george_o/c Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 @Pagratios: Το scan for artifacts button, ουσιαστικά ψάχνει για τυχόν σκουπιδάκια, κίτρινες γραμμές, παραμορφωμένα χρώματα που θα υπάρξουν όταν ζορίσεις πάρα πολύ την κάρτα σου :wink: Σε προειδοποιεί ουσιαστικά, ότι πρέπει να ηρεμήσεις λίγο με τα "παραπάνω" MHz :grin: Αν και πολλές φορές το Ati Tool ψεύδεται, αφού και artifacts να σου βγάλει, αν δεν κολλήσει το pc πάει να πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμα και ένα bench να θες να τρέξεις :wink: Τα artifacts θα εμφανιστούν, αν πατήσεις το show 3D view button και ζορίσεις αρκετά την κάρτα σου ... Π.χ. Max Core/Clock wo Artifacts 600/526.5 MHz Για να δούμε τώρα τί θα γίνει αν ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το Memory Clock ... :grin: Do you see the yellow dot ? Here's an artifact ... :wink:
pagratios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Σήμερα κοίταξα την κάρτα και είδα ότι δεν έχει πάνω pin για ρεύμα άρα αγοράζω αυτό και έιμαι οκ???
GeorgT. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Σήμερα κοίταξα την κάρτα και είδα ότι δεν έχει πάνω pin για ρεύμα άρα αγοράζω αυτό και έιμαι οκ??? Το πήρα κ εγω πριν περίπου μια βδομάδα για να βάλω ενα ακόμα fan στο κουτί μου, πολύ πολύ φθηνή (0,8ε) κ καλή λύση κατά τη γνώμη μου. Μονο που δεν θα μπορείς να δεις μετά σε τη ταχύτητα δουλεύει.
pagratios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Για την ψύκτρα κάνει? Edit: Μήπως να βάλω με τον ανταπτορα το fan του κουτιου(120mm) και στην mobo να βάλω την ψύκτρα να βλέπω τις ταχύτητες?Η καλύτερα την ψύκτρα στον αντάπτορα αφού έχει το controller?
GeorgT. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω πιστεύω οτι ειναι καλύτερα να βάλεις τη ψήκτρα πάνω στη mobo και το fan απευθειας στο psu μεσο του ανταπτορα. Ετσι κ αλλιώς το φαν του κουτιού δεν μπορείς να το ρυθμίσεις κ σε τίποτα.
pagratios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό είναι καλό για την μητρική ή θα την βαρύνει?
pagratios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Το αγόρασα!!!Το τοποθέτησα κιόλας!!Στάθηκα και τυχερός πλήρωσα στο e-shop το απλό και είχε μέσα το αυτό με το led!!!Κατέβηκε αμέσως η θερμοκρασία από 55 σε 45!!!
NeithaN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 La8os la8os post parakalw kapoios mod na to afairesei...
pagratios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα μπορεί να μου κάποιος πόσο έχει φτάσει μέγιστο την 7600gs χωρίς να ανεβάσει ρεύμα απλά από το ati tool!
sozz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 λολ ακομα ασχολησε με την 7600gs(αχ τη μου θυμισεςη πρωτη καρτα που ειχα αλλαξει αχχ)
pagratios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Την έχω δανείσει σε έναν φίλο και θέλω να μου πει κάποιος τις συχνότητες για να τις δοκιμάσω ώστε να παίζει καλύτερα. μην φανταστείς ότι είναι κανένας gamer απλά να παίζει το pro9 άντε και το 10!
sozz Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 και να την oc δεν νομιζω να δεις καμια διαφορα αντε απο τα 10fps α παει στα 11 ΥΓ δεν νομιζω να παιξει το pro 10
pagratios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Το pro το 9 το παίζει σε high 1024x768 πάρα πολύ καλά, χωρίς κολλήματα. Γιατί να μην παίζει το 10(δεν ξέρω τι γραφικά θα έχει αλλά!).Όταν το είχα κάνει στον δικό μου υπολογιστή o/c έπαιζε το lost planet πολύ καλύτερα από ότι πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.