islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Προσφατως πηγαινοντας να πεταξω τα σκουπιδια, (για καλη μου τυχη?) βρηκα εξω απο το καδο ενα case. Το σηκωσα και ειδα οτι ειχε μεσα απο ολα! Σκληρο, dvd, mb, ολοκληρο συστημα! Ετσι πηγα το φορτωθηκα και πηγα στο σπιτι. Εκει το ανοιξα και παρατηρησα οτι μαλλον απο το πεταμα που εφαγε εξω απο τον καδο φυγανε μερικοι πυκνωτες απο την καρτα γραφικων και απο την θηκη της cpu (3+3 για την ακριβεια). Ο σκληρος ενας 40αρης maxtor, το dvd drive, flopy, τροφοδοτικο(με τιμη επανω 52 ευρω!!!) και ολα τα αλλα δουλευανε μια χαρα! Εκει που ελεγα ενος φιλου μου για το τι βρηκα και ποιος βλακας θα μπρορουσε να το ειχε πεταξει μου ειπε το δραστη. Ηταν ο γειτονας μου (ο αποπανω) που μετακομιζε και τον πεταξε επειδη θα επαιρνε αλλο στη νεα του κατοικια! Το ωραιο ηταν οτι ηξερε οτι ασχολουμαι με Η/Υ αλλα δεν μου ειπε τιποτα και προτιμησε να τον πεταξει.:evil: Τελος παντων παμε στο θεμα μας. Το συστηματακι αυτο λοιπον προωριζεται για "κατεβαστηρι". Αλλα βεβαια θελει λιγο συμμαζεμα γιαυτο και θελω την βοηθεια σας. Προφανως πρεπει να αγορασω αλλη καρτα γραφικων και τη θηκη της cpu (πώς το λεμε αυτο;) 'Η μπορω να ξανακολλησω τους πυκνωτες? Σας παραθετω τις εικονες.
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Τα σημεια με το κοκκινο ειναι εκει που εχουν φυγει οι πυκνωτες
xania4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Blakeia toy poy to petaxe mia xara moy fenetai emena.Psakse mhpws breis tipota metaxeirismeno se aggelies klp mias kai einai katebasthri.
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 το θεμα ειναι οτι ειμαι ασχετος απο hardware και δεν ξερω τι ειναι συμβατο και με τι!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν εισαι ζωγραφου κοντα εχω vga cpu μπορει και ram που θα κανουν σε αυτο,δικα σου
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 τιποτα,τα εχω σε κατι κουτες παρατημενα,η cpu einai celr στα 333 και vga s3trio3d
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ειναι συμβατα? οσο για τη θηκη της cpu που ειναι χαλασμενη? που θα βρω και τι πρεπει να ζητησω?
lary7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Για την CPU μπορείς να ψάξεις σε καταστήματα ηλεκτρικών 3 νέους ιδιους πυκνωτές και μετα να πάς σε μαγαζή επισκευής TV και να σου τους κολήσουν εκεί. Απλά μην δεχτείς αμα σου βγεί πάνω απο 10-15Ε. Εναλακτικά αγωράζεις κολητήρι και καλάι και πιάνεις δουλεία!!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 ayto pou exei h cpu einai adaptoras gia na baleis pio kainoyrgia cpu,h cpu pou eixe sta posa einai?ayth pou exw mpenei kathenthian xoris ton adaptora,eina gia p2 opos h mhtrikh ayth poy exeis,mpenoun sigoura,an meneis athina h konta sta katebazo kentro kai ta perneis
6600gt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ πάντως στη φωτογραφία όπως βλέπω δεν έχει βάση socket αλλά slot. Και μάλλον έχω δίκιο καθώς δίπλα απο την βάση slot έχει το chipset της μητρικής.
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 mpa file mou den menw athina, eimai apo nisi. Eyxaristw pantos! Twra gia ton antaptora poy tha vrw exei kapoio eshop?
kx5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτά είναι τρελαίνομαι από χαρά όταν βρίσκω pc παρατημένα σε κάδους. Μόνο και μόνο να ανακαλύπτεις το hardware που έχουν μέσα αρκεί. Η μητρική που βλέπω είναι η QDI advance 5. Ο επεξεργαστής θα είναι κανένας celeron γύρω στα 400MHz. Είναι αρκετά παλιό σύστημα γιαυτό το πέταξε. Αν βρισκόσουν Αθήνα θα έβρισκες μπόλικα ανταλλακτικά (και τον αντάπτορα) στο παζάρι της Κυριακής. Για ότι χρειάζεσαι βάλε αγγελία ζήτησης εδώ, γιατί να τα πάρεις από μαγαζιά δε συμφέρει.
islandero Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Οντως η μητρικη ειναι μια legend- QDI αν σας λεει τιποτα αυτο! Μεχρι τι cpu παιρνει πανω? Μνημη εχει μια 256
kx5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά πάει μέχρι Ρ3 στα 733. Προσπάθησε να βρεις κανένα Ρ3 στα 450. Θα είναι πολύ καλύτερος από το celeron που έχει τώρα. Αντάπτορα δε θα χρειαστείς (είναι slot1). Μνήμη έχεις αρκετή και ο σκληρός είναι μεγάλος, οπότε γίνεται κατεβαστήρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.