Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή φάση, το συνεχίζεις αφότου είπα ότι σταματάω εδώ.

Να χαρώ υψηλό επίπεδο. Ότι και να απαντήσεις λοιπόν, δε θα απαντήσω.

Κατά τα άλλα, ο Ζήσης ζήτησε αλλαγή να πάρει ανάσες και ο Γιαννάκης τον ξέχασε στον πάγκο. Ένα καλό παιχνίδι πήγε να κάνει και αυτός...

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To παιχνιδι θα το παρουμε στα σιγουρα

Μεχρι τωρα δεν εχουμε παιξει τιποτα και τους εχουμε απο κοντα καπως

στο δευτερο θα παιξουμε μπασκετ και θα τους νικησουμε με 5 εως 10 πόντους διαφορά

Δημοσ.
Πολύς, πάρα πολυς εκνευρισμός και μεγάλη μαλακία του Διαμαντίδη

Τη διόρθωσε ο Παπαδόπουλος ευτυχώς αμέσως μετά.

Δημοσ.

@kwsn_men

ωπ, sorry ρε, δεν κατάλαβα ότι ο lucifer είπε να σταματήσουμε να συζητάμε. κι εγώ που νόμιζα ότι τον ενόχλησε το flame.

σε παρακαλώ πάντως να απαντήσεις κάτι πέρα απ'το φλου και νοοτροπίας-ελληνικού-ποδοσφαίρου "μας χάλασαν το ρυθμό οι διαιτητές". πες μας αν θεωρείς ότι ήταν ασταθής η εθνική χτες. αν οι ισπανοί ήταν σαφώς πιο σταθεροί από μας, παρότι υπήρξαν διαστήματα που τους πνίξαμε με την άμυνά μας. αν είχαν 3 παίχτες σε μεγάλη μέρα κι εμείς μόνο έναν. πες μας για τα ποσοστά των ισπανών.

Δημοσ.

Γιατί βάζει το Σπανούλη στον Σάρας; Τον έχει κάνει γιο-γιο.

ΑΝτιθέτως, σε 2 φάσεις πήγε ο Μήτσος πάνω του και στη μια του την έκλεψε, στην άλλη τον πίεσε σε άστοχο σουτ.

Δημοσ.

Ο Γιασικεβίτσιους είναι σαφές ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά σίγουρα σε καλύτερη από εχτές. Αλλά θέλει Βασιλόπουλο η Διαμαντίδη πάνω του να τον κουράσουν.

Περισσότερα πιο μετά.

Δημοσ.

μας έχουν σκοτώσει και αυτοί με τα τρίποντα

στο -12 και δύσκολο κ το σημερινό

πάει και αυτό...

4οι

όπως και να έχει ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα

Δημοσ.
@kwsn_men

ωπ, sorry ρε, δεν κατάλαβα ότι ο lucifer είπε να σταματήσουμε να συζητάμε. κι εγώ που νόμιζα ότι τον ενόχλησε το flame.

σε παρακαλώ πάντως να απαντήσεις κάτι πέρα απ'το φλου και νοοτροπίας-ελληνικού-ποδοσφαίρου "μας χάλασαν το ρυθμό οι διαιτητές". πες μας αν θεωρείς ότι ήταν ασταθής η εθνική χτες. αν οι ισπανοί ήταν σαφώς πιο σταθεροί από μας, παρότι υπήρξαν διαστήματα που τους πνίξαμε με την άμυνά μας. αν είχαν 3 παίχτες σε μεγάλη μέρα κι εμείς μόνο έναν. πες μας για τα ποσοστά των ισπανών.

Αυτη ειναι η διαφορα των δυο ομαδων .Οι ισπανοι στα 10 ματς θα κανουν 5-6 καλα ενω οι δικοι μας 2-3.Στο ενα ματς παιζει ο Σπανουλης και σερνονται οι αλλοι,στο αλλο παιζει ο Διαμαντιδης και οι αλλοι παλι ψαχνονται.Δε μπορει οι αλλοι να εχουν 3-4 παιχτες σε καθε ματς που βγαζουν ματια και μεις με το

ζορι 1-2.Σ" αυτο το τουρνουα τουλαχιστον η ομαδα δεν ειναι καθολου σταθερη.Επιτελους ας μαθουμε να χανουμε.Σαν φιλαθλοι εννοω.Σημερα ποιος φταιει που χασαμε?Ακριβως αυτο ειπε και ο Σκουντης τωρα "δεν ειχαμε σταθερη αποδοση παρα καποιες εκλαμψεις"

Δημοσ.

Μπραβο στα παιδια.Μεσα σε 3 χρονια δεν εχουν σταματησει να παιζουν μπασκετ ειτε σε συλλογικο ειτε σε εθνικο επιπεδο και μαλιστα σε υψηλο επιπεδο.Και η 4η θεση μια χαρα ειναι.Μην ξεχναμε τι εχουν καταφερει μεχρι σημερα.Αξιοι!!!!

Δημοσ.

δεν με πειραζει καθολου που χασαμε. Στον αγωνα που επρεπε να δειξουμε τα δοντια μας τον δειξαμε και υπο φυσιολογικες συνθηκες σε 40 λεπτα απο τωρα θα παιζαμε τελικο. Αυτη η ομαδα κοιταει μονο την κορυφη οτιδηποτε αλλο νομιζω οτι δεν τους δινει κινητρο για να παλεψουν οπως μπορουν. ραντεβου στο πεκινο.

Δημοσ.

Ξέρω ότι πολλοί θα γράψετε ότι δεν σας άρεσαν πολλά γιαυτήν την ομάδα,λόγω απογοήτευσης...Εγώ το μόνο που θέλω να γράψω είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γιαυτήν την ομάδα,για ότι μας έχει χαρίσει μέχρι στιγμής!

Η 4η θέση δεν είναι η τελευταία θέση του τουρνουά...και μάλιστα 4η θέση χωρίς να είναι η ίδια ομάδα που ήταν και πέρσι και πρόπερσι!

Καλή επιτυχία στα επόμενα τουρνουά από εδώ και πέρα!

Δημοσ.
Αποτυχημένο τουρνουά θα έλεγα.

:(

Λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός νομίζω. Εντάξει, δεν πήραμε μετάλιο, αλλά νομίζω πως βάσει των εμφανίσεών μας, είναι καλή η 4η θέση. Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως και χθες και σήμερα, οι αντίπαλοι είχαν την τύχη με το μέρος τους (έτσι χαρακτηρίζω την εξωφρενική ευστοχία τους στα 3ποντα).

Δημοσ.

κι εγώ νομίζω ότι η 4η θέση μάλλον είναι η κορυφή με τη συγκεκριμένη απόδοση.

αξιέπαινη η προσπάθεια όλων των παιχτών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...