george_sok Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Jimel7, περιεγραψε ξανα το προβλημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_sok Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 jimel7 δεν ξερω τι ακριβως προβλημα εχεις αλλα απο ενα πολυ γρηγορο googling βρηκα αυτο το link. Ισως σε βοηθησει... http://support.microsoft.com/kb/913628/el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimel7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Το πρόβλημα είναι το εξής, σε δίκτυο με 3 υπολογιστές (1 pc με XP και 2 laptop με Vista) όταν προσπαθήσω από τα XP να ανοίξω ένα κοινόχρηστο δίσκο των Vista μου εμφανίζουν τα ΧΡ το μήνυμα, «Η πρόσβαση στο XXXXXXX δεν είναι δυνατή. Μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πόρο δικτύου. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του διακομιστή για να διαπιστώσετε αν έχετε πρόσβασή. Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.» Το ίδιο μήνυμα εμφανίζετε και μεταξύ των Vista. Στου φακέλους Public και SharedDocs δεν έχω πρόβλημα, αυτό συμβαίνει μόνο όταν προσπαθήσω να ανοίξω τους κοινόχρηστους δίσκους των Vista. George_sok είδα το link αλλά δυστυχώς δεν διορθώθηκε κάτι, ευχαριστώ πάντως!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_sok Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Παιδια τα καταφερα τελικα με το δικτυο, κ ολα βαινουν καλως προς το παρον...θα προσπαθησω να γραψω συγκεντρωτικα τη μεθοδο που ακολουθησα σε επομενο post,μπας και βοηθησει και κανεναν αλλον... Ευχαριστω ολους οσους με βοηθησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alekszisi Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 καλα φιλε παρα πολυ καλος ο οδηγος σου ..εψαχνα κατι τετοιο χιλια ευχαριστω....thnxxxxxxxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokowgr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω κι εγώ ρε παιδιά, θέλω να δώσω static ip στους 2 υπολογιστές του τοπικού (peer-to-peer) δικτύου μου. Η απορία μου είναι: Αρκεί να αλλάξω απο τα TCP/IP settings και να δίνω συγκεκριμένες τιμές στους 2 υπολογιστές? Ή πρέπει να αλλάξω ΚΑΙ απο το setup του router (speedstream 4200) να απενεργοποιήσω το DHCP και βάλω στο profile static ip? Γιατί αυτό για το οποίο έχω μια κάποια σύγχηση ακόμα, είναι αν βάζοντας static ip απο τον router μου (έχει επιλογή στο σημείο που ορίζεις κάτι σαν profiles) ορίζω static την ip που παίρνει ο router απο τον isp, ή την ip του router. Βασικά το πρόβλημα μου, είναι ότι ενώ συνδέω με καλώδιο ethernet τους 2 υπολογιστές και το router μου σε ένα switch (που τον ρόλο του παίζει ένα 'παροπλισμένο' USR9105 που δεν υποστηρίζει adsl2+) και στην αρχή όλα δουλεύουν ρολόι (και file-printer sharing και ίντερνετ στα 2 μηχανήματα), μετά απο λίγο ο ένας υπολογιστής ενώ έχει ίντερνετ (τουλάχιστον το msn δουλεύει κανονικά), δεν μου ανοίγει σελίδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Missionary Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Προσπαθώ να συνδέσω έναν desktop με XP (έχω πάρει usb wifi stick της levelone) με το msi wind clone των multirama που τρέχει και αυτό xp. Να πω ότι επίσης ο desktop συνδέεται ενσύρματα με ένα latptop toshiba που έχει vista. To desktop έχει ένα Crypto usb modem (F200) και μπαίνει στο internet και θέλω να παίρνουν και τα 2 laptop από εκεί internet. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ το toshiba που συνδέεται ενσύρματα παίρνει κανονικά internet από το desktop, το msi wind συνδέεται κανονικά ασύρματα (δεν έβαλα καρφωτές ip's αλλά να βρίσκει μόνο του τις ip γιατί το παίρνω κ στη σχολή για wifi χρήση) με το desktop και μπορώ να κάνω ανταλλαγή αρχείων, αλλά δεν μπαίνει στο internet. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Πολύ κατατοπιστικός οδηγός! Τον ακολούθησα κατα γράμμα και συνδέθηκαν οι 2 υπολογιστές μεταξύ τους ασύρματα!(και οι 2 εχουν xp) Το πρόβλημα τώρα είναι πως θα μεταφέρω αρχεία απο τον ένα στον άλλο????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iron727 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Άκολούθησα και έγω τον όδηγο κανονίκα άλλα σκόνταψα ..Λοίπον έχω τον desktop συνδεμένο με καλώδιο στο modem/router και τον laptop ασύρματα στο modem/router...Όλα καλά μεχρι εδώ...έχω κάνει τις άπαραίτητες ρυθμίσεις και στους δύο υπολόγιστες (workgroup,όνομα υπολογιστή, ip κτλ) ..Στο workgroup βλέπω τους δύο υπόλογιστες....όταν πάω όμως να μπω άπο τον laptop στον desktop για να βρω πχ ένα τραγούδι μου βγάζει το μήνυμα ''is nto accessible.you might not have permission to use this network resourse....." εντωμεταξύ έχω ενεργοποιήσεί το file sharing και έχω κάνει και έναν σκληρο άπο τον desktop κοίνο ..Γιάτι δεν μου επιτρέπει να συνδεθώ?? οκ παίδια ...Το βρήκα..μόλις κλείσω το F-secure δουλευουν κανονικά τα πάντα....Τώρα μπόρει καποιός να μου πει ...πως θα ρυθμισω το F-secure να μου επίτρέπει την συνδεση τον υπολογιστών μεταξύ τους??? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2008 από iron727 το εφτιαξα σχεδόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sainhs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα. Ειμαι καινουριος στο forum και ξερω οτι η ερωτηση μου ειναι λιγο σχετικη-ασχετη με το θεμα αλλα δεν ηξερα που να την ρωτησω. Ψαχνω για μια εφαρμογη που θα μου επιτρεπει να διαχειριζομαι με διαφορους τροπους το ασυρματο δικτυο μου, να επιβλεπω την κινηση του κλπ. Υπαρχει κατι τετοιο; Αν ναι μπορειτε να προτεινετε καποια; Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Άκολούθησα και έγω τον όδηγο κανονίκα άλλα σκόνταψα ..Λοίπον έχω τον desktop συνδεμένο με καλώδιο στο modem/router και τον laptop ασύρματα στο modem/router...Όλα καλά μεχρι εδώ...έχω κάνει τις άπαραίτητες ρυθμίσεις και στους δύο υπολόγιστες (workgroup,όνομα υπολογιστή, ip κτλ) ..Στο workgroup βλέπω τους δύο υπόλογιστες....όταν πάω όμως να μπω άπο τον laptop στον desktop για να βρω πχ ένα τραγούδι μου βγάζει το μήνυμα ''is nto accessible.you might not have permission to use this network resourse....." εντωμεταξύ έχω ενεργοποιήσεί το file sharing και έχω κάνει και έναν σκληρο άπο τον desktop κοίνο ..Γιάτι δεν μου επιτρέπει να συνδεθώ?? οκ παίδια ...Το βρήκα..μόλις κλείσω το F-secure δουλευουν κανονικά τα πάντα....Τώρα μπόρει καποιός να μου πει ...πως θα ρυθμισω το F-secure να μου επίτρέπει την συνδεση τον υπολογιστών μεταξύ τους??? Καλησπέρα, έχεις την καλοσύνη να μου πεις τα βήματα που ακολούθησες για να κάνεις το δίκτυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 που ειναι οι εικονες στον οδηγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostoliskap Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 δηλαδη αν συνδεσω δυο υπολογιστες με ενα καλωδιο κροσοβερ 8α ειμαι οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 θέλω να ρωτήσω κατι...εγω έχω 2 υπολογιστές με windows vista και οι 2. εκανα κανονικά τις ρυθμίσεις που λεει ο οδηγός εγκατάστασης ενσυρματου δικτύου και μπορώ να μπώ κανονικά στα αρχεία του αλλου υπολογιστή και αυτος στα δικά μου.....εχω όμως μερικές απορίες...βάζω την δικιά μου ip 192.168.0.1 και μάσκα 255.255.255.0 και στον αλλον βάζω 192.168.0.2και μάσκα 255.255.255.0 και προεπυλεγμενη πύλη 192.168.0.1 ....και αναγνωρίζετε κανονικα το δίτκυο μόνο στον 2 υπολογιστή..στον 1 που έχω βάλει μονο ip και μάσκα μου λεεί μη αναγνωρισμεενο δίκτυο..ενω αν βάλω και στον πρώτο προεπυλεγμενη πύλητο 192.168.0.2 τοτε ειναι και αυτό οκ.....αλλα εμέις θέλουμε να παίξουμεe lan το warcraft και οταν ο καποιος φτιάχνει πίστα ο αλλος δεν μπορεί να την βρει... ξέρει κανεις να μας βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα