laptopmaniac Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, Έχω στο δίκτυο της δουλειάς μου τον σταθερό και το φορητό μου υπολογιστή. Και στα 2 τρέχω Outlook express με XP Pro GR SP2 ΄Τώρα όλα τα mail πάνε στο σταθερό μου υπολογιστή και σβήνονται απο το web server της otenet με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα κατεβάσω και στο λάπτοπ μου που τα χρειάζομαι. Πέρα απο το να αντιγράφω τα αρχεία κάθε φορά υπάρχει καμμιά ρύθμιση που μπορώ να κάνω ώστε να παίρνω τα ίδια mail σε 2 outlook ( να μην σβήνονται δλδ απο το web server απο το 1 outlook express μέχρι να τα κατεβάσει το άλλο και να σβηστούν ) Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Φιλικά Laptopmaniac
reallife Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Stis rithmiseis logariasmou yparxei mia epilogh "Leave the messages on the server",ayth krataei ta mhnhmata sto server opote tha ta perneis kai apo ta 2 pc.
laptopmaniac Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Και που ακριβώς είναι αυτή η επιλογή που λες?
loupis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 εργαλεια->λογαριασμοι Internet-> Ιδιοτητες -> Για προχωρημενους -> τικ στο Διατηρηση αντιγραφου μηνυματων στο διακομιστη... Μπορεις να το βαλεις (με την παρακατω επιλογη ) να σβηνονται μετα απο μερικες μερες για να μη γεμισει ο server.
laptopmaniac Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μάλλον έγινε δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.