η ομάδα δεν θα παίζεται...και ας κάνουν οι διαιτητές και οι αντιπαλοι ότι θέλουν...
Harkon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ο Κουφός θα μπορεί του χρόνου να παίξει στην εθνική ανδρών; πόσο πρέπει να είναι για να γίνει αυτό; 15 - 4 η Ισπανία για πλάκα ως τώρα στο 5' της 1ης περιόδου
Ic3m@N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο όριο.... υπάρχει;
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Nα δωσω και εγω τα συγχαρητηρια μου στα παιδια της Εθνικης. Το παιχνιδι με τους Λιθουανους δεν χρηζει κριτικης σε μικρους τελικους συνηθως κερδιζει ο λιγοτερο απογοητευμενος οσο για τα τριποντα ειναι γνωστο οτι αν μπουν στην αρχη μετα το καλαθι φαινεται βαρελι και αν εισαι και Λιθουανος μπορεις να σουταρεις και με κλειστα τα ματια... Οσο για τη συνεχεια ειναι πολυ πιθανο ο Κακιουζης και ο Χατζηβρεττας να ανακοινωσουν την αποχωρηση τους απο την εθνικη για να κανουν χωρο στους νεωτερους. Απο του χρονου θα υπαρξει μια σταδιακη ανανεωση (μεχρι και πριν το Ευρωμπασκετ ηταν πολυ πιθανη και η αποχωρηση του Ντικουδη αλλα πλεον ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μεινει και αλλον ενα χρονο τουλαχιστον) με τον Κυριτση να χτυπαει την πορτα της εθνικης αντι του Χατζηβρεττα και τους Κουφο, Σχορτσανιτη να ειναι υποψηφιοι για την Ολυμπιαδα στη θεση των Κακιουζη και Μπουρουση. Επισης θεωρω οτι και ο Πριντεζης εχει μια θεση στην ομαδα αν και δεν υπαρχει χωρος μεχρι στιγμης. Το σιγουρο ειναι οτι η Εθνικη μπορει να παιξει γρηγορα και επιθετικα αρκει να ειναι πληρης ειμαι σιγουρος οτι το 2009 θα παιζουμε το πιο ελκυστικο μπασκετ στην Ευρωπη. Δεν υπαρχει οριο ηλικιας για να παιξει καποιος στην Εθνικη απλως ο Κουφος δεν ειναι ακομα ωριμος πνευματικα και σωματικα για να παιξει σε τετοιο επιπεδο.
vastravoud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Σήμερα πάντως η αμυντική προσπάθεια του Βασιλόπουλου και του Διαμαντίδη ήταν συγκλονιστική.
Ic3m@N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 o Κουφός μετά από ένα χρόνο στο κολλέγιο θα είναι και όριμος και έτοιμος για την εθνική... edit: από sport-fm.gr Την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα επικαλούμενος προσωπικούς του λόγους, προανήγγειλε ο Νίκος Χατζηβρέττας μετά το τέλος του μικρού τελικού με την Λιθουανία. «Θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από επτά υπέροχα χρόνια με την Εθνική ομάδα αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να σταματήσω. Τα χρόνια περνάνε. Για όλα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος», δήλωσε αρχικά. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού συνέχισε λέγοντας ότι: «Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μπορούν να παίξουν στη θέση μου. Νομίζω πως παίρνω τη σωστή απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου και κάθε άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκα στην Εθνική. Τους ευχαριστώ για όσα έζησα και η αλήθεια είναι πως όσα έχω ζήσει μ' αυτή την Εθνική είναι ονειρικά». **Ο Νίκος Χατζηβρέττας αγωνίστηκε στην Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά στις 19 Ιουνίου του 1998 και στον πρώτο του αγώνα σε διεθνές τουρνουά στη Ρόδο είχε σημειώσει 16 πόντους. Από τότε μέχρι σήμερα έχει μετρήσει σε εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας 116 συμμετοχές και έχει σημειώσει 714 πόντους.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Σταματάει από την Εθνική ο Χατζηβρέττας.
Harkon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 η Ρωσσία ήταν στο -5 3' πριν το τέλος και σφηρίχθηκε ανύπαρκτο (πάλι θεατρινισμός) 4ο του Κιριλένκο.. κρίμα γμτ.. όσο και να θες να μην το δεχτείς τρώνε σπρώξιμο γμτ..
KWSN_Men Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Όοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Μην το πεις αυτό, θα στεναχωρηθούν εδώ μέσα μερικοί.
the_end Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλή φάση, το συνεχίζεις αφότου είπα ότι σταματάω εδώ. Να χαρώ υψηλό επίπεδο. Ότι και να απαντήσεις λοιπόν, δε θα απαντήσω. Όοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! Μην το πεις αυτό, θα στεναχωρηθούν εδώ μέσα μερικοί. καλά το πας.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Oσο περισσοτερο βλεπω τον τελικο τοσο περισσοτερο θελω να κερδισουν οι Ρωσοι. Πριν το Ευρωμπασκετ συμπαθουσα αρκετε τους Ισπανους τωρα ουτε να τους βλεπω δεν μπορω. Ειλικρινα δεν εχω ξαναδει τοση μιζερια και γκρινια ενω η διαιτησια ειναι υπερ τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.