jtsc21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Η ερώτηση πάντως ήταν αν θέλαμε να είμαστε στην θέση του τσολιά και οχι πόσο χρονών είναι η γκόμενα.Και 17 να είναι αυτή δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του (50 χρονών) αλλά θα ήθελα να είμαι στην θέση του όταν γίνω 50, σε μπέρδεψα; σωστος....:-D:-D και εγω τωρα που ειμαι 17 παντως δεν θα με χαλουσε καθολου αυτη
Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω info για την ξανθια... Η κοπελα δεν ειναι Ελληνιδα ειναι απο Σερβια και ή τα εχει ή ειναι παντρεμενη με τον τσολια (εκεινο τον πενηνταρη τον μπασμενο λεω)... Πνατως πρεπει να εχει ΛΕΦΤΑ αισθηματα...
jtsc21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 πως λεμε απο φωνη κορμαρα,ετσι λεμε και απο αισθηματα....τσεπαρα!!!!
saxon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω info για την ξανθια... Η κοπελα δεν ειναι Ελληνιδα ειναι απο Σερβια και ή τα εχει ή ειναι παντρεμενη με τον τσολια (εκεινο τον πενηνταρη τον μπασμενο λεω)... Πνατως πρεπει να εχει ΛΕΦΤΑ αισθηματα... Το άκουσα κι εγώ αυτό. Μάλιστα γνωρίστηκαν στο Eurobasket του 2005 και μένουν Ασπροβάλτα. Φτάνει με την ξανθιά όμως, προηγείται η Ισπανίδα
jtsc21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 off topic μου ηρθε τωρα...του παγδατη η γαλλιδα ειναι κλασεις ανωτερη...
georgepetrou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Τι ενοείς;Είναι απόλυτα ασφαλές αρκείνα δουλεύει ο proxy (αυτή τη στιγμή που μιλάμε δουλεύει και πολλοί είδαν όλο το eurobasket ετσι μέχρι τώρα) Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση λογισμικού αν ενοείς αυτό. Μονο ο proxy και Windows media player. Πολύ άψογο! Βλέπω ήδη το Γαλλία-Κροατία!!!
dawsongr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ελλάδα - Σλοβενία (Η μεγάλη ανατροπή) http://rapidshare.com/files/55877124/Prohmitelikos.EURO.2008.Ellada.Slovenia.last.6.xvid.avi
Crizzt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Τι ενοείς;Είναι απόλυτα ασφαλές αρκείνα δουλεύει ο proxy (αυτή τη στιγμή που μιλάμε δουλεύει και πολλοί είδαν όλο το eurobasket ετσι μέχρι τώρα) Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση λογισμικού αν ενοείς αυτό. Μονο ο proxy και Windows media player. Saxon, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
firewalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Η γκόμενα είναι σαύρα απ'τις λίγες όμως ε. Ξεκολλάτε, όποτε εμφανίζεται μια γυναίκα ανάμεσα σε 242345235234524 άνδρες, ξαφνικά θεωρείται θεά. Πέστα ρε Lucifer... Είπα και εγώ... Μόνο εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι...
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Η κοπέλα είναι κουκλίτσα, αλλά θέλει μερικά χρόνια ωρίμανσης για να γίνει του γούστου μου, τώρα είναι κοριτσάκι. Αρχίζω πάντως να ανυσηχώ για το γούστο σου, σε συνάρτηση με τα μπάζα που μας παρουσίαζες την άλλη φορά. Πάντως όσο δεν την έδειχνε, σκατά η ομάδα. Όταν άρχισε να τη δείχνει, ανάκαμψις. Εντάξει, διαφωνούμε, γραμμές για χείλη, προγούλι και βλεφαρόπτωση δν είναι τερνονζ για μένα. Αλλά δες το θετικά, αν ήμασταν φίλοι δε θα τσακωνόμασταν ποτέ για γκόμενα.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ωχ μη με βάζεις τώρα να ψάχνω για τα μπάζα που πόσταρες και να κάνω κριτική...
gregkle7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 για οσους δεν το εχουν δει το δειχνει τωρα η ετ1
algait Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Σκεφτείτε στο σημερινό παιχνίδι να φτάσουμε στο τελευταίο δίλεπτο και να προηγούνται οι Ισπανοί με μόλις 8 ποντους. Θα τους λούσει κρύος ιδρώτας!!!! Πέρα από την πλάκα όμως πιστεύω ότι η Ισπανία δεν είναι ΣΛοβενία να χάσει το παιχνίδι μέσα από τα χέρια της. Αν δεν ανεβάσουμε την απόδοσή μας οι Ισπανοί δεν θα μας λυπηθούν. Πάντως, επειδή τους αντιπαθώ μετά από τον περυσινό τελικό, θέλω 3 λεπτά πριν το τέλος να χάνουμε με 17 πόντους και να τους το γυρίσουμε στο τέλος, έτσι για να τους τσούξει και να αρχίσει όλο το γήπεδο να κλαίει.
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ωχ μη με βάζεις τώρα να ψάχνω για τα μπάζα που πόσταρες και να κάνω κριτική... όχι οκ κ εγώ βαριέμαι η αλήθεια είναι.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 1. Για χθες...Ενταξ, εχει αρχισει ναχει πλακα, δλδ, ενταξει...χεχε...χεχεχεχ....χαχαχαχαχα-αγμχαγχμ-αχαχαχαχαχαχα-χμφ....χα...χμφ 2. Δεν διαβασα ολες τις σελιδες αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ η διαιτησια πως σας φανηκε?Γιατι εμενα μου φανηκε οτι τα κορακια θα προτιμουσαν να στειλουν στην οικοδεσποινα και πολυαγαπημενη τους Ισπανια τους Σλοβενους?Σημερα προβλεπεται χειρουργειο(ΑΝ χρειαστει) 3. Για σημερα. 90% τον πουλο. Ομως θελω ρε μαγκες. Το θελω πολυ. Θα με πειραξει αν το παρουν οι Ισπανοι. Για 2 λογους. Αφενος τους θεωρω καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ αλλα υπερτιμημενους!Πως γινεται?Απλαο, αν ο 1ος ειναι 7 και ο 2ος ειναι 6, αλλα τα μιντια περνανε τον πρωτο για 9, πεφτει δουλεμα. Σοβαρα μιλαω, αν η Ισπανια κατεβασει ολους τους καλους της και μεις ολους τους καλους μας και παιξουν ολοι 100% εγω ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως ειναι καλυτεροι. Δλδ ενταξει, κατι Ρεγιες, κατι Μαρκ Γκαζολ, κατι Μπουρναου πως λεγεται ο ασχημομουρης δεν ειναι και για να ενθουσιαζεσαι Αφετερου, θα ηθελα σημερα να τους γαμησουμε τον ρυθμο. Εκει θα κριθει. Οι Ισπανοι εχουν και καλη ομαδα, και καλη αμυνα, και ταλεντο. Αυτο που τους ξεχωριζει ομως ειναι ο ρυθμος. Οτι παιζουν επι 40' μεταξυ του 6 και του 8. Σε αυτο το Ευρωμπασκετ δεν με εχουν πορωσει, να πω "Πω τι μπασκετ βλεπω'. Δλδ οκ, το τριποντο απο τα 7,5 και το τριποντο απο τα 6,25 του Ναβαρο παλι 3 ποντους πιανει, το να ριξει ενα ξυλο παραπανω ο Ρεγιες και ο Γκαρμπαχοθα και να βαλουν κανα καλαθι δεν με τρελενει, τα σαλτιμπαλικια του Καλντερον ωραια αμα εισαι μαυρος, 16χρονων, στο Χαρλεμ. ΓΕΝΙΚΑ αν το καλοσκεφτειτε και θυμηθειτε τα παιχνιδια τους,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ αλλα τα τελευταια χρονια, θα δειτε οτι αυτη η Ισπανια κινδυνευει να μεινει γνωστη ως η ομαδα που πηρε Παγκοσμιο και πιθανως Ευρωπαικο χωρις να μπορει κανεις να πει τι διαολο μπασκετ παιζει, οπως παιζανε πριν καποια χρονια οι Λιθουανοι ή πιο παλια οι Γιουγκοσλαβοι ή το αμυντικο μπασκετ της Ελλαδας. Εκει που περνουν λοιπον ποντους ειναι η σταθεροτητα τους σε Μ.Ο. κατα την διαρκεια των αγωνων και του τουρνουα. Παρατηρηστε οτι την κρατανε και στο τελος και πολλα ματς οπως με μας πχ εκει που ο "χαμενος" μαζευει το σκορ συνηθως , οι Ισπανοι αυξανουν την διαφορα στο τελος ήδη κερδισμενων αγωνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.