Προς το περιεχόμενο

Overlocking

krinos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΡΕ Γιώργο με το ζόρι να με βγάλεις κακό :mrgreen:

SetFSB & ClockGen όπως είπαν και τα παιδιά αλλα αν δεν παίξεις από Βίος level δουλειά δεν κανεις

τι μνήμες έχεις φιλε μου ?

από αυτά που έψαξα η μητρική σου δεν έχει ούτε μια epilgogi για Overclocking μονο να τρέξεις τις μνήμες σου στα 533 η 667

οποτε μονο το software oc σου έμεινε η να πας να πάρεις καμια μητρική τις προκοπης :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

να σας πω την αληθεια απο τα Bios δεν βρηκα την αυξομειωση του FSB και ολα αυτα που λεει CPU host τεσπα ολα αυτα για αυτο ζητησα prog

PENTIUM D 2.8 GHZ-GEFORCE 8600 GT 1024 MB RAM (WINDOWS VISTA)

Mπες στο Bios, πήγαινε στην καρτέλα Advanced και μετά ---> Frequency and Voltage Control ή τέσπα κάπως έτσι και σίγουρα θα τα βρεις :wink:

Αν και πάλι δεν κάνεις τπτ, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι το mobo σου είναι από τα καλά :mrgreen:, όπου και έχει τις επιλογές καταχωνιασμένες.

Εμένα π.χ. οι ρυθμίσεις για την αύξηση του FSB (μείωση για ποιο λόγο ? :P) είναι στο Advanced ---> Burn-In mode όπου και μου εμφανίζει τις επιλογές +1%, +2%, +3%, +4% ... Aπό εκεί μέχρι και τα ~3.5GHz αναλαμβάνει το ClockGen :wink:

παιδια απο'σο εψαξα μαλλον η mobo μου δεν υποστηριζει o/c δηλαδη δεν γινετε απο bios na κανω και για αυτο θα ηθελα να μου πειτε πως θα το κανω ειτε με το clockgen ειτε με το setFSB

george_o/c Το Board του πεδίου δεν έχει καθόλου επιλογές για Overcloking ψάξε review και θα δεις ;) ωστόσο κάτι θα μπορέσει να κάνει με software και αν όχι

τότε οποτε μπορέσει παίρνει μια αξιόλογη μητρική και καθάρισε :P

παιδια μαλλον η μητρικη μου δεν υποστιριζει ο/c και θελω να κανω με clockgen η με setFSB θα ηθελα help πως θα το κανω με ενα απο τα δυο προγραμματα απλος θα ηθελα ΚΑΛΟ ΗΕLP βεβαια να ξερετε τι μου λετε γιατι φοβαμαι να μιν καψω το ΡC please ....help (δεν θελω να το ανεβασω πολυ ισα ισα λιγο λιγο καταλαβαινετε....)

http://www13.plala.or.jp/setfsb/download/beta/setfsb20b15o.zip try SetFsb ;)

http://www.cpuid.com/download/ClockGen.zip and ClockGen

κάποιο θα λειτουργήσει το chipset σου δεν έιναι τελείως για πέταμα ;)

αν δεν βρείς άκρη εδώ είμασε, ετοιμάσου πάντως για να φας πολλά restart στην μάπα με software overcloking

Vato_locos εγω τα εχω κατεβασει τα προγραμματα απλος θα ηθελα βοηθεια πως να κανω το οverlock και οπως ειπα με προσοχη ....δεν θελω να το καψω ελπιζω να ξερεισ τι μου λες

δεν καείς τίποτα με overcloking μην φοβάσαι εδώ σε σε αφήνει να δώσεις fsb η μητρική σου θα δώσει τάσεις παραπάνω νομίζεις :P αν κάποιο από τα 2 προγράμματα αναγνώρισε το chipset σου τότε άρχισε να δίνεις fsb σιγά σιγά μέχρι να φας restart

αν είσαι στο clock gen πατα στο Pll Control στο αλλα παράθυρο που θα σου βγάλει στην πρώτη μπάρα από τις 2 κάτω προχωρα με τα βελάκια προς τα δεξιά και να βλέπεις το fsb από τα κοντέρ να ανεβαίνει 1-2 Mhz το πολύ

αν είσαι με το SetFsb πάλι την πάνω μπάρα προς στα δεξιά εννοείτε ότι και στα 2 πατάμε απλή και setfsb ;)

ama den piraxeis ta reumata volts den kegete h cpu min fobase

6550 2,33~3,03 xwreis reuma,me mama psixtra

nf66-t1 eVga nvidia ultrla i650 +reuma chipset+bus

transcend 2x800~866 2giga 1,8reuma

ati gecube 2900xt gpu808~ram2010

750w thermaltake

80g hhd

Νομίζω πως πρέπει να πατήσεις ctrl+F1 όταν μπεις στο bios για να δεις επιλογές οc. Επίσης καλό είναι να ξέρεις που είναι το reset cmos jumper και οπωσδήποτε να διαβάσεις τους οδηγούς που σου έδωσαν τα παιδιά. OC τεμπέλικα δεν γίνεται. Aν δεν διαβάσεις κινδυνεύεις στην καλύτερη να κάνεις αποτυχημένο oc (απότομα restart κλπ) στη χειρότερη data corruption στο σκληρό. Καλό διάβασμα λοιπόν...

Νομίζω πως πρέπει να πατήσεις ctrl+F1 όταν μπεις στο bios για να δεις επιλογές οc. Επίσης καλό είναι να ξέρεις που είναι το reset cmos jumper και οπωσδήποτε να διαβάσεις τους οδηγούς που σου έδωσαν τα παιδιά. OC τεμπέλικα δεν γίνεται. Aν δεν διαβάσεις κινδυνεύεις στην καλύτερη να κάνεις αποτυχημένο oc (απότομα restart κλπ) στη χειρότερη data corruption στο σκληρό. Καλό διάβασμα λοιπόν...

να σου πω δεν τα εχς διαβασει ολα ...αλλα κατι εχς ψιλοδιαβασει :)

αν και δεν νομίζω να σου βγάλει Oc επιλογές δοκίμασε και το Ctrl+F1 στο Bios αν δεν σου βγάζει κανένα από τα 2 software την δυνατότητα να πειράξεις κάτι τότε ξεχνα το πράγματα δεν καείς ακόμα και τάση να ανεβάσεις αρκεί να ξέρεις τι κανεις οποιος διαβάσει έστω έναν οδηγό κουτσα στραβά θα ξέρει τι να κάνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...