kx5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, οποιαδήποτε cpu αν διαλέξεις αρκεί να είναι slot1 και να τη σηκώνει η μητρική. Δες εδώ: http://www.motherboard.cz/mb/qdi/Advance%205.htm
fragment_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ω ρε τι μου θυμισες! εχω εγω ανταπτορα για slot1. αν τον βρω στον στελνω...
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μπραβο ρε παιδια, ευχαριστω για τις προσφορες σας! θα σηκωνει χp το συστημα αραγε?
talos_2002 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μου άρεσε το αφιλοκερδές του εγχειρήματος. Να προτείνω φθηνό τρόπο αποστολής; Οι προπληρωμένοι φάκελοι των ΕΛΤΑ κοστίζουν περίπου 70-80 λεπτά ο μεγάλος και αυτή είναι η τιμή ανεξαρτήτως τί, πόσα και πόσο βαρύ είναι αυτό που στέλνετε. Δεν το ζυγίζουν, απλά πέρνεις τον φάκελο, τον γεμίζεις με ότι τραβά η ψυχή σου και τον ρίχνεις σε ένα κίτρινο κουτί των ΕΛΤΑ. Άσε που δεν περιμένεις σε ουρές κάθε φορά που θες να πάρεις γραμματόσημα.
accipio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αναρωτιέμαι τι μυστικά θα αποκαλύψει ο σκληρός, αν δεν έχει προνοήσει ο γείτονας...
geioannou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 εαν εχει να αποκαληψει μυστικα...τοτε ας προσεχε. δεν πετανε ετσι πραγματα που δεν θες να μαθευτουν
mihalakis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Όσον αφορά τα ξπ αφού έχεις 256 μνήμη και ικανοποιητικής ταχύτητας σκληρό θα τα σηκώσει χωρίς πρόβλημα, εννοείται μέ όλα τα οπτικά εφε απενεργοποιημένα πάντως... Έχω ξπ σε πεντιο 2 350 με 192 ραμ και 4.3γβ πανάρχαιο σκληρό. ΔΒΔ και βίντεο πάιζει αλλά μην περιμένεις και τπτ υπερηχητικές ταχύτητες.
xania4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Όσον αφορά τα ξπ αφού έχεις 256 μνήμη και ικανοποιητικής ταχύτητας σκληρό θα τα σηκώσει χωρίς πρόβλημα, εννοείται μέ όλα τα οπτικά εφε απενεργοποιημένα πάντως... Έχω ξπ σε πεντιο 2 350 με 192 ραμ και 4.3γβ πανάρχαιο σκληρό. ΔΒΔ και βίντεο πάιζει αλλά μην περιμένεις και τπτ υπερηχητικές ταχύτητες. TO paidi eipe oti to 8elei gia katebasthri den nomizw na 8elei yperbolikes taxythtes.Kai egw pantws 8a hmoyn poly periergos na dw ti krybei o sklhros toy toy geitona.
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 τιποτα δεν εχει, τον εβαλα στο pc μου. Κατι λιγες φωτογραφιες αλλα τιποτα το ιδιαιτερο, και κατι λιγα προγραμματα. Για καρτα γραφικων τι πρεπει να κοιταξω να ειναι για να ειναι συμβατη?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Βλεπω AGP 2x slot. Ψαχνεις για καποια AGP καρτα γραφικων, οπως Riva TNT, 3dfx voodoo, ή καμια Ati 7xxx/8xxx...
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Aυτη η καρτα γραφικων ειναι συμβατη? NVG18A 64MB W/TV την πουλαει καποιος φιλος στις αγγελιες και λεω να την παρω
kx5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Πρέπει να είναι. Δες αν ταιριάζει η εγκοπή στην κάρτα και στο AGP της μητρικής. Γνώμη μου είναι να κάνεις κάτι πρώτα με τον επεξεργαστή ώστε να βεβαιωθείς πως δουλεύει η μητρική.
loupis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 εχω κι εγω ενα ανταπτορα για cpu που μαλλον κανει Αν δεν βρεις πες μου να σου τον στειλω καπως (από λαρισα)
blender Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Κοίταξε τα win xp flp που είναι για παλαιότερα pc. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Fundamentals_for_Legacy_PCs Ακόμα βλέπω στο wikipedia ότι το σλοτ λέγεται Katmai # First release: May 17, 1999 (0.25 µm) - 450-600mhz Στο emarket.gr θα βρεις σίγουρα ανταλλακτικά για το pc. Έχω πάρει celeron 766mhz ~10?. Αλλά καλύτερα ένα p3 στα 450 με 512cache παρά celeron 766mhz με 128kb cache
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.