frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Η gigabyte ρε παιδιά δεν έχει και το easytune gia software oc? για ψάξε το cd της μητρικής σου ρε krinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 αδερφέ δεν είναι όλες οι μητρικές τις gigabyte για το eazy tune όπως δεν είναι όλες τις άσους για το Aibooster k.o.k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 αδερφέ δεν είναι όλες οι μητρικές τις gigabyte για το eazy tune όπως δεν είναι όλες τις άσους για το Aibooster k.o.k ok απλώς είπα μήπως...μύγα σε τσίμπησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 όχι ρε συ δεν με τσίμπησε μύγα απλά λέμε το ίδια πράγμα 100 φορες καταντάει κουραστικό ψάξε ένα review για το board αφού θες να βοηθήσεις το παλικάρι και θα δεις ότι δεν έχει ούτε μια επιλογή για oc το μονο που δίνει σαν επιλογή έιναι να διαλέξεις αν οι μνήμες σου θα τρέχουν στα 533 η στα 667 το είπα και πριν έτσι δεν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 OK παιδια καταλαβα οτι δεν μπορω να κανω με bios αλλα ειδα και με το clockgen και το setFSB οτι δεν με αφηνει να πειραξω τπτ ....το set FSB μου λεει uknown και το clockgen οταν μπαινω στο PLL control .. δεν μπορω να πειραξω τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=2027&page=5 4Mbit Bios krinos21 try ctrl+F1 που είπαν και τα παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 επειδη δεν εχω καταλαβει τι μου γινετε τελικα γινετε overlocking στην mobo μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 αν δεν δοκιμάσεις αυτά που σου λέμε τότε δεν γίνετε αν τα δοκιμάσεις ίσως έχεις μάη μικρή πιθανότητα να ανεβεί λίγο * Due to 945GZ express chipset specification, 8I945GZME-RH can only support up to FSB800MHz. οποτε μην περιμένεις πολλά :9 τουλάχιστον κάνει Update στο Βίος με το revision F10 να έχεις το Support για Intel Εδ420 & E6320 και οποτε μπορέσεις πάρε μια μητρική με 965/975/i650/i680/P35 να κανεις κανονικά δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 έχεις δίκιο vatos. Χτυπήσαμε τοίχο εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ok na to dokimasw to Ctrl+ F1 KAi an mou petaksi kana parathyro .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ριχτού μια να φύγει δες τι επιλογές έχει και κάπου θα βρείς και fsb frequency αλλα από ότι belpw δεν έχεις διαβάσει καθόλου τους οδηγούς που σου δώσανε γράψε τι επιλογές θα σου βγάλει αν σου βγάλει και θα την βρούμε την άκρη frenzy είδες τι σου λέω το έχω πει από το 3-4 post μου ότι δεν έχει καθόλου επιλογές για oc αλλα ποιος με ακούει εμέ τον καψερό PS sorry για την αποτομίαση που με έχει πιάσει αλλα δεν ξέρω γιατί είμαι έτσι σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον πατισα το ctrl+F1 και μου πεταει ενα παραθυρο και μου λεει καμια κουμπια με τι αντιστοιχουν π.χ F9 system information εγω πατισα f9 και μου εβγαλε το processor ....kai .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν τρέχει τπτ. Εγώ έδωσα τεμπέλικη απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 alla ok tha bw kai sto fsb frequency kai tha sas grapsw tis epiloges Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 και μετα το F9 τι ? frenzy everything is fine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.