Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκείνο το πανό που κράταγε ο άλλος είναι όλα τα λεφτά

GREECE HAS BASKET BALLS !!!

Με πρόλαβε το μεγάλο αφεντικό, αυτό ακριβώς ήθελα να postάρω.

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά, αυτό με το πρόγραμμα και τους Ισπανούς είναι λίγο προκλητικό, έτσι; Και αλλάζουν και τις ώρες για όποτε τους βολεύει. Είναι δυνατό από προημιτελικό σε ημιτελικό να έχει η μία αντίπαλος μια μέρα περισσότερη ξεκούραση; Ας έβαζαν τα ζευγαρια Ελλάδας και Ισπανίας να παίξουν την ίδια μέρα!

Άντε, ανεβάστε ρε να δούμε κι εμείς!!!!

Δημοσ.
τι εγινε ρε παιδια???? γαμο το κερατο μου το εκλεισα καπου 2 λεπτα μεσα στην 4ρτη περιοδο οταν πηγε στους 16 ποντους η διαφορα. Βαρεθηκα να τους βλεπω να πεζουν τετοιο τραγικο μπασκετ και το κλεινο αλλα παραληλα φοβουμουνα οτι θα γινει κανα κουλο και θα το χασο, αλλα ετσι οπως παιζανε και με τοσο μεγαλη διαφορα εμοιαζε αδυνατο! Ρε πως το γυρισανε?? καλα οι σλοβενοι δεν βαλανε ουτε 2-3 επιθεσεις 8 λεπτα?

Θα τον ξαναδειξει η ερτ τον αγωνα??

Τα ματς τα δειχνει σε επαναληψη η ψηφιακη στο σπορ+.Να κοιταξεις στο προγραμμα της ψηφιακης.

Δημοσ.
Μην ξεχνάμε ότι και οι Ισπανοί έφτιαξαν το πρόγραμμα ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.

Είχαν μια μέρα ξεκούρασης και το παιχνίδι είναι νωρίς αύριο. Οι δικοί μας θα είναι κομμάτια από την ένταση....

Ρε Βαγγελη ξεκολα,λογικο αφου ειναι στην εδρα τους.ειδαμε και σημερα που ημασταν ξεκουραστοι τι φοβερο ρυθμο ειχαμε.Δε λες καλυτερα μπας και συνεχισουμε το 5λεπτο που πραγματικα τοτε θα τους παρουμε...

Δημοσ.

δεν εχω τη ψηφιακη της ερτ στα χανια ρε γαμωτο, αλλα εχω δορυφορικη, αν το δειξει κανα καναλι, κανα ευροσπορτ. Αν και εχουν δειξει σε ρεπλαυ ολο το τελευταιο 2λεπτο οποτε πηρα μια γεματη γευση απο οτι εγινε.

Δημοσ.

Μιλάμε για τη σούπερ ανατροπή, λαμβανομένης υπόψη της άθλιας εμφάνισής μας...

Παρόλα τα λάθη που έγιναν αξίζουν μπράβο για τη ΨΥΧΗ τους!!!

Δημοσ.
3η και φαρμακερη αδερφε. Τι στο διαολο δεν θα της παρουμε και εμεις ενα παιχνδι . Οπως και με την Αμερικη δεν νομιζαμε οτι θα περασουμε , αλλα τελικα ....

Κατσε πρωτα να περασουμε Σλοβενια και μετα βλεπουμε.

Οπως είχα πει 3η και φαρμακερή !!!! Ερχεται.

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!!!

Μεγάλο ΡΙΣΠΕΚΤ στον ΜΑΓΚΑ Παπαλουκά!!!

Αύριο δεν έχει τύχη η Ισπανία! ΤΕΛΟΣ!!!

Πολύ μεγάλα @@ αυτή η ομάδα ρε φίλε!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ο μεγαλος παιχτης εκει που πρεπει φαινεται.σολο το παιχνιδι ο παπαλουκας δεν ειχε κανει τιποτα αξιολογο,τη στιγμη που τον ειχαμε αναγκη φανηκε αμεσως,επισης ο ζησης ηταν κρυος και τη δυσκολη στιγμη καθαρισε,ενα + και στο βασιλοπουλο

Δημοσ.
h**p://sportnews.flash.gr/articles/2007/9/15/85874/

Δείτε τη λεζάντα της εικόνας :)

Κάποιος βιάζεται;

χαχαχα... μαλλον την εκλεισε κι αυτος την tv εκει που χαναμε.. looooool

Δημοσ.

Χαχα, καλά, πρέπει να έπεσε πολύ delete σε άρθρα για το ματς. Μου τη δίνει που όποτε ψάχνω στο youtube για ματς της εθνικής, μονίμως μου βγάζει eurovision. Έλεος!

Δημοσ.

Παντως ο κοουτς σημερα με ψιλοαπογοητευσε..Μεγα κομπλαρισμα, και κρατησε εξω ολο τον αγωνα τους παιχτες που (μαζι με τον παπαλουκα) μας εδωσαν την νικη, ζηση και βασιλοπουλο...Ελπιζω αυριο να ειναι πιο ξυπνιος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...