Προς το περιεχόμενο

Downstream OK - Upstream Χάλια?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε shared-llu με τη Forthnet στα 24Μbps. Το βασικό μου πρόβλημα είναι η μέτρια ταχύτητα στο upstream μου. Παίζει να με κόβει το Siemens (CL-110) η ειναι προβλημα του παλιου χαλκού της πολυκατοικιας μου? Απο την κεντρική μπριζα μεσολαβούν 20 cm καλωδίου μονο μέχρι το router (μετά πεφτει FTP :D )

Ορίστε και τα στατιστικά. Πολλά bit errors βλέπω στο upstream.

20070902004607zf9.th.png

Δημοσ.

Φίλος η forthnet δίνει 512. Τώρα από που το έχεις τσεκάρει δεν ξέρω... Αν δεις πάντως κλειδώνεις στα 509. Δεν κλειδώνεις στο 1Mb.

• Super Moderators
Δημοσ.
Φίλος πιάνει 856kbps. Ισως απο την άλλη να είναι καμμιά καγκουριά των τεχνικών της 4νετ.

to vriskw ligo api8ano mias kai ta 512k upload einai kapou sta 435kbps real...tespa

opws eipan kai oi upoloipoi h Forthnet dinei 512k upload oxi 1mbit...

Δημοσ.

Και φυσικά θα πρέπει να συμπληρώσω ότι θα πρέπει και η forthnet να "ζοριστεί" λίγο και να δώσει 1Mb διότι τα 512 είναι λίγα... Δίνεις που δίνεις το μέγιστο που μπορεί να πιάσει κάποιος με adsl2+ δώστο σωστά..

Δημοσ.
gia tin ora einai 512.autos pou ide ena mbit malon tha einai to attainable rate.

Οχι. Το attainable rate του παιζει στα 1250 όπως και μένα. Αλλα το line rate του ειναι στα 823 με noise margin χαμηλότερο απο το δικό μου που ειναι στα 27 (για upload παντα) αν και αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι ακριβώς (μάλλον στο 23 επαιζε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...