Προς το περιεχόμενο

Overlocking

krinos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia sas paidia tha ithelana kanw Overlocking sto CPU mou einai ena Pentium D 915 kai epeidi den kserw..kai polla..apo Thermokrasies ...Ti Sinistate..? poso na to anevasw ..?(To overlocking tha to kanw apo ta Bios)

Motherboard:Gigabyte Technology Co,Ltd

8I945GZME-RH

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Για πληροφοριες σχετικα με το overclocking, ανετρεξε εδω: http://www.octech.gr , http://www.thelab.gr .

ΑΠο θερμοκρασιες, ο επεξεργαστης σου ειναι θερμοαιμος γενικα, οποτε μεχρι 60-65 σε πληρες φορτ(ι)ο θα ηταν οκ.

sorry κιολας αλλα επειδη βλεπω οτι δεν μπορω να κανω με τα bios... μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε ενα προγραμμα για overlocking στον επεξεργαστη (CPU) ?

PENTIUM D 2.8 GHZ-GEFORCE 8600 GT 1024 MB RAM (WINDOWS VISTA)

• Moderators

Nαι melkon2103 :D

Krinos21, εαν δεν εχει επιλογη μεσα απο το BIOS για FSB αυξηση, ειδικος να σου απαντησει ειναι ο Vatos_Locos.

Μαλλον εννοει οτι δε βγαζει ακρη με το bios...

Εγω παντως σε καμια περιπτωση δε συμφωνω με o/c μεσω windows τουλαχιστων οχι για 24/7 use.

Ενα που χρησιμοποιουσα αλλά μονο για bench ηταν το clockgen

• Moderators

Ουτε κι εγω, αλλα τωρα που θα δει το θρεντ ο Vatos θα μας τα ψαλει...

Εγω ειχα χρησιμοποιησει το SetFSB, αλλα τον CeleronIII 1,7 Μονο μεχρι 1,85 τον πηγαινε...

SetFSB & ClockGen ! πολύ καλά προγραμματάκια :wink:

Βέβαια το σωστό o/c πάντα πρέπει να γίνεται μέσω bios. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, διάβασε τους οδηγούς που σου έδωσα και αν τέσπα δεν καταλαβαίνεις τπτ (πράγμα που θεωρώ απίθανο Rofl :razz:), στείλε pm :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...