Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα λάθη του Παπαλουκά στο τέλος ήταν καθαρά θέμα κούρασης για μένα.

Η ψυχή ήθελε αλλά το σώμα δεν μπορούσε.

Το να παίζεις 2 παιχνίδια μέσα σε 18 ώρες δεν είναι φυσιολογικό.

Αλλά είναι και κάτι που ξέραμε απο την αρχή...αν δεν πάρεις μια απο τις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλο θα έχεις να το αντιμετωπίσεις αυτό.

Η διαιτησία ήταν κακή αλλά πιο πολύ με τρέλαναν οι θεατρινισμοί των Ισπανών.

Πραγματικά οσο θέλω να νικήσει η Ελλάδα σήμερα άλλο τόσο θέλω να νικήσει και η Ρωσσία.

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η διαιτησία ήταν κακή αλλά πιο πολύ με τρέλαναν οι θεατρινισμοί των Ισπανών.

Με αυτά τα καρναβαλίστικα καραγκιοζιλίκια που έκαναν, μόνοι τους έγιναν ρόμπα ξεκούμπωτη σε όλη την Ευρώπη και όλοι είδαν ποιος είχε την αβάντα υπέρ του. Ακόμα κι αν ο Παπαλουκάς δεν έχανε την μπάλα στην προτελευταία φάση ή ευστοχούσε ο Βασιλόπουλος στο τελεταίο τρίποντο και πάλι δεν είχαμε καμιά ελπίδα με όλα αυτά που είχαν γίνει από την αρχή του αγώνα, ξέραμε όλοι μας που το πάνε και θα ήθελε κάτι περισσότερο από κατάθεση ψυχής για να διεκδικίσουμε την νίκη. Τα παιδιά πάντως τα έδωσαν όλα και πήγαν κόντρα στα πάντα και αυτό είναι που με ευχαριστεί και με κάνει υπερήφανο, ασχέτως αν έπρεπε να φτάσουμε στα ημιτελικά για να παίξουμε έναν καλό αγώνα.

Η ήττα δεν με πείραξε πολύ γιατί ξέρουμε όλοι μας ότι με το θέαμα που προσφέραμε στο φετινό eurobasket, η ομάδα δεν άξιζε τπτ καλύτερο κι ως εδώ που έφτασε ευχαριστημένοι να' μαστε. Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ (και περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα) είναι όταν κάποιοι μου στερούν το δικαίωμα να διεκδικίσω αυτό που αξίζω και δεν με αφήνουν καν να προσπαθήσω.

Σήμερα κι εγώ θέλω όσο τπτ άλλο να νικήσει η Ρωσία και πιστεύω ότι όλα τα καφριλίκια αργά η γρήγορα πληρώνονται.

Δημοσ.

Είσαι δυο μέτρα άντρας και σε ένα τζαρτζάρισμα ώμο με ώμο πέφτει κάτω λες και σου έσκασε δεξί κροσέ ο Μάικ Ζαμπίδης. Παραμένεις 2 μέτρα αλλά είσαι 2 μέτρα αδερφή....Η διαιτησία ήταν εκνευριστική, αμφιβάλλω αν έχω ρίξει ποτέ στην ζωή μου τόσα πολλά μπινελίκια σε σπανιόλες και διαιτητές.

Δεν είναι άσχημη η τρίτη θέση δεδομένου ότι παίζαμε χωρίς Σόφο και Φώτση. Θεωρώ ότι εύκολα η δύσκολα θα τους πάρουμε τους Λιθουανούς. Ελπίζω και εύχομαι ο Κιριλένκο να τους ξεσκίσει σήμερα. Που θα τους ξεσκίσει απλά τα κοράκια είναι δεδομένο ποιόν θα υποστηρίξουν....Άμα δω τον - ω πόσο σε σιχαίνομαι - Γκασόλ με το βλέμμα καθυστερημένου να σηκώνει την κούπα θα εκνευριστώ.

Επίσης είναι δυνατόν σε τέτοιου μεγέθους πρωτάθλημα να εμφανίζονται διαιτητές από Ουκρανία, Ουγγαρία, Τσεχία και να σφυρίζουν ημιτελικούς? Υπάρχει μπάσκετ σε αυτές τις χώρες?

Δημοσ.
Είσαι δυο μέτρα άντρας και σε ένα τζαρτζάρισμα ώμο με ώμο πέφτει κάτω λες και σου έσκασε δεξί κροσέ ο Μάικ Ζαμπίδης. Παραμένεις 2 μέτρα αλλά είσαι 2 μέτρα αδερφή....Η διαιτησία ήταν εκνευριστική, αμφιβάλλω αν έχω ρίξει ποτέ στην ζωή μου τόσα πολλά μπινελίκια σε σπανιόλες και διαιτητές.

Εγώ πάντως τέτοιον θεατρινισμό δεν έχω δει καν σε αγώνα ποδοσφαίρου και τον είδα χθες σε μπασκετικό παρκέ, πάνως το παλληκάρι θα πρέπει να είναι πολύ άνανδρος και ξετσίπωτος για να επιδωθεί σε τέτοιου είδους μασκαρέματα, δεν σεβάστηκε και δεν σκέφτηκε καν τον επαγγελματισμό του και την φήμη του. Και να φανταστείς οι πρόσφατες αναμετρήσεις που ήταν υπέρ τους και με βαριά για εμάς σκορ, δεν τους έκαναν να πάρουν τον άερα του νικητή και να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το ματς, αλλά φοβήθηκαν σαν τα κοριτσάκια και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να προκαταβάλλουν κόσμο & διαιτησία.

Πραγματικά απογοητεύηκα πολύ & δεν περίμενα με τπτ να δω από τέτοιους μαντράχαλους και μάλιστα σε ημιτελικό ευρωπαϊκού αυτές τις γελοιότητες, θα' θελα να' ξερα πως αισθάνονται σήμερα με όλα αυτά που έκαναν.

Δημοσ.

Παίζει κανένα video στο youtube με τις βουτιές των Ισπανών;

Το αποκορύφωμα είναι οτι οι Ισπανοί λένε οτι οι διαιτητές υποστήριζαν την Ελλάδα σε ολο το παιχνίδι, οτι τα αντιαθλητικά φαουλ ήταν πεντακάθαρα και οτι οι Ελληνες είναι προβατα που πιστεύουν οτι τους πουν τα media τους και άλλα τέτοια κουλά που με έκαναν να χάσω την ψυχραιμία μου και να φάω ενα ban στο http://forums.interbasket.net/index.php .

Εντωμεταξύ το http://www.marca.com λέει οτι οι Ισπανοί είχαν να αντιμετωπίσουν δυο εχθρους, τους Ελληνες και τους διαιτητές.

Τι να πει κανείς... μια λέξη που συχαίνομαι μου έρχετε μόνο στο μυαλό... ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.
Εγώ πάντως τέτοιον θεατρινισμό δεν έχω δει καν σε αγώνα ποδοσφαίρου.

εγω εχω δει.δεν θα ξεχασω ποτε στο προτελευταιο mudial το θεατρο του rivaldo στο σημαιακι του κορνερ.του πεταξαν τη μπαλα στα ποδια και αυτος επιανε το κεφαλι του!!!

Δημοσ.
εγω εχω δει.δεν θα ξεχασω ποτε στο προτελευταιο mudial το θεατρο του rivaldo στο σημαιακι του κορνερ.του πεταξαν τη μπαλα στα ποδια και αυτος επιανε το κεφαλι του!!!

Στο ποδόσφαιρο οι θεατρινισμοί είναι δεδομένοι εδω και πολλά χρόνια.

Οι Ισπανοί τους μετέφεραν και στο μπάσκετ απο φέτος.

Δημοσ.

Λοιπον αν και ειμουν απο τους μεγαλους επικριτες της εθνικης, χθες η ομαδα επαιξε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..

Οργανωμενα, χωρις να χασει την ψυχραιμια της οταν εμενε πισω και με σωστες επιλογες..

Σιγουρα η αμυνα στον γκασολ δεν της βγηκε και η εκνευριστικη ευστοχια των ισπανων στοιχησε αλλα ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ... ετσι απλα..

Οπως ειπε ο καιζερ στην προηγουμενη σελιδα, τα σφυριγματα ηταν χειρουργικα.. Και δεν θα σχολιασω τις αστειες τεχνικες ποινες αλλα τα χειροθργικα φαουλ στον παπαλουκα που τον κρατησε τοση ορα εκτος και στην επιστροφη δεν μπορουσε να παιξει αμυνα, τα αστεια φαουλ στα τελευταια λεπτα που οδηγησαν τις αδερφες στις βολες και ολο το κλιμα εκνευρισμου που ανεχτηκαν οι διαιτητες ηταν ο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ παραγοντας που εγυρε την πλαστιγα υπερ των ξεφωνημενων...

Επισης θα συμφωνησω με τον καιζερ και στο θεμα παιχνιδιου των ισπανων.. Ειμουν απο τους πρωτους που ελεγα οτι εχουν ομαδαρα, αλλα τελικα ειναι φαφλαταδες.. Γρηγορες αλλαγες παιχνιδιου, σουτ απο τα 7 μετρα και ο θεος βοηθος, παιχνιδι κατω απο την ρακετα ανυπαρκτο και αμυνα απλα πιεστικη μπας και τους μπερδεψουμε με τα στριγκακια που φοραμε κατω απο τα σορτσακια..

Για τελος αυτο

Σπουδαία εμφάνιση σήμερα.Αυτό που λείπει απο αυτή την εθνική και γενικά μετά την εποχή Γκάλη είναι ένας παίχτης σκόρερ επιπέδου Νοβίτσκι Γκασόλ Κιριλένκο Γιασικεβίτσιους.Αν είχε ένα τέτοιο παίχτη τότε θα μιλούσαμε για μια ανίκητη ομάδα.Λείπει ο μεγάλος παίχτης

Μy name is koyfos... Τοτε θα τα πουμε λαμογια, το γαλα της μανας σας θα φτυσετε καραγκιοζακια αδερφες...

Δημοσ.

δεν ηξερα τον κουφο και κοιταξα λιγο στο youtube. Με αυτον τον παικτη και τον σχορτσιανιτη (τι ναι αυτος ρεε) παμε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

βρηκα το βιντεο του ριμπο στο yutube.αν και ειμαι ολυμπιακος,αυτο ηταν απαραδεκτο...

Αυτο ειναι θετικό. Μιλάμε πλεον για εναν παικτη που εκτος απο το ποδοσφαιρο εχει ταλεντο υποκριτικης και αυτοσχεδιασμου. Μονο μεγαλοι ηθοποιοι ειναι ικανοι να αυτοσχεδιασουν με τετοιο τροπο και επανω στην σκηνη

Απαιχτος!

Δημοσ.

Πάντως ο Αλμοδοβάρ βρήκε τους πρωταγωνιστές για την νέα του ταινία με τίτλο "Ηola BasketFall". Άντε και με.... ασημένιο φοίνικα!!!!

Δημοσ.

?

πεστα χρυσοστομε.

Δημοσ.
Αλλά είναι και κάτι που ξέραμε απο την αρχή...αν δεν πάρεις μια απο τις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλο θα έχεις να το αντιμετωπίσεις αυτό.

Στον ομιλο των Ισπανων εννοεις

Διοτι και οι Σλοβενοι να προκρινονταν που βγηκαν 2οι παλι σε 18 ωρες θα επαιζαν. Και οι Λιθουανοι που βγηκαν 1οι στον αλλο ομιλο παλι σε 20 ωρες επαιξαν

Παρεπιπτοτνως, πολυ "καθαρο" ρε παιδι μου οτι ενω αλλαζαν τις ωρες παντα για 10:30 τωρα την αφησαν 8...

Δεν πειραζει, εχουμε και Ευρολιγκα φετος με Ρεαλ και Μπαρτσελονα στον Ομιλο μας. Εχει να πεσει πολυ φαπα...

ΥΓ. Γεια σου ρε Παπαδογιαννη που 3 χρονια τωρα μας πρηζεις με το Ισπανικο μπασκετ και το επιπεδο τους. ΦΑΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ απο το "επιπεδο" των Ισπανων(αυτων που εχουν να παρουν Ευρωλιγκα 5 χρονια)

Δημοσ.

Και εντομεταξυ ο τυπος υποτθεται παιζει 5αρι σε πρωταθλημα με Σακιλ ΟΝιλ, Αμαρε Στουνδαμαιρ, Μπεν Γουαλας, Τιμ Ντανκαν, Εντι Καρρυ, Γιαο Μινγκ, Κεβιν Γκαρνετ και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις που κατεβαζουν τοιχο με μπουκετο, και εκανε οτι "σκοτωθηκε" απο τον Ντικουδη. Δλδ ρε Γκασολ ΤΟΣΟ αδελφη? ΤΟΣΟ?

Δημοσ.

Παρεπιπτοτνως, πολυ "καθαρο" ρε παιδι μου οτι ενω αλλαζαν τις ωρες παντα για 10:30 τωρα την αφησαν 8...

Δεν πειραζει, εχουμε και Ευρολιγκα φετος με Ρεαλ και Μπαρτσελονα στον Ομιλο μας. Εχει να πεσει πολυ φαπα...

Πως και πως το περιμένω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...