Προς το περιεχόμενο

Eurobasket 2007 - Madrid

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 795
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως ο Σπανούλης έκανε ψιλοβήματα όταν πήρε την πάσα από την επαναφορά; Με μπερδεύει εκεί που κάνει κάτι βηματάκια, αν είναι πριν ή αφού έχει πάρει την μπάλα!

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι δεν προσεξα αλλα και να εκανε δεν θα το σφυριζε κανενας διαιτητης.

Η Σλοβενια ή Λιθουανια αν προκριθουμε. Καλυτερα παντως να περασουμε ως 4οι (Νικη Κροατιας με Ρωσια).

EDit: Το ειδα το video στο youtube οχι σε καμια περιπτωση δεν κανει βηματα.

Δημοσ.

Γιατί καλύτερα 4οι; Για να αποφύγουμε την Ισπανία στον ημιτελικό; Αν στοχεύουμε τελικό, συμφωνώ μαζί σου. Αν μας νοιάζει το μετάλλιο και οι Ολυμπιακοί, προτιμώ να αποφύγουμε τη Λιθουανία στον προημιτελικό.

Δημοσ.

Μάγκες καιγω αυτο πιστευω, καλυτερα 4οι.

Αυτοι οι Λιθουανοι τρελο ταλεντο αλλα απο ομαδα δεν ειναι επιπεδου Ισπανων, ΕΙΔΙΚΑ σε αυτο φταιει και ο "αγαπημενος" αυτο το καλοκαιρι των δημοσιογραφων, ο Γιασικεβιτσιους που παιζει πρωτα για την μοστρα και μετα για την ομαδα. Οταν πεσουν σε ομαδα που να τους κοντραρει σε ταλεντο και να ειναι και σοβαρη ομαδα, θα αποκλειστουν.

Θα μου πεις "Εμεις θα τους σταματησουμε"???Δεν ξερω, αυτο που ξερω είναι οτι αν παμε 3οι και περασουμε τους Σλοβενους μετα παμε πανω στους Ισπανους. Αν παμε 4οι ομως και περασουμε τους Λιθουανους μετα παμε κοντρα σε Ρωσσο-Γαλλους αν δεν κανω λαθος. Ενιγουει, το θεμα ειναι πως η μονη ομαδα φοβητρο ειναι η Ισπανια. Οι Ρωσσοι σιγα-σιγα αρχιζουν να ξεφουσκωνουν και θα το δειτε, οι Λιθουανοι μπορει να σου ριξουν +20 μπορει να χασουν και απο την 3η περιοδο, οι Σλοβενοι απλα δεν εχουν παιξει ακομα το καλο το ματς ωστε να κανουν την μια ηττα που θα τους γαμησει την ψυχολογια

Εγω τους Ισπανους τους θελω μονο εφοσον εχω εξασφαλισει μεταλλιο=προκριση στην Ολυμπιαδα=τελικο. Γιαυτο καλυτερα να πεσω στους Λιθουανους. Ναι, οκ, μια λογικη λεει "Αν χασεις απο τους Λιθουανους τελος" ενω αν χασεις στους 4 εχεις 2η ευκαιρια στον μικρο τελικο. 1. ποιος σου λεει οτι θα κερδισω τους Σλοβενους ευκολοτερα απο τους Λιθουανους 2. Αν φαω 25 απο την Ισπανια με τι ψυχολογια πειθεις παικτες-πρωταθλητες να παιξουν απλα για τις θεσεις 3-4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ για μενα μια καλη εμφανιση με την Πορτογαλια και να παιξουμε το καλο μας το ματς αμεσα, με τους Λιθουανους, τωρα που ειμαστε καλα ψυχολογικα

Δημοσ.

Δεν ειναι λογικη αυτη ρε παιδια 'καλυτεροι 4οι' . Παιζουμε το μπασκετ που μπορουμε τα δινουμε ολα και στα αρχιδια μας αν θα πετυχουμε ισπανια στον ημιτελικο

Δημοσ.
_____________no faith?_____________

Δεν εξαρταται απο εμας η 4η θεση αλλα αν κερδισουν οι Κροατες τους Ρωσους παμε σε 3πλη ισοβαθμια και ειμαστε 4οι με δικη μας νικη παντα.

Απο την αρχη μιλουσα για βαθρο οποτε δεν παιζει no faith αλλα σιγουρα προτιμω τους λουζερ ρωσους στον ημιτελικο παρα τους Ισπανους. Σιγουρευει και η Ολυμπιαδα χωρις προκριματικα οπως εγραψε και ο kaizer... Επισης συμφωνω για Λιθουανια ως αντιπαλο δεν ξερω γιατι αλλα οι Σλοβενοι μου φαινονται πιο δυνατοι και πιο σιψασμενοι για διακριση. Και μια προβλεψη οτι ολες οι ομαδες της 4αδας θα ειναι απο τον ομιλο μας (αρκει να ειναι ζευγαρι κροατια-Σλοβενια).

Παντως την εχουμε παρεξηγησει την Πορτογαλια μονο καφενειο δεν ειναι μου αρεσε πολυ στο παιχνιδι με το Ισραηλ που ειδα. Ετρεχαν, καρφωναν, σουταραν καλα, ειχαν παθος γενικα εχουν πολυ δεμενη ομαδα με ταλεντο αλλα σιγουρα στερουνται απο παραστασεις μεγαλων αγωνων.

Δημοσ.

H Iσπανια λογικα παιζει με τον νικητη του Ιταλια-Γερμανια που θα δωσει την 4η θεση στον 6ο ομιλο. Οκ, οποιος και να ειναι, ειτε η ομαδικη αλλα αταλαντη Ιταλια είτε το one-man-show των Γερμανων, οι Ισπανοι θα περασουν με τα 2α

Δημοσ.

Άσχετο αλλά αυτό το Madrid arena πόσο άσχημο φαίνεται από τον τηλεοπτικό δέκτη....Οι πρώτες θέσεις δίπλα στο court μου φαίνονται εντελώς άκυρες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...