dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα!!! Έχω μόλις αγοράσει το dvd rw της LG, 18x external super multi dvd rewriter. Επειδή είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να γράψω dvd και επειδή δεν υπάρχουν οι ανάλογες οδηγίες εντός, μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως κάνω burn όταν έχω ήδη μια ταινία στο pc που έχω κατεβάσει με torrent? Έχει κανείς το ίδιο dvd rw? HELP!!!! έχω κλείσει πάνω απο 6ωρο προσπαθώντας είτε με το nero είτε με το power producer. :(
ninos30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Έχεις ξαναγράψει με το Nero; Αν ναι τότε δεν αλλάζει κάτι. Αν έχεις ξαναγράψει αλλά δεν τα καταφέρνεις αυτήν την φορά, μάλλον η έκδοση του Nero που έχεις δεν υποστηρίζει το recorder σου. Δοκίμασε κάποια πιο καινούρια. Αν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει τότε θα σου περιγράψω τα βήματα.
dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Να'σαι καλά!!!! Έχω ξαναγράψει cd με το nero express και κάποιος μου είπε οτι πρέπει να γράψω με το nero burning rom.Και παλι πήγα και προσπάθησα με το nero burning rom , dvd-iso επιλογή, έγραψε το 80% και μετά μου εγραψε failed! Τα νεύρα μου Έχω ήδη κάψει 4dvd και έχω ακόμα 3.Αρνούμαι πεισματικά να τα παρατήσω γιατί ότι έχω μάθει απο pc το έχω μάθει μόνη μου και είμαι που παιδεύομαι η γυναίκα απο το απόγευμα, μην πω απο το μεσημέρι!!!!:twisted: Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! :-D:-D:-D
kdiamant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Kalispera fili "dimitrakont"! Gia to problima pou sou grafei "failed" to epatha kai ego me kati DVD pou exo arketes fores.Tha se simbouleba na grapseis me tin misi taxitita ap'oti lene ta dvd pou sou kanei failed.Elpizo na sou lithike to problima.
dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Έμειναν 2cd... σόϊ πάει το βασίλειο...απέτυχε ξανα...κατι κάνω λάθος δε μπορεί... :cry:
ThundeR_21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 to drive sou to exeis sundesei se usb h firewire? an to exeis sundesei me usb na deis an to exeis balei se usb 1.1 kai auto xreiazetai usb 2.0
dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Η συσκευή λειτουργεί κανονικά και η θύρα λέει οτι δεν είναι πολύ γρήγορη, αλλά δεν έχει πρόβλημα με αυτό, απλά πάει λίγο πιο αργά. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά, αλλά μάλλον θα πρέπει να καλέσω κάποιον να μου πει τι να κάνω γιατι φαίνεται πως τσάμπα ταλαιπωρώ και ταλαιπωρούμαι... ηττήθηκα κατά κράτος.... :cry:
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ υποψιάζομαι ότι η ταινία που προσπαθείς να γράψεις είναι πάνω από 4.37 GB και δεν χωράει στο δισκάκι... Το ίδιο recorder έχω και εγώ και δεν μου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και λειτουργεί και με όλα τα προγράμματα εγγραφής που το έχω δοκιμάσει (και με το Nero εκδόσεις 6 και 7). Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να γράφεις με χαμηλή ταχύτητα (εγώ χρησιμοποιώ το πολύ 4x) γιατί η θύρα usb δυσκολεύεται να διαχειριστεί πιο γρήγορες ταχύτητες εγγραφής με το συγκεκριμένο dvd-recorder. Για παράδειγμα είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να γράψω δισκάκι dvd σε ταχύτητα 8x και μου έβγαζε λάθος. Όταν ξαναπροσπάθησα να γράψω το ίδιο δισκάκι σε ταχύτητα 4x όλα λειτούργησαν άψογα...
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Η συσκευή λειτουργεί κανονικά και η θύρα λέει οτι δεν είναι πολύ γρήγορη, αλλά δεν έχει πρόβλημα με αυτό, απλά πάει λίγο πιο αργά. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά, αλλά μάλλον θα πρέπει να καλέσω κάποιον να μου πει τι να κάνω γιατι φαίνεται πως τσάμπα ταλαιπωρώ και ταλαιπωρούμαι... ηττήθηκα κατά κράτος.... :cry: Απο αυτό να υποθέσω ότι έχεις συνδέσει το DVD recorder σε θύρα usb 1.1... Αν είναι έτσι το βλέπω χλωμό να καταφέρεις να γράψεις έστω και 1 δισκάκι DVD παρά μόνο δισκάκια CD σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Το θέμα είναι ότι η εγγραφή σε δισκάκια DVD μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένες ταχύτητες καθώς σε άλλες ταχύτητες τα ίδια τα δισκάκια δεν είναι συμβατά και παρουσιάζουν λάθη... Η usb 1.1 δεν φτάνει ούτε για εγγραφή 1x σε dvd οπότε αμφιβάλω αν υπάρχουν δισκάκια που δεν παρουσιάζουν λάθη σε εγγραφή χαμηλότερη του 1x...
dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα άλλο ζήτημα, είναι οτι για παράδειγμα έχω κατεβάσει το Terminal το οποίο είναι 713ΜΒ και όταν το περνάω για εγγραφή μου το βγάζει πέρα απο το όριο, δηλ 5,2G...θα δοκιμάσω και αυτό που λες γιατι μέχρι στιγμής δοκίμαζα με ταχύτητα 8 αν και το dvd rw παίρνει μέχρι και 18χ. Ευχαριστώ και θα επανέλθω.
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ας λέει 18χ... Αυτή η ταχύτητα ισχύει μόνο όταν βγάλεις το dvd-rw από το κουτί και το συνδέσεις εσωτερικά σε desktop. Σε usb αποκλείεται να φτάσεις τέτοια ταχύτητα. Εσύ καλύτερα να χρησιμοποιείς έως 4x... Πάνω στο ζήτημα του Terminal, υποθέτω ότι είναι σε μορφή avi (713 MB). Οπότε εσύ έχεις δύο δρόμους: 1. To αφήνεις σε αυτή την μορφή και το γράφεις έτσι όπως είναι σε Dvd δεδομένων. Έτσι σε ένα δισκάκι μπορείς να χωρέσεις 6 ταινίες των 700 ΜΒ. Για να τις δείς όμως στο επιτραπέζιο DVD player θα πρέπει αυτό να υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων divx-xvid. 2. Χρησιμοποιείς πρόγραμμα όπως το ConvertXtoDVD για την μετατροπή από avi σε dvd (αρχεία vob), ώστε μετά να το γράψεις απ'ευθείας σε DVD που θα το βλέπεις σε όλα τα επιτραπέζια DVD players. Το μειονέκτημα είναι ότι μία ταινία θα πιάνει όλο το δισκάκι (αυτό βέβαια εξαρτάται και από τις ρυθμίσεις που θα κάνεις στο πρόγραμμα).
dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπόν... έγραψα κάτι βιντεάκια αντί ταινία σε πολύ χαμηλή ταχύτητα 4χ και πέτυχε!!!! Το Terminal ειναι σε μορφή dvx ήδη. Αλλά όταν πάω να το γράψω σε μορφή data, μου λεει πάλι οτι δε χωράει.. μάλλον θα χρειαστεί να πάρω dvd άδεια με μεγαλύτερο χώρο ή να αλλάξω το dvx σε άλλη μορφή;; και το Edan Almighty που το ΄λεχω σε μορφή avi τι να το κάνω;;; Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά.. να'στε καλά!!!:oops:
kpartsi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Σε cd πας να το γράψεις ή σε dvd;;; Τα cd χωράνε έως 700 ΜΒ, ενώ τα dvd χωράνε έως 4.37 GB.
ninos30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα άλλο ζήτημα, είναι οτι για παράδειγμα έχω κατεβάσει το Terminal το οποίο είναι 713ΜΒ και όταν το περνάω για εγγραφή μου το βγάζει πέρα απο το όριο, δηλ 5,2G...θα δοκιμάσω και αυτό που λες γιατι μέχρι στιγμής δοκίμαζα με ταχύτητα 8 αν και το dvd rw παίρνει μέχρι και 18χ. Ευχαριστώ και θα επανέλθω. Αυτό που λες είναι δύσκολο να ισχύει... Καταρχάς το όριο για ένα Single-Sided DVD είναι 4,37GB. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το DVD σου είναι ήδη γεμάτο (ή κατεστραμμένο από αποτυχή προσπάθεια εγγραφής οπότε πάλι σαν γεμάτο το βλέπει) και πας να γράψεις επιπλέον 715ΜΒ, Δλδ 4,37+0,715 ~= 5.2 GB που λες. Κάνε μια δοκιμή. Ενώ έχεις ανοικτό το Nero διάλεξε Recorder -> Disc Info και πες μου τι λέει
dimitrakont Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 1.Ανοίγω nero express και πηγαίνω videos/pictures και μου βγάζει τις επιλογές a)video cd b)super video cd c) dvd video files . 2) επιλέγω το 3ο και όταν πάω να κάνω add την ταινία, δε μου την παρουσιάζει καν στο folder που την έχω βάλει.Στο disc info μου γράφει ότι είναι κενό και ότι χωράει 4,7G. 3)στο 2ο και 1ο, ενω το βρίσκει, όταν κάνω add, μου λέει " video mpeg encoder not available".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.