Προς το περιεχόμενο

sitcoms

porco_rosso21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαχνα τωρα το καλοκαιρι να βρω αρκετα sitcoms,περα απο τα πλεον πολυ γνωστα,φιλαρακια δλδ κ.α,που ταχει βαρεθει η ψυχη μου,και ειδα καμποσα καταπληκτικα,με παρα πολυ γελιο...καταρχας,spin city,με Michaell jay fox k charlie sheen aργοτερα,απιστευτο γελιο,με το δημαρχειο κ καλα της νεας υορκης,κ κωμικοτραγικες παρεξηγησεις..ολα τα λεφτα,οπως κ το frasier,καλα,καργα κλασσικο, τοχει δει κανεις? ο αλφα δειχνει κ το two and a half men,αλλα δεν ξερω ποτε,τωρα στις διακοπες ειδα σε dvd τις δυο πρωτες σεζον,και πιστευω πως η σειρα τα σπαει αγρια,ειδικα το κοπελακι ο τζεηκ,τρελο γελιο....βασικα,πειτε κ κανα αλλο καλο sitcom,διοτι πραγματικα πολλοι μετα τα φιλαρακια,που εκτος κ τις σεζον 3-7 δεν τρελενομαι κ για τις αλλες,μονο αυτο ξερουν!!για να ξεφυγουμε κ λιγο απο τa lost,prison break,dexter κτλ...που εχουμε λιωσει ολοι!!

Δημοσ.

ΙΤ Crowd.Βρετανικη σειρα αρα περιμενε και το αναλογο χιουμορ(αν εισαι φιλος του).Δεν ειναι η υπερτατη κωμωδια βεβαια αλλα τη βρηκα αρκετα καλη.Ελαχιστα επεισοδια κιολας καθως η 1η ειχε μονο 6.Τη Παρασκευη που μας περασε παιχτηκε το 2ο επεισοδιο της 2ης σεζον.

Δημοσ.

Το two and a half men, αν θυμάμαι καλά δεν πήγε και τόσο καλά στην Αμερική και το έχουν διακόψει. Εχω δεί μερικά επεισόδια αλλά δεν με ενθουσίασε.

Εγώ θα σου πρότεινα να δείς fawlty towers αν σου αρέσει το Αγγλικό χιούμορ, με τον John Cleese απο τους Monty Pythons. Το προβάλει ο ΣΚΑΙ κάθε Σάββατο στις 3 το μεσημέρι.

Δημοσ.

two and a half men,κοπηκε στη 4η σεζον,πηρε κ καμποσα βραβεια οπωτε σε γενικες γραμμες καλα τα πηγε νομιζω,εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ....fawlty towers τα σπαει,κορυφαιο,τοχα δει πιο παλια...μια κ λεμε για αγγλια,το the office μου αρεσε παρα πολυ,πολυ εξυπνο...βγηκε κ αμαρικανικο ρημεικ τωρα,αλλα δεν ξερω τι λεει...κ κατι αλλο,τη σειρα του τζοι,την εκοψαν τελικα?

Δημοσ.
two and a half men,κοπηκε στη 4η σεζον,πηρε κ καμποσα βραβεια οπωτε σε γενικες γραμμες καλα τα πηγε νομιζω,εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ....fawlty towers τα σπαει,κορυφαιο,τοχα δει πιο παλια...μια κ λεμε για αγγλια,το the office μου αρεσε παρα πολυ,πολυ εξυπνο...βγηκε κ αμαρικανικο ρημεικ τωρα,αλλα δεν ξερω τι λεει...κ κατι αλλο,τη σειρα του τζοι,την εκοψαν τελικα?

Nai to Joey exei kopei... emena mou psiloarese pantws...Den itan san ta filarakia alla kai pali vlepotan aneta :(

• Moderators
Δημοσ.

Seinfeld. Οπωσδήποτε. Κυρίως από 2η season και μετά.

Married with children , κλασσικό και υπέροχο.

Το Frasier το ξεκίνησα, και αν και έδειχνε καλούτσικο, μάλλον δεν ήμουν σε φάση να το συνεχίσω και το παράτησα κάπου στο 4ο επ της 1ης season.

Two and a half men, δεν μου έκανε τίποτα όσο είδα σε Alpha. Έξω από τους "Στραβούς πιλότους" δυσκολεύομαι να γελάσω με τον Sheen.

Αν δεν έχεις δει blackadder, μπορείς να τσεκάρεις και αυτό.

Arrested Development σε σύγχρονο και ενδιαφέρον στυλ κωμωδίας που κακώς κόπηκε (δε θα το έλεγα sitcom). Επίσης πολύ κοντά βρίσκεται και το Scrubs. Σε πιο ιδιόρρυθμη κωμωδία (πάλι όχι καθαρόαιμη sitcom) είναι τα Office UK και US.

Δημοσ.

σε μια φαση στο τζοι,ειχα παρατηρησει μια photo του chadler σε ενα τραπεζακι.lol...κριμα που το εκοψαν,μου αρεσε αρκετα,ειχε προοπτικες νομιζω...ξερει κανεις μια θεικη σειρα,που εδειχνε το μακεδονια παλιοτερα,με ενα ραδιοφωνικο σταθμο?ηταν ολα τα λεφτα,οπως κ το κλασσικο πλεον just shoot me...

Δημοσ.

Το frazier ειναι απο τις καλυτερες σειρες,δυσκολευτηκα να τις βρω ολες σε καλη ποιοτητα,αλλα επεισοδια ηταν tv-rip,αλλα vhs-rip,αλλα ηταν με ρουμανικους υποτιτλους αλλα χαλαλι το 2μηνο που χαλασα στο dc++ να τις μαζεψω ολες τις σεζον.

Αποκορυφωμα οι τελευταιες που ο niles επιτελους κανει το επομενο βημα στη daphne.:)

Goodday and good mental health..

Δημοσ.

Αφού το πάτε στα κλασσικα : Μ*Α*S*H* , taxi και Cheers τα sitcoms ΄που είχαν μεγαλύτερη επιτυχία από τα φιλαράκια (αν αναλογιστούμε και την εποχή και τους ηθοποιούς που πέρασαν-μη ρωτησετε τηλεθεάσεις) και μετά blackadder και mr bean για σουρεαλ αγγλικο χιουμορ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...