Kagkouros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά ξέρει κανείς κανά σιτε με ελληνικούς υπότιτλους που να είναι συγχρωνισμένοι σύμφωνα με τις εκδόσεις του axxo? Έχω φάει για π.χ. "το κόσμο" για να βρώ για το Spiderman 3 αλλά τπτ ...
proton Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 loipon genika gia ypotitlous einai to greeksubs.com, to subs4u.gr, sto section tou insomnia kai to opensubtitles.org/en. sto subs4u 8a vreis sigoura gia thn ekdosh tou Axx0. kai egw apo kei tous katevasa.
tolis_01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν και δεν εχει για την ταινια που ζητας: http://subs4u.gr/ Να το εχεις υποψιν σου. Οταν βγουν εκει θα βγουν πρωτοι λογικα Νομιζω υπαρχει και συγκεκριμενο τοπικ για αυτο το θεμα (αναζητηση υποτιτλων).
dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 συμφωνω με τα προηγουμενα και πιστευω αυτο το καιρο το subs4u ειναι το καλυτερο , να προσθαισω το dvdstuff στο section με τους υποτιτλους edit: να σχολιασω το οτι επειδη κατεβασες μια ταινια του axxo δε σημαινει πως δεν θα ειναι συγχρονισμενοι αλλοι υποτιτλοι dvdrip με την εκδοση σου
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αναζήτηση υποτιτλων;Kαντε post ΕΔΩ Γιατί να κάνεις ξεχωριστό thread και όχι ένα post σε αυτό που είναι και sticky... ;
Kagkouros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 loipon genika gia ypotitlous einai to greeksubs.com, to subs4u.gr, sto section tou insomnia kai to opensubtitles.org/en.sto subs4u 8a vreis sigoura gia thn ekdosh tou Axx0. kai egw apo kei tous katevasa. κριμα γιατι τους εχω κατεβασει ολους και κανενας δεν παιζει... Αναζήτηση υποτιτλων;Kαντε post ΕΔΩ Γιατί να κάνεις ξεχωριστό thread και όχι ένα post σε αυτό που είναι και sticky... ; γιατί ρωτάω ταυτόχρονα και για σιτε με υπότιτλους axxo...
dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 κριμα γιατι τους εχω κατεβασει ολους και κανενας δεν παιζει... τι εννοεις οταν λες δεν παιζει? δεν ειναι συγχρονισμενοι?
Kagkouros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι δεν είναι συγχρωνισμένοι αλλά και πάλι τους πηγαίνω κανα " μπροστά αλλά πάλι δεν χανουν αργότερα...
dimitris2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 για δες λιγο τους υποτιτλους που εχω εγω --------------
Kagkouros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 για δες λιγο τους υποτιτλους που εχω εγωhttp://rapidshare.com/files/52745761/Spiderman.3.DVDRip.SRT.html αυτοί που μου έδωσες είναι γύρω στο 2λεπτο μπροστά...
dimitris2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 αντε μια τελευταια προσπαθεια εδω αλλιως...περιμενουμε!
dimitris2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 θα σε απογοητευσω λιγο, αλλα μου εκανε εντυπωση που δεν υπαρχουν υποτιτλοι για axxo, εψαξα λοιπον και ειδα οτι δεν υπαρχει επισημη εκδοση του axxo για την ταινια...οποτε εχεις κατεβασει κατι fake!
Kagkouros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 np την έχω κατεβάσει από το site του axxo...
dimitris2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 np την έχω κατεβάσει από το site του axxo... http://------/ καταρχην σβησε το λινκ για να μην παραβιαζεις τους κανονισμους του ινσομνια. και 2ον μιας που ανεφερες το site ειναι κατεξοχην ΨΕΥΤΙΚΟ!!!! για να σου πω λιγο περιληπτικα την ιστορια, καποιες εταιρειες πνευματικων δικαωματων στην αμερικη για να καταπολεμισουν το γεγονος των παρανομων κατεβασματων ταινιων εφτιαξαν σελιδες με ψευτικες σελιδες για να παραπλανουν και με το που τις κατεβαζει καποιος να δινουν στον provider σου την ip σου οτι κατεβασε παρανομα. απο κει και περα εχουν γινει καποιες καταγγελιες στην αμερικη αλλα μην περιμενεις να σ κανουν τιποτα απο ελλαδα. απλως μην ξαναπατησεις σ αυτη τη σελιδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.