Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kwsn_men, ναι έχω παίξει επαγγελματικό μπάσκετ, πιθανόν περισσότερο από σένα;)

και μάντεψε, η γνώμη σου δεν είναι η μοναδική. όχι, δε χάσαμε επειδή μας χάλασαν το ρυθμό οι διαιτητές. όταν περάσαμε μπροστά με 3 σφυρίγματα (που ήταν μεν, αλλά αν θέλαν δεν τα δίναν-δώστε λίγη προσοχή εδώ) δεν κρατήσαμε την πρωτοπορία γιατί? επειδή δε μας άφησαν οι -καλύτεροι- ισπανοί.

εκτός κι αν έκανε ΤΗ ματσάρα η εθνική και δεν το κατάλαβα. γιατί τέτοια ισπανία, με τέτοια ποσοστά ευστοχίας και με 3 παιχταράδες σε μεγάλη μέρα, δεν την κερδίζεις με τη χτεσινή εμφάνιση.

kwsn, δεν χρειάζεται να γίνεις κακός. όπως είπα πριν grow up.και εν συνεχεία μάθε να δέχεσαι ότι υπάρχει και άλλη άποψη;) . ώριμε συνομιλητή...

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επαγγλματικό μπάσκετ;

Χμμμ... μάλιστα...

Σαν επαγγελματίας που είσαι θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου για τη σχέση που έχει ο ρυθμός σε δύο ομάδες που αποτελούνται από επαγγελματίες (και όχι αθλητές τοπικού πρωταθλήματος) και μάλιστα όταν αυτές είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο δυναμικότητας και μάχονται για μια θέση στον τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μάθε επίσης μικρέ ότι άλλο δέχομαι το δικαίωμά σου να έχεις άποψη ότι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση και άλλο αν λες μαλακίες ή οχι. Δικές σου είναι, ό,τι θες τις κάνεις, τις γράφεις, τις λες, τις κάνεις βιβλίο. Αλλά αυτό θα είναι πάντα.

Δημοσ.

ΜΕΓΑΛΕ χαλάρωσε γιατί είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία.

για πες μου όμως πάνσοφε, πώς τεκμαίρεται η ισοδυναμία ισπανίας και ελλάδας στο συγκεκριμένο ευρωμπάσκετ?

στο θέμα ρυθμού γενικά θα σου απαντούσα αν είχες καλύτερο ύφος. αλλά δεν πρόκειται γιατί μονίμως αυτό το ξερόλικο στυλάκι έχεις.

για τις μαλακίες θα συμφωνήσω. ο καθένας έχει δικαίωμα στη μαλακία;)

ένα καλό ερώτημα είναι ποιος σε έχρισε μπασκετική αυθεντία...

αλλά φαντάζομαι δεν υπάρχει σοβαρή απάντηση.

συνέχεια αργότερα.

Δημοσ.
ΜΕΓΑΛΕ χαλάρωσε γιατί είσαι και σε επικίνδυνη ηλικία.

Σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για την υγεία μου. Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και καλά μυαλά.

για πες μου όμως πάνσοφε, πώς τεκμαίρεται η ισοδυναμία ισπανίας και ελλάδας στο συγκεκριμένο ευρωμπάσκετ?

Στην αξία των παικτών ατομικά και στο πώς βγήκε αυτή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

στο θέμα ρυθμού γενικά θα σου απαντούσα αν είχες καλύτερο ύφος. αλλά δεν πρόκειται γιατί μονίμως αυτό το ξερόλικο στυλάκι έχεις.

Είναι και αυτή μια καλή δικαιολογία.

για τις μαλακίες θα συμφωνήσω. ο καθένας έχει δικαίωμα στη μαλακία;)

Σωστά. Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν όμως, τον μαλάκα ουδείς, οπότε...

ένα καλό ερώτημα είναι ποιος σε έχρισε μπασκετική αυθεντία...

Κανένας. Όπως και εσένα επαγγελματία καλαθοσφαιριστή φαντάζομαι.

Επαγγελματίας: Ασκώ ένα επάγγελμα που μου εξασφαλίζει τα προς το ζειν.

αλλά φαντάζομαι δεν υπάρχει σοβαρή απάντηση.

συνέχεια αργότερα.

Αν έβλεπα κάτι σοβαρό στα λεγόμενά σου, θα απαντούσα αναλόγως. Όμως δεν έχω ποτέ πρόβλημα ούτε κόμπλεξ ανωτερότητας να πέσω στο επίπεδο του άλλου, όσο χαμηλό και να είναι.

Δημοσ.

Κανένας. Όπως και εσένα επαγγελματία καλαθοσφαιριστή φαντάζομαι.

Επαγγελματίας: Ασκώ ένα επάγγελμα που μου εξασφαλίζει τα προς το ζειν.

Ε τοτε ρε ανθρωπε τι ρωτας τον αλλον αν εχει παιξει επαγγελματικο μπασκετ?

Ποιος περιμενεις να μπει εδω και να πει την αποψη του? Ο Γκαλης?

Ή μηπως πρεπει να παιζεις Α1, Α2 για να εχει καποια εγκυροτητα η αποψη σου πανω σε εναν αγωνα????

Εσυ ακομα δεν μας ειπες γιατι η γνωμη σου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τους αλλους...

Εκτος αν ο χαρακτηρισμος του συνομιλητη "μαλακα" σε χρισει αυτοματως αυθεντια πανω στο θεμα που συζητατε...

α και btw οταν εισαι 30 μαλλον δεν μπορεις να χαρακτηριζεις καποιον 24αρη "μικρο"... Ωπα ρε ανθρωπε που εχεις φαει την ζωη με το κουταλι :-?

Δημοσ.
Ε τοτε ρε ανθρωπε τι ρωτας τον αλλον αν εχει παιξει επαγγελματικο μπασκετ?

Ποιος περιμενεις να μπει εδω και να πει την αποψη του? Ο Γκαλης?

Ή μηπως πρεπει να παιζεις Α1, Α2 για να εχει καποια εγκυροτητα η αποψη σου πανω σε εναν αγωνα????

Ποιος μίλησε για επαγγελματικό μπάσκετ; Μόνο ο φίλος σου ο NBAer. Εγώ είπα όχι μονά, όχι διπλά στο σχολείο αλλά παιχνίδι σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Εσυ ακομα δεν μας ειπες γιατι η γνωμη σου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τους αλλους...

Εκτος αν ο χαρακτηρισμος του συνομιλητη "μαλακα" σε χρισει αυτοματως αυθεντια πανω στο θεμα που συζητατε...

Δεν χαρακτήρισα τον ίδιο, τις απόψεις του μόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά;

α και btw οταν εισαι 30 μαλλον δεν μπορεις να χαρακτηριζεις καποιον 24αρη "μικρο"... Ωπα ρε ανθρωπε που εχεις φαει την ζωη με το κουταλι :-?

Σαν ''ώριμος'' συνομιλητής, επεσήμανα το αυτονόητο. Και σε 6-7 χρόνια ενήλικης ζωής τρως πολλά σκατά που κάνουν τη διαφορά.

Δημοσ.

Σωστά. Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν όμως, τον μαλάκα ουδείς, οπότε...

Δεν χαρακτήρισα τον ίδιο, τις απόψεις του μόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά;

Κρυψου λιγο καλυτερα γιατι φαινεσαι απο τα δεξια του δαχτυλου σου...

Ελεήστε τον μοντ.

Ειμαι οικονομικα σφιγμενος τον τελευταιο καιρο:(

Κανα τσιγαρο αμα θες δινω...:mrgreen:

Δημοσ.
Τι είναι Σάββας; (καφέεε)

αχαχαχαχαχα :mrgreen:

Είναι τόσο παλιά έκφραση;

Πάει ρε φούστη μου, γέρασα, το πήρα απόφαση. Όπου να 'ναι θα αρχίσουν να με φωνάζουν και μπάρμπα.

Δημοσ.

kaizer. δεν ξέρω αν βαρέθηκες να'σαι ο ηθικός νικητής. εγώ απλά είδα την ισπανία να νικάει. και την ελλάδα να χάνει. δίκαια.

Ας το λήξουμε εδω λοιπον. Απλα εσυ είδες δικαια επικρατηση, εγω όχι. Οποτε δεν εχουμε κοινη βαση να μιλησουμε.

Δημοσ.
α, κι επειδή σ'έχω διαβάσει 700 φορές να λες ότι με "αν" δεν κάνουμε πραγματικότητες μέτρα τα "αν" στο ποστ σου.

Τα μετρησα.

2.

Παρτα

150 πενταλυ αν γινουν 150 πεναλτυ, τι παει να πει μου εδωσε ενα?

Προφανως η πρόταση προυποθέτει οτι έγιναν 150 πεναλτυ(ή για το παιχνιδι μας 7 τ.π.) και δεν αποτελει υποθετικο σεναριο

ε τοτε δεν θα πω "Αν δεν την εχανε ο Παπαλουκας στο -4"...

Οταν σε μια προταση γραφω

ΔΕΝ θα πω "Αν...
και μου λες "μιλας υποθετικα" ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ, μαζι γραφουμε και χωρια καταλαβαινουμε μαλλον
Δημοσ.
Τα μετρησα.

2.

Παρτα

Προφανως η πρόταση προυποθέτει οτι έγιναν 150 πεναλτυ(ή για το παιχνιδι μας 7 τ.π.) και δεν αποτελει υποθετικο σεναριο

Οταν σε μια προταση γραφω και μου λες "μιλας υποθετικα" ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ, μαζι γραφουμε και χωρια καταλαβαινουμε μαλλον

, ε τοτε δεν θα πω "Αν δεν την εχανε ο Παπαλουκας στο -4"...Αμα σφυριζαν σωστα και 3 λαθη να εκανε ο Παπαλουκας δεν θα ειχε σημασια

ολόκληρη η πρότασή σου. για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας.

ισχύει το προηγούμενο που είπα.

Στην αξία των παικτών ατομικά και στο πώς βγήκε αυτή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

άρα είδαμε άλλο ματς ε. ειδικά αφού το πας και στο ατομικό;)

Αν έβλεπα κάτι σοβαρό στα λεγόμενά σου, θα απαντούσα αναλόγως. Όμως δεν έχω ποτέ πρόβλημα ούτε κόμπλεξ ανωτερότητας να πέσω στο επίπεδο του άλλου, όσο χαμηλό και να είναι.

χμμ, μπορώ να πω το ίδιο. αλλά δεν το κάνω. και κακώς σε ακολούθησα στο τριπάκι του flame.

και μετά είναι οι ισπανοί κότες ,ε? πρώτα λες ότι λέω μαλακίες και μετά λες ότι κανείς δεν αγάπησε το μαλάκα...

Ας το λήξουμε εδω λοιπον. Απλα εσυ είδες δικαια επικρατηση, εγω όχι. Οποτε δεν εχουμε κοινη βαση να μιλησουμε.

το καλύτερο. τουλάχιστον εσύ δε μ'έβρισες.

kwsn, στα υπόλοιπα άκυρα που είπες δεν απαντάω. σε αφήνω να είσαι ο μόνος εδωμέσα που έχει παίξει μπάσκετ.

α, grow up...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...