nodas_21greek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά έχω την εξής απορία. Γίνεται στην θέση του βύσματος που βάζω τα ηχεία να βάλω κάτι που να βγάζει 2 εξόδους; Θέλω μία για τα ηχεία και μία για ακουστικά. Για αυτό ρωτάω. Επίσης υπάρχεουν προεκτάσεις καλωδίων;Συγκεκριμένα εκεί που θα βάζω τα ακουστικά θα ήθελα μια προέκταση ώστε να μην χρειάζεται να σκύβω να βρω κάθε φορά την τρύπα , αλλά να φτάνει το καλώδιο μέχρι μπροστά. Αν κάποιος γνωρίζει και κάποιον εναλλακτικό τρόπο ας ποστάρει. ΥΓ: Παίζει με την διακάδωση να μειωθεί η ένταση του ήχου; :-? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια συμβουλή
Gibs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Νομίζω αυτό που θες λέγεται mini jack splitter ( δλδ 2 "τρύπες" - μια για τα ακουστικά και μια για τα ηχεία σου και αυτό βγαίνει σε ένα "καρφί"-)και μετά μια προέκταση mini jack θυληκό-θυληκό Προέκταση - Ε-shop.Τώρα για ποιότητα δεν το έχω ψάξει μιας και δεν το έχω κάνει ποτε. Εάν πας σε καποιο μαγαζί με ηχεία,κλπ κλπ. θα βρείς (και πιστεύω φθηνότερα από μαγαζιά του στυλ πλαισιο κλπ)
nodas_21greek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Yeap. Αυτό ακριβώς έψαχνα. Thx mate!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.