maria1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει κάνας τρόπος να γίνει Format σε κάρτα μνήμης SD με προστασία? Ευχαριστώ εκ τον προτερων!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Νομιζω οτι η προστασια αναφερεται στη προσπελαση των αρχειων της καρτας κ τη δυνατοτητα διαγραφης τους ή οχι. Μεσω pc νομιζω πως γινεται πολυ απλα με δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο της στον ''Ο υπολογιστης μου". Ειχα κανει κατι τετοιο σε μια sd 256...
maria1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό προσπάθησα να κάνω k γω αλλα δεν γίνετε μου βγάζει μήνυμα: the disk is write protected
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Aπο που εκανες ασφαλη την SD? (απο μονη της δεν ηταν παντως) Εαν απο καμια ψηφιακη φωτογραφικη/κινητο κτλ, δοκιμασε να την αποχαρακτηρισεις ως ασφαλη απο εκει.
maria1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 από φωτογραφική είναι αλλα η φωτογραφική χάλασε k την πετάξαμε
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κι ομως μετα απο ενα προχειρο googl-αρισμα δεν βρηκα τι-πο-τα!~ Απο δω κ περα δε μπορω να βοηθησω, σορρυ...
Ather Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Είμαι άσχετος με sd κάρτες. Βρήκα όμως αυτό Removing Write Protection from an SD Card On the adaptor for the card there should be a little slide, with the word lock and an arrow next to it. Slide the switch away from the arrow and this will make the card write enabled. If this doesn't work, a little piece of tape over the whole slide usually does!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, αλλα αυτο ειναι για hardware write protection, που ειναι πασιφανεστατο. Νομιζω οτι ρωτησε για write protection μεσω software (επιλογης της ψηφιακης π.χ....). Αν ειναι αυτο τοτε θα βρονταω το κεφαλι μου στον τοιχο...
maria1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα μάλλον είναι software protection
Ather Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Βάσει λογικής και μόνο δεν μπορεί να γίνει write protected από software για την περίπτωση format. Θα έβαζα στοίχημα ότι είναι hardware protection. Το ίδιο μήνυμα βγάζει και σε δισκέτες που είναι write protected με διακόπτη στην περίπτωση format.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκιμασε το διακοπτη που εχουν πανω... Οντως δεν μπορει να βγαζει μηνυμα στο φορματ, γιαυτο το ανεφερα ως λυση, την οποια ειχα κανει εγω στη δικια μου καρτα....
maria1986 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκιμασε το διακοπτη που εχουν πανω...Οντως δεν μπορει να βγαζει μηνυμα στο φορματ, γιαυτο το ανεφερα ως λυση, την οποια ειχα κανει εγω στη δικια μου καρτα.... το δοκίμασα αλλα δεν γίνετε τίποτα..
gherudos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δυστυχώς δεν μπορείς να την ξεκλειδώσεις καθώς στην συσκευή που χρησιμοποιήθηκε για να κλειδώσει έχει δημιουργηθεί ένα αρχειάκι το οποίο είναι απαραίτητο για να ξεκλειδώσει.Την είχαμε πατήσει με τον ίδιο τρόπο με ένα NGAGE+MMC καθώς κλειδώσαμε την κάρτα κι έπειτα κάναμε format στο NGAGE lol.Δοκίμασα τα πάντα και τελικά δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει.Τελικά την πήγα στο πλαίσιο και χωρίς καν να με ρωτήσουν τι είχε μου έδωσαν μια νέα.
maria1986 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δηλαδή είναι άχρηστη δεν υπάρχει κάνα προγραμματάκι να την ξεκλειδώσει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ποσα ΜΒ ητανε? Οι 256 εχουν πλεον 8,5? 512ΜΒ 10? 1GB 12? 2GB 19? Δες ποσο εχουν φτηνήνει οι Sd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.