Προς το περιεχόμενο

Forthnet προβλημα με λογαριασμο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι κατοχος της υπηρεσιας FORTHNET ADSL 1BILL 2048 dynamic αοριστου εδω και 1 και κατι χρονια. Παντα πληρωνα 50 ευρω αλλα στον τελευταιο λογαριασμο που ηρθε χθες βλεπω οτι ο λογαριασμος ειναι 59,00 ευρω.

Καθαρη αξια 49,58 με και με φπα 19% παει στα 59,00.

Θα παρω φυσικα τηλεφωνο την δευτερα αλλα ηθελα να μαθω αν εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ή αν καποιος ξερει την απαντηση σε αυτο.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Έχω το 2play και είδα ότι μου χρέωσε 2 αστικές κλήσεις. Μου έκανε εντύπωση, αφού ως τώρα αυτές ήταν δωρεάν. Πήρα τηλ/νο και μου είπαν ότι πλέον όταν καλείς και πέσεις σε τηλεφωνητή, fax, ή μήνυμα ότι η γραμμή είναι κατ/νη, πληρώνεις κανονικά!!!

ΤΡΕΛΗ ΓΥΦΤΙΑ!!!!

Στη σελίδα της 4net δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον τιμοκατάλογο των χρεώσεων... Μυρίζομαι αρχή κρυφών χρεώσεων???

Δημοσ.
Έχω το 2play και είδα ότι μου χρέωσε 2 αστικές κλήσεις. Μου έκανε εντύπωση, αφού ως τώρα αυτές ήταν δωρεάν. Πήρα τηλ/νο και μου είπαν ότι πλέον όταν καλείς και πέσεις σε τηλεφωνητή, fax, ή μήνυμα ότι η γραμμή είναι κατ/νη, πληρώνεις κανονικά!!!

Μα κι αυτές οι περιπτώσεις που αναφέρεις, δεν είναι αστικές κλήσεις;

Μήπως έκανε λάθος ο τεχνικός που μίλησες;

Δε βλέπω καμία λογική σ'αυτό που σου είπε.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι δεν έχει απολύτως καμία λογική! Μου είπε μάλιστα ότι αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας από τις 16/8. Θα περιμένω και τον επόμενο λογ/μό.

Δημοσ.

Στους τιμοκαταλόγους δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο. Ακόμη και να άλλαξε η πολιτική τους θα έπρεπε να το γράφει στους τιμοκαταλόγους. Από τι στιγμή που δεν το γράφει μπορείς να κινηθείς νομικά.

Δημοσ.

Στο http://services.forthnet.gr/oam/ μπορείτε να δείτε αναλυτικά κλήσεις και χρεώσεις για το λογαριασμό σας forthnet telephony (και 2play μέσα).

Account ID ειναι το τηλέφωνό σας, και Pin ειναι password που σας δινουν, αν το εχετε ζητησει στην αιτηση εγγραφής (θελω online παρακολούθηση λογαριασμού). αν δεν εχετε ξαναζητήστε πρόσβαση.

Αν ηξερες προς ποιά νουμερα εγιναν οι 2 κλήσεις που χρεώθηκες ισως βοηθούσε.

Αν πέσεις σε εναν κοινό τηλεφωνητή (συσκευή), η forthnet δεν εχει καποιο τρόπο να γνωρίζει οτι ειναι τηλεφωνητής και όχι άνθρωπος αυτος που απάντησε. ειναι μια αστική κλήση.

Αν ειναι καποιο άλλο σύστημα "τηλεφωνητής", όπως ειναι στην κινητή τηλεφωνία, που οταν ειναι κατηλειμενο/κλειστό, γινεται ανακατευθυνση της κλησης σε αλλο τηλεφωνο ή το κέντρο του παροχου για να αφησεις μήνυμα, τότε αλλάζει.

Δημοσ.
Στο http://services.forthnet.gr/oam/ μπορείτε να δείτε αναλυτικά κλήσεις και χρεώσεις για το λογαριασμό σας forthnet telephony (και 2play μέσα).

Account ID ειναι το τηλέφωνό σας, και Pin ειναι password που σας δινουν, αν το εχετε ζητησει στην αιτηση εγγραφής (θελω online παρακολούθηση λογαριασμού). αν δεν εχετε ξαναζητήστε πρόσβαση.

Να σε ρωτήσω.. Εγώ στην αίτηση του 2play έβαλα ότι θέλω ηλεκτρονική ενημέρωση αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμη λογαριασμός για να δω το pin. Γνωρίζεις αν επικοινωνήσω μαζί τους αν θα μου δώσουν το pin??

Δημοσ.

εγώ πάλι που έχω μονον ιντερνετ με την forthnet και στον λογαριασμο μου ήρθε να πληρώσω κοντά στα 190?. Δηλαδή το σύστημα με ανέφερε πως δεν πλήρωνα καθόλου ιντερνετ για ενα περίπου χρόνο. Ενώ στην ουσία τα πλήρωνα κανονικά και εμπρόθεσμα μέσω ιντερνετ banking.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία και συνενόηση τους έστειλα με email τα αποδεικτικά πληρωμής της τράπεζας (se pdf) και μου είπαν πως το ζήτημα ξεκαθαρίστηκε και πως το ποσό τελικά θα ήταν στα 20,11? και όχι ~190?.

Όλα αυτά έγιναν πρίν απο 4 με 5 μήνες.

Έκτοτε ο λογαριασμός που μου έρχεται κάθε μήνα αναφέρει πως πρέπει να πληρώσω γύρω στα 190? και όχι 20,11? . Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τους έστειλα email παραπόνων αλλά δεν απάντησαν ποτέ!

Παρόλο που είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα του dsl σκέφτομαι σοβαρά να διακόψω και να φύγω απο την forthnet για τον παραπάνω λόγο.

Δημοσ.

exo forthnet telephony ethnika 24 aperiorista me 18 euro to mina peripoy.moy xreonoun tin oplisi kai afoplisi synagermou parolo pou perni o sunagermos astiko tilefonina!!!kalo??

Δημοσ.
na rotiso kati?otan kalo sto texniko tmhma tis forthnet den xreonomai etsi??perilamvanete stis dorean astikes kliseis toy 2play sosta??

oso thimame ine sta dorean.

exo forthnet telephony ethnika 24 aperiorista me 18 euro to mina peripoy.moy xreonoun tin oplisi kai afoplisi synagermou parolo pou perni o sunagermos astiko tilefonina!!!kalo??

poli paraxeno.sigoura einai se stathero kai oxi se kana 801 ktl ktl?stile kana mail mesa giati dne nnomizo oti katalavenei an ine klisi data i oxi .

εγώ πάλι που έχω μονον ιντερνετ με την forthnet και στον λογαριασμο μου ήρθε να πληρώσω κοντά στα 190?. Δηλαδή το σύστημα με ανέφερε πως δεν πλήρωνα καθόλου ιντερνετ για ενα περίπου χρόνο. Ενώ στην ουσία τα πλήρωνα κανονικά και εμπρόθεσμα μέσω ιντερνετ banking.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία και συνενόηση τους έστειλα με email τα αποδεικτικά πληρωμής της τράπεζας (se pdf) και μου είπαν πως το ζήτημα ξεκαθαρίστηκε και πως το ποσό τελικά θα ήταν στα 20,11? και όχι ~190?.

Έκτοτε ο λογαριασμός που μου έρχεται κάθε μήνα αναφέρει πως πρέπει να πληρώσω γύρω στα 190? και όχι 20,11? . Τα συμπεράσματα δικά σας.

Παρόλο που είμαι ευχαριστημένος απο την ποιότητα του dsl σκέφτομαι σοβαρά να διακόψω και να φύγω απο την forthnet για τον παραπάνω λόγο.

xanastile mail.

Δημοσ.

Πρόσεξέ το αυτό γιατί μου είχε συμβεί στην vivodi όταν είχε βγει η πρώτη ιστορική 256K και για 1 χρόνο μου ερχόντουσαν υπόλοιπα τα οποία είχα πληρώσει. Στην αναφορά που τους είχα κάνει μου είχαν πει ότι το γνωρίζουν το θέμα , αλλά λίγο πριν διακόψω την σύνδεση μου έστειλαν ένα ωραίο γραμματάκι στο οποίο μου έλεγαν ότι τα είχα απλήρωτα. Ούτε εγώ θυμάμαι τι τους είχα σούρει από το τηλέφωνο. Πάλι καλά που είχα κρατήσει όλους τους λογαριασμούς :P

Δημοσ.

Το pin το έλαβα νομιζω με τον 1ο λογαριασμό. Ηρθε 10-25 μέρες μετα την ενεργοποίηση ( έλειπα διακοπές ).

na rotiso kati?otan kalo sto texniko tmhma tis forthnet den xreonomai etsi??perilamvanete stis dorean astikes kliseis toy 2play sosta??

βαση οσα λεει ο τιμοκατάλογος... αν παιρνεις το 801-χχχχχ , θα έπρεπε να χρεώνεσαι .

(τα 800-χχχχ ειναι δωρεάν). ενα άλλο που ξεκινάει απο 211, δεν ξέρω.

απ οτι λέει ενας χρήστης, καλώντας το support άλλης εταιρείας 801-xxxx , μεσα απο γραμμη 4νετ 2play, ( http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1395967 ) δεν χρεώθηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...