yohaan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια είμαι γραμμένος στην betfair και στα στοιχήματα δεν μου εμφανίζει το κουτάκι δεξιά για να καταχωρήσω το ποσό ενώ στο mozilla δουλεύει μια χαρά! το θέμα είναι να μην χρησιμοποιώ για κάθε σαιτ και άλλο browser οπότε αν μπορει κάποιος να βοηθήσει δεν έχω το σαφαρι 3!!!
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Προφανώς είναι μια από τις ελάχιστες ασυμβατότητες του Safari. Αναγκαστικά για το betfair θα χρησιμοποιείς τον Firefox.
dali13gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκίμασε και τον Safari3. Εγώ τον χρησιμοποιώ καιρό τώρα και δεν είχα πουθενά πρόβλημα.
charoui Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 egw tha elega oxi son safari3. kai gw xrisimopoio ton safari gia web-blogging. kai an exete oreksi gia peiramatismous dokimaste kai to shiira,poly kalos browser me omorfa features
Ic3m@N Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα δεν έχω βρει ακόμα... autoscroll πως κάνουν σ'αυτόν τον safari... επίσης πώς θα γίνει όταν πατάω με τη ροδέλα πάνω στα bookmarks μου αυτά να ανοίγουν σε νέο tab και όχι στο ίδιο;
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 επίσης πώς θα γίνει όταν πατάω με τη ροδέλα πάνω στα bookmarks μου αυτά να ανοίγουν σε νέο tab και όχι στο ίδιο; Αυτό δεν είναι πρόβλημα του browser αλλά του ποντικιού σου. Πρέπει να ορίσεις στο πρόγραμμα ελέγχου του ποντικιού σου, το κλικ στη ροδέλα να αντιστοιχεί σε Command-Click (το Command είναι το πλήκτρο με το μηλαράκι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.