pusher Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 1.Ανοίγω nero express και πηγαίνω videos/pictures και μου βγάζει τις επιλογές a)video cd b)super video cd c) dvd video files .2) επιλέγω το 3ο και όταν πάω να κάνω add την ταινία, δε μου την παρουσιάζει καν στο folder που την έχω βάλει.Στο disc info μου γράφει ότι είναι κενό και ότι χωράει 4,7G. 3)στο 2ο και 1ο, ενω το βρίσκει, όταν κάνω add, μου λέει " video mpeg encoder not available". To DVD το έχεις περάσει στο σκληρό; Πώς το έκανες αυτό; Δεν είμαι σίγουρος αν η επιλογή αυτή του Nero μπορεί να γράψει rippαρισμένα DVDs.
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Αν η ταινία σου είναι σε μορφή avi τότε πήγαινε στην επιλογή Data (δεδομένα) και όχι Video-Pictures...
dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 I DID IT!!!! THANK U!!!! I DID IT!!!! THANK U!!!! I DID IT!!!! THANK U!!!! I DID IT!!!! THANK U!!!! I DID IT!!!! THANK U!!!! PC: τελικώς πάνω στην απελπισία μου, δεν είχα δοκιμάσει το nero burning rom αντι του nero express με ταχύτητα χ4. Και επειδή έχω τα γεννέθλιά μου σήμερα, σας κερνάω διαδικτυακά ένα σφινάκι τον καθένα!!!! χιχι Ευχαριστώ πολύ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.