krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 μου λεει για τον επεξεργαστη ραμ και τα λοιπα π.χ επεξεραστης ελεγε 2.8ghz και απο κατω μου ελεγε κατι με 200mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 το 200 καν'το 210 και κάνε ένα restart ξανα μπές και δές πόσα Ghz έχει ο CPU σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 HAHA ..den me afine na to peiraksw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 παράτα το και πέτα το. Ετσι κι αλλιώς μέχρι 3 ghz θα πας χωρίς pci lock. Θα βρεις κατι απο αυτα που σου πρότεινε ο vatos και πολύ φθηνά άμα ψάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 παράτα το και πέτα το. Ετσι κι αλλιώς μέχρι 3 ghz θα πας χωρίς pci lock. Θα βρεις κατι απο αυτα που σου πρότεινε ο vatos και πολύ φθηνά άμα ψάξεις. File to CPU einai dual-core 2.8GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 lol οχι το cpu φιλαράκο τη μητρική πέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 lol οχι το cpu φιλαράκο τη μητρική πέτα lol aaaaaaaaaaaaa ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 pantos ok euxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melkon2103 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 εγω παιδες εχω μια mobo evga nforce 650i gia oc αλλα δεν θελλω να πειραξω τιποτα διοτι ο p4 μου κανονικα δουλευει στους 50-75c γιαυτο το oc σε αυτον τον cpu συνεπαγετε με αλλο συστημα ψηξης κτλ.Παντως αν ποτε παρω conroe θα τον κανω oc στα σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 με την μητρική που έχεις θα φτύσεις αίμα bres κάτι να βάλεις στο chipset τις γιατί ψήνεται και θέλει και Vdropp mod και Vdimm για να κανεις καλο oc γιατί τα ρεύματα που δίνει είναι χαλια ψάξε κάπου είχα κάνει post με τα mod της στα extreme pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.