melkon2103 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Λοιπον οσοι μενετε στο Ηρακλειο Κρητης και ειστε απο 30 και πανω πολυ πιθανων να θυμαστε clubs οπως τον Υδροχοο,Piper και αλλα.Αν θυμαστε ειδικα τον υδροχοχο πιθανον να θυμαστε τον Dj George ή τον Dj Bello.Επειδη με τον dj george εχω μια πολυ στενη συκγενια πηγα περυσι μαζι του ενα βραδυ στον Κοραη στην γιορτη των 5 χρονων του ΑΓΙΟΥ.Τοτε επαιξε μουσικη 80s απο εκεινη την μερα εχω φαει κολημα με την μοθσικη εκεινης της εποχης.Τωρα προσπαλω σε αυτο το topic νεους και παλιους να μιλησουμε για την μουσικη που αγαπαμε και ακουμε καθημερινα. Εγω προσωπικα θαυμαζω τα συγροτηματα alphaville,radiorama,OMD,pet shop boys και μου αρεσει παρα πολυ ο king.
tzafarela Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ειμαι απο 30 και πανω αλλα εχω αρχισει να ψαχνομαι με τα 80'ς!Μ'αρεσουν παρα πολυ και χαιρομαι που ανοιξε τοπικ απο εναν σχετικο!!Να μας δωσεις τα φωτα σου!Κι εμενα μ'αρεσουν οι Αlphaville επισης oi A-ha, oi Duran-Duran, oi Motels, Toto, Ub40, Stevie Wonder...Aλλα ξερω μονο ελαχιστα απο τον καθενα... Προσφατα ανακαλυψα κι ενα τραγουδι που εχω κολλησεϊ:POP LAURA BRANIGAN - Creatures of the Night!!Θεικο!! Αν το ξερεις ποιοι αλλοι ακολουθουν το ιδιο στυλακι?
melkon2103 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 LAURA BRANIGAN - Creatures of the Night(self control)Classic με πολλα remix σημερα.Απο alphaville ακου sounds like a melody,big in japan,Jet set,Guardia angel και φυσικα forever toung.ακομα εγω ακουω πιο πολλυ electropop και italodisco αλλα ειμαι ανοιχτος σε οτιδιποτε.Επισης ακου Ivan-Fotonovela
tzafarela Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Italodisco?Ειδος ειναι αυτο??Σε τι διαφερει?Xmmm...Σαν Gazebo??Moνο το Ι like choping ξερω!Α!Και Modern talking...
melkon2103 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Italodisco ειναι ενα ειδος που αρχισε απο ενα ιταλο.Καλλιτεχνες Ivan,Gazebo,modern talking,miko miko mission,kostas charitodiplomenos,fred ventura και αλλοι.Α ο dj george στην αληθεια ειναι πατερας μου και εκεινη την εποχη στο ηρακλειο κρητης αυτος με αλλα 3 ατομα ηταν οι πιο γνωστοι στο ηρακλειο LOL και ετσι ξερο τοσα πολλα στην ηλικια μου.
tzafarela Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αααααα,πολυ χαιρομαι, επιτελους καποιος που ασχολειται!Να ξεστραβωθω κι εγω! Διαβασα καλα???Κωστας Χαριτοδιπλωμενος??:shock: Ο γνωστος και μη εξαιρετεος??Ειναι του ειδους??:? Και η ηλικια σου περικαλω?? Τhanx για την ποικιλια, θα ψαχτω!
melkon2103 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ο κωστακης τον εχω ψαξει και εχει βγαλει το lost in the night που ειναι το μονο κοματι σε στυλ italodisco.Τα υπολοιπα ειναι ελληνικα.
melkon2103 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως εκλπλησομαι πως μια κοπελα μικρης ηλικιας ακουει τετοια μουσικη.Οι πιο πολλες ακουν αλλα και αλλα.Εχεις γουστο.
melkon2103 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτοι ειναι αρκετα καλοι αλλα αυτοι ειναι στα 70s οχι στα 80s .checkare αυτο το site που εχει πολλα βιντεο ποθ μπορεις να δεις και μια playlist για να ακουσεις κανενα κοματι σου προτινω το Denoizer feat. Modern Talking-brother louie 2007 kai michael cretu-samurai
tzafarela Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ανακαλυψα τους OMD που ανεφερες!M'αρεσει πολυ το ακουσμα αυτο..Ανακαλυψα το Enola gay:-D:-D Oi Kool and the Gang του 70 ε??:oops: To Brother louie to γνωριζω αλλα το ρεμιξακι θα το ψαξω thanx!
Dr.Thermionic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 al bano & romina power, πολυ καλοι.Alphaville, OMD, Modern Talking, Βonnie Tyler, wham!, electricity, kool and the gang, Lipps Inc.,UΒ40, B 52 και φυσικα ο Μιχαλαρας (michael jackson)...
Silok Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Άιντε να ξεσκονίσουμε τις αναμνήσεις μας λίγο.Ωραίο το τόπικ,ήταν κάτι που έλειπε. Να δώσω μερικά δείγματα για ν'ανακαλύψουν οι μικρότεροι(ες)τη μαγεία εκείνης της εποχής. Saphir - I'm alive Martinelli - Cenerentola Baltimora - Tarzan boy Radiorama - Οτιδήποτε απ'αυτους. Θα επανελθω το βράδυ δημήτριος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.