georgepetrou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Και κάτι που βρήκα στα μπασκετικά forum.TO WATCH ALL GAMES ON lasexta in good quality and for all countries You have to ... Open IE click on "Tools ---> internet options ----> connections Lan settings: proxy server and enter 80.58.205.61" et port "80" Load this "http://77.240.113.40/" and after you can watch the games Το La sexta μεταδίδει όλα τα παιχνίδια online αλλά μόνο για όσους έχουν Ισπανικό IP. Βάζοντας αυτό το Ισπανικό proxy μπορείς να τα δεις. Ελπίζω μόνο να δουλεύει ο proxy μέχρι τότε... Επίσης το http://77.240.113.40/ μου δουλεύει χωρίς να πειράζω τον proxy...
nikos papas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Οσο καλη ομαδα και να εχουν,αν καταφερουμε και ειμαστε κοντα στο σκορ μεχρι τα τελευταια λεπτα,πιστευω οτι μπορουμε.Το προβλημα μας δεν ειναι τοσο η ισπανια οσο αυτα τα επιθετικα μπλακ αουτ της ομαδας. Νομιζω ειναι ψυχολογικο,οτι μαλλον δεν μπορουν να σηκωσουν το βαρος του φαβορι οι παιχτες μας.Σημερα αυτο το βαρος το εχουν οι ισπανοι.Αν οσο περναει ο χρονος δεν καταφερουν να παρουν σκορ ασφαλειας μπορει να παθουν οτι και οι σλοβενοι,που μεχρι το 35 φαινοταν ομαδα απαιχτη.Μετα ομως εβλεπες το φοβο στα ματια τους και σε καθε τους κινηση.Δηλαδη οχι απλα φοβισμενοι σοκαρισμενοι φαινοταν.Ετσι, αμα τρεμει το χερακι, χαιρετα μας το πλατανο.Φυσικα η ισπανια δεν ειναι σλοβενια,αλλα και εμεις...:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
PETROS13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 μακάρι να μην παίξει ρόλο η κούραση που λογικά θα υπάρχει ώστε να περάσουμε τελικό! και γιατί όχι, να το σηκώσουμε!
1980 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 μακάρι να μην παίξει ρόλο η κούραση που λογικά θα υπάρχει ώστε να περάσουμε τελικό!και γιατί όχι, να το σηκώσουμε! αμα περασουμε σημερα η κουπα ειναι στην αθηνα.
DIMITRISG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 το παιδι που κλαιει , η εικονα που κρατησαν οι δημοσιογραφοι της ερτ , εναν νεαρο που κλαει και μιλαει στο κινητο μαλλον με τους δικους του στην ελλαδα. Διαβασα τα χειλια του και ελεγε " Δεν ακουω ρε μαλακα , δεν ακουω"
1980 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 το παιδι που κλαιει , η εικονα που κρατησαν οι δημοσιογραφοι της ερτ , εναν νεαρο που κλαει και μιλαει στο κινητο μαλλον με τους δικους του στην ελλαδα. Διαβασα τα χειλια του και ελεγε " Δεν ακουω ρε μαλακα , δεν ακουω" ενταξει ρε εδω βουρκωσα εγω που το εβλεπα σε επαναληψη και ημουν και στο σπιτι μου. οταν πηγαινεις στο εξωτερικο με την εθνικη τα νοιωθεις ολα πολυ πιο δυνατα. θυμαμαι στον ημιτελικο με τσεχια στο πορτο που επαθα εκσταση στο γκολ εχασα την ακοη μου και απλα ενοιωθα οτι δεν υπηρχε βαρυτητα. αρχισα να ακουω παλι μετα απο ενα λεπτο. απιστευτη εμπειρια.
xristoforos25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 αμα περασουμε σημερα η κουπα ειναι στην αθηνα. ετσι λεγαμε και οταν νικησαμε την αμερικη,οτι θα το παρουμε το παγκοσμιο και ηρθε η ισπανια και χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια!ενα βημα καθε φορα,σε λιγο η ισπανια και μετα βλεπουμε
1980 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ετσι λεγαμε και οταν νικησαμε την αμερικη,οτι θα το παρουμε το παγκοσμιο και ηρθε η ισπανια και χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια!ενα βημα καθε φορα,σε λιγο η ισπανια και μετα βλεπουμε καλα ναι εγω ειμαι ανισοροπος μην μου δινεις σημασια. ενθουσιαζομαι ευκολα.
fireflies Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Είδα τον Ραφαέλ Ναδάλ στην κερκίδα ή μου φάνηκε?
21century Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Νομιζω οτι φετος θα κανουμε θαυματα, εξαλλου πολλες στο τελευταιο λεπτο μπορουμε να δειξουμε οτι ειμαστε ενωμενοι...
dark_banishing Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ο ναδάλ ήταν. Καλά είμαστε. Διατησία όπως περιμέναμε. Τους έχουμε. Τα έχουν ψιλοχάσει. Πάμε ελλαδάρα γερά !!
dreaming123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά πάμε αρκεί να μην ξαναπάρουν διαφορά στο 2 ημίχρονο. Αν πάει στο καλάθι στο τέλος ξέρουμε ποιος θα κερδίσει!!!!
atropa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 ρε τι διετησια ειναι παλι αυτοι.... τους εχουμαι.. αντε να δουμε.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Τους έχουμε τους φούστηδες. Ακόμα και με τα κοράκια, τους έχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.