Προς το περιεχόμενο

Overlocking

krinos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
αδερφέ δεν είναι όλες οι μητρικές τις gigabyte για το eazy tune όπως δεν είναι όλες τις άσους για το Aibooster ;) k.o.k

ok απλώς είπα μήπως...μύγα σε τσίμπησε;:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όχι ρε συ δεν με τσίμπησε μύγα απλά λέμε το ίδια πράγμα 100 φορες καταντάει κουραστικό ψάξε ένα review για το board αφού θες να βοηθήσεις το παλικάρι :) και θα δεις ότι δεν έχει ούτε μια επιλογή για oc το μονο που δίνει σαν επιλογή έιναι να διαλέξεις αν οι μνήμες σου θα τρέχουν στα 533 η στα 667 το είπα και πριν έτσι δεν είναι :)

OK παιδια καταλαβα οτι δεν μπορω να κανω με bios αλλα ειδα και με το clockgen και το setFSB οτι δεν με αφηνει να πειραξω τπτ ....το set FSB μου λεει uknown και το clockgen οταν μπαινω στο PLL control .. δεν μπορω να πειραξω τπτ :(

αν δεν δοκιμάσεις αυτά που σου λέμε τότε δεν γίνετε αν τα δοκιμάσεις ίσως έχεις μάη μικρή πιθανότητα να ανεβεί λίγο ;)

* Due to 945GZ express chipset specification, 8I945GZME-RH can only support up to FSB800MHz.

οποτε μην περιμένεις πολλά :9 τουλάχιστον κάνει Update στο Βίος με το revision F10 να έχεις το Support για Intel Εδ420 & E6320

και οποτε μπορέσεις πάρε μια μητρική με 965/975/i650/i680/P35 να κανεις κανονικά δουλειά

ριχτού μια να φύγει :P δες τι επιλογές έχει και κάπου θα βρείς και fsb frequency αλλα από ότι belpw δεν έχεις διαβάσει καθόλου τους οδηγούς που σου δώσανε :P γράψε τι επιλογές θα σου βγάλει αν σου βγάλει και θα την βρούμε την άκρη

frenzy είδες τι σου λέω :) το έχω πει από το 3-4 post μου ότι δεν έχει καθόλου επιλογές για oc αλλα ποιος με ακούει εμέ τον καψερό :mrgreen:

PS sorry για την αποτομίαση που με έχει πιάσει αλλα δεν ξέρω γιατί είμαι έτσι σήμερα

λοιπον πατισα το ctrl+F1 και μου πεταει ενα παραθυρο και μου λεει καμια κουμπια με τι αντιστοιχουν π.χ F9 system information εγω πατισα f9 και μου εβγαλε το processor ....kai ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...