Kagkouros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια η zalman vf-900 δeν κανει για agp πρεπει με πολυ προσοχη να ανοιχτουν η τρυπες της καρτας αλιος δεν φτανουν τα ποδαρακια.η αποσταση ειναι 8 ποντους και η zalman εχει 7.5 λοιπουν 5 εκατοστα που τα κερδιζεις με το ανοιγμα φυσικα με πολυ μεγαλη προσοχη να μην κοπει καποια γραμμη στην καρτα βλέπω το έχεις κάνει και εσύ, ε?
sotos 1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 10 KAI 12 βαθμοι κατω ειναι σημαντικη διαφορα και προπαντων ο θορυβος
merkoutio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια η zalman vf-900 δeν κανει για agp πρεπει με πολυ προσοχη να ανοιχτουν η τρυπες της καρτας αλιος δεν φτανουν τα ποδαρακια.η αποσταση ειναι 8 ποντους και η zalman εχει 7.5 λοιπουν 5 εκατοστα που τα κερδιζεις με το ανοιγμα φυσικα με πολυ μεγαλη προσοχη να μην κοπει καποια γραμμη στην καρτα O pagratios έχει την έκδοση PCI express, το αναφέρει πιο πάνω. Στην έκδοση AGP όπως λες, δεν "λείπουν" 5 εκατοστά αλλά 5 χιλιοστά.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Kage.. Kagoura μην λέμε ότι νάνε δεν πρόκειται να δει παραπάνω Fps στα games αν ρίξει και 100 βαθμούς από την κάρτα του όπως είπε και ο γιώργος αν η κάρτα σου έφτασε threshold και έκανε throatling είναι άλλη ιστορία λοιπόν όπως σου λέει και ο merkoutio pagratie μου αυτά που σου προτείνει κάνουν μια χαρά έχω το VF900-Cu LED και το είχα φορέσει σε μια Albatron 7600Gs και μετά μπήκε στην 7900Gs από δουλειά αν είσαι με παθητική θα δεις μεγάλη διαφορα αλλα σε Ο/C δεν τραβάει πολλά
Kagkouros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Kage.. Kagoura μην λέμε ότι νάνε δεν πρόκειται να δει παραπάνω Fps στα games αν ρίξει και 100 βαθμούς από την κάρτα του όπως είπε και ο γιώργος αν η κάρτα σου έφτασε threshold και έκανε throatling είναι άλλη ιστορία λοιπόν όπως σου λέει και ο merkoutio pagratie μου αυτά που σου προτείνει κάνουν μια χαρά έχω το VF900-see you LED και το είχα φορέσει σε μια Albatron 7600Gs και μετά μπήκε στην 7900Gs από δουλειά αν είσαι με παθητική θα δεις μεγάλη διαφορα αλλα σε Ο/C δεν τραβάει πολλά το προσπερνάω.... τι ειναι αυτό?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Aμα εφτασε σε κρισιμες θερμοκρασιες που να εκανε επιβραδυνση για να μην καει.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 threshold = limit/όριο throttling = στις Vga ρίχνουν τα Mhz του πυρήνα τους για να πέσει η θερμοκρασία
frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω την ίδια κάρτα σε pci-e και έκανα την εξής πατέντα: άνοιξα τρύπες στα πλαινά fins της αλουμινένιας ψύκτρας που είχε και έδεσα σφιχτα με σύρμα ένα ανεμιστηρα να τη φυσάει. 10 βαθμούς κάτω. 49 - 55 κλοκαρισμένη στα 505/400 το καλοκαίρι με 39 θερμοκρασια mb. και φωτο:
pagratios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή πέρνω της Zalman και θα είμαι ευχαριστημένος!!!Όμως βγάζω την παθητική και βάζω αυτή?(Sorry άσχετος)
sotos 1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 O pagratios έχει την έκδοση PCI express, το αναφέρει πιο πάνω.Στην έκδοση AGP όπως λες, δεν "λείπουν" 5 εκατοστά αλλά 5 χιλιοστά. Δεν το ειδα οτι ειναι PCI:oops: 5 χιλιοστα σωστα φιλε. Λοιπον vf900 και εισαι οκ
george_o/c Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι φυσικά και αφαιρείς πρώτα τη stock ψύξη :wink: Απλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπαίνεις σε τόσο κόπο για μια ταπεινή 7600GS ... Εφόσον είναι οι θερμοκρασίες ανεβασμένες βάλε ένα fan να την χτυπάει (όπως αναφέρθηκε σε ένα ποστ παραπάνω :wink:) Noμίζω όμως πως γίνεσαι λιγάκι υπερβολικός, 60 βαθμοί δεν είναι και πολλοί ... edit: Κοίτα π.χ. την o/ced X1650 μου σε τί θερμοκρασίες παίζει με το fan στα 100% ... (Δεν μου παίρνει τα αυτιά ! )
pagratios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ας πούμε στο Lost planet extreme condition που είναι πάρα πολύ βαρύ παιχνίδι με low γραφικά και μόλις βγήκα έλεγε 65C και έλεγα μήπως ήθελε!!!Άλλα αν λέτε ότι είναι συνήθης θερμοκρασίες τότε αφήνω όπως έχει και αν είναι κάνω πατέντα με κανα ανεμηστηράκι!!!
Delirium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 To poly-poly, topothetise tis /vidose, kati san afto: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804028
pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα με την Zalman μπόρω να ανεβάσω λίγο τα Mhz?Τώρα είναι GPU clock 450Mhz και Gpu memory clock 400Mhz!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.