Προς το περιεχόμενο

Πακέτο CPU+GPU για games.

Dr_73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o 4500 με stock cooler μονο 3 παει?Πολλαπλασιαστη 11x δεν εχει?Εγω νομιζα κανα 3.5 σιγουρα.3 δεν πηγαιναν και οι 4300,4400 ανετα?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

katebaste kai kanena BIOSHOCK na paixete exete liosei

6550 2,33~3,03 xwreis reuma,me mama psixtra

nf66-t1 eVga nvidia ultrla i650 +reuma chipset+bus

transcend 2x800~866 2giga 1,8reuma

ati gecube 2900xt gpu808~ram2010

750w thermaltake

80g hhd

Δημοσ.
που συμπέρανες εσύ ότι έχουμε λιώσει δηλαδή ? και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλοι μας παίζουμε games ?

ton epexergasti sou ti ton anebases gia na grafeis sto notepad

xaaxaxaxaxaxaxax

core2 2.33~3.03 xwreis reuma kai mama psixtra

mobo eVga nvidia i650ultra NF66-T1

ddr2 transcend 2x800~866 2giga

ati2900xtGecube512mb ~805/2020

hhd80giga

psu750w thermaltake

Δημοσ.

μάγκα μου σε πληροφορώ ότι εγώ παίζω games μια φορα το μηνα max ο cpu μου ανέβηκε γιατί το pc κάνει επεξεργασία video και photo και επειδή γουστάρω να κάνω Ο/C και να benchάρω κάτι που μάλλον εσύ δεν το κατέχεις οπότε άστω ;)

υπήρξαν και άλλοι πολύ εξυπνάκηδες σαν εσένα που πάλεψαν να μας την πουν και δεν καταφέρανε τίποτα

Δημοσ.
μάγκα μου σε πληροφορώ ότι εγώ παίζω games μια φορα το μηνα max ο cpu μου ανέβηκε γιατί το pc κάνει επεξεργασία video και photo και επειδή γουστάρω να κάνω Ο/C και να benchάρω κάτι που μάλλον εσύ δεν το κατέχεις και αρχίσαμε πάλι τις εξυπνάδες

bale kanena 3d game maker na ftiaxeis kanena paixnidi na paizeis

hhd80giga

psu750w thermaltake

Δημοσ.

φτιάξε μου εσύ ένα και έλα από εδώ να το παίξουμε παρέα ;) άσε μας ρε φιλε τι κάθομαι και ασχολούμαι συνεχεια με κάτι τύπους σαν εσένα ακόμα το έχω απορία άντε φιλάκια ;) άλλος ένας στην λίστα

Δημοσ.
φτιάξε μου εσύ ένα και έλα από εδώ να το παίξουμε παρέα ;) άσε μας ρε φιλε τι κάθομαι και ασχολούμαι συνεχεια με κάτι τύπους σαν εσένα ακόμα το έχω απορία άντε φιλάκια ;) άλλος ένας στην λίστα

re pare kanena programa ths prokopis na asxolithis kalitexni,exeis anebasei enan epexergastei kai nomizeis oti kati ekanes

hhd80giga

psu750w thermaltake

Δημοσ.

αδερφέ το τι κάνω εγώ δεν το ξέρεις εσύ :) αρκετοί από εδώ ξέρουν όμως οποτε αστο ;) το τι κανεις εσύ μπορώ να το φανταστώ 22 χρονων ( αν είσαι ) και το μονο που ξέρεις κάνα κανεις σε ένα pc είναι να παίζεις games μπράβο ανακάλυψες το 3D λιώστω τώρα έλα είπαμε φιλάκια

Δημοσ.
αδερφέ το τι κάνω εγώ δεν το ξέρεις εσύ :) αρκετοί από εδώ ξέρουν όμως οποτε αστο ;) το τι κανεις εσύ μπορώ να το φανταστώ 22 χρονων ( αν είσαι ) και το μονο που ξέρεις κάνα κανεις σε ένα pc είναι να παίζεις games μπράβο ανακάλυψες το 3D λιώστω τώρα έλα είπαμε φιλάκια

den eipa oti xero pola file ,den exei sxesi h ilikia eimai 25 enas 16 mpwrei na xerei perisotera apo mena sta pc,games paizw oso mporo perissotero den esxoloume me kapio programma auto ton kairo,palia asxoliomoun me

darkBasic

3d game maker

game factory

bryce5.5

lightwave5.5

katalabeneis gia pio logo

hhd80giga

psu750w thermaltake

Δημοσ.
22 χρονων ( αν είσαι ) και το μονο που ξέρεις κάνα κανεις σε ένα pc είναι να παίζεις games μπράβο ανακάλυψες το 3D λιώστω

Εγώ είμαι 35 και γουστάρω πολύ τα games.Εύχομαι να είχα περισσότερο χρόνο να παίζω, αλλά δυστυχώς δεν έχω.

Και είχα παίξει Space Invaders στα arcade (σε ουφάδικο συγγενούς) σε μαυρόασπρη οθόνη με έγχρωμες ταινίες σελοφάν τα οποία έπαιρναν τάληρο και αργότερα το ίδιο παιχνίδι στο 2600 σε μαυρόασπρη (επίσης) τηλεόραση ...

Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα μάλλον (πάλι) ...

Δημοσ.

Και εγω ειμαι της αποψης οτι για monitor με αναλυση μεχρι 1280x1024 το 2ο πακετο ειναι καλυτερο

αν και θα προτιμουσα το πρωτο με κλοκαρισμα της cpu περιπου στα 3GHz

Ελα βρε Vatos που ασχολεισαι και μαζι του spamer ειναι δεν το βλεπεις

Δημοσ.

Dr_73 δεν λέω ότι τα παιχνίδια πάνε με την ηλικία :) προς θεού έτσι όπως μιλάει το παλικάρι το μονο που μου δείχνει είναι ότι μονο αυτό ξέρει να κάνει στο pc του και μονο αυτό τον ενδιαφέρει τώρα τα προγράμματα που έγραψε δώρων άδωρον και εγώ μπορώ να γράψω αλλα τόσα οποτε δεν μου λένε κάτι

anyway εγώ την γνώμη μου για αυτό που ρώτησες την είπα οποτε αποχωρώ από το thread γιατί στο καταστρέψαμε

Ps εγώ 19 είμαι και δεν παίζω πολύ αλλα το ότι δεν παίζω δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω oc ;) υπάρχουν software που χρειάζονται δύναμη και μάλλον αυτό ο φίλος μας δεν το έχει υπόψιν του και έκανε OC στα 3Ghz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...