Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά!!!

konstantinos_uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα laptop 17' πάνω κάτω στα 1300 με 1900 ευρώ...

Έχω ψάξει, και είμαι αναμεσα στα εξής:

-HP Pavillion 9543 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900268

-Sony Vaio AR-41L http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905581

Ποιό πιστεύετε οτι αξίζει να αγοράσω?

Προφανώς το HP έχει σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά είναι τόσο καλύτερο, ώστε να αξίζει η διαφορά στην τιμή ?

Επίσης μου είπε ένας τύπος του Multirama, ότι από 10 Σεπτέμβρη θα παραλάβουν laptops(HP, Sony, etc.)με τετραπύρηνους επεξεργαστές (Intel Quad core), πράγμα που διέψευσαν άλλοι πωλητές από άλλα μαγαζία, αλλά και η έρευνα μου online...Υπάρχει περίπτωση ο τύπος του Multirama να έχει δικιο?

Ευχαριστώ πολύ....

Δημοσ.

To DV9543 ασυζητητί.

Όσον αφορά την ενσωμάτωση τετραπύρηνων επεξ. σε laptop... μπααα... δε θα είχε ακουστεί κάτι; Εδώ τώρα ξεκίνησαν οι Santa Rosa...

Δημοσ.

προσωπικη εκτιμηση

αν πας για επιδοσεις παρε ΗΡ

αν πας για αξιοπιστια παρε σονυ

οτι και να παρεις παρε και μια επεκταση εγγυησης

για 4 πυρινους δεν ξερω αλλα λογικα, ζυγωνει η ωρα τους

Δημοσ.

Λοιπόν, ο αντίστοιχος HP στα χρήματα του Sony είναι ο HP dv9542ev. Εκπληκτικό μηχάνημα. Η μόνη διαφορά του με τον άλλο HP είναι ο επεξεργαστής και ο σκληρός. Προσωπικα σου προτείνω αυτόν. Οσον αφορά τους τετραπύρινους επεξεργαστές, νομίζω ότι θα αργίσουν να ενσωματωθούν σε φορητούς υπολογιστές. Τουλάχιστον η Intel δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.

Δημοσ.

Επίσης μου είπε ένας τύπος του Multirama, ότι από 10 Σεπτέμβρη θα παραλάβουν laptops(HP, Sony, etc.)με τετραπύρηνους επεξεργαστές (Intel Quad core), πράγμα που διέψευσαν άλλοι πωλητές από άλλα μαγαζία, αλλά και η έρευνα μου online...Υπάρχει περίπτωση ο τύπος του Multirama να έχει δικιο?

Ευχαριστώ πολύ....

10/09 αυτο που ξερω οτι θα ρθουν οι τετραπυρυνοι της amd σε desktop

Δημοσ.

Νομίζω οτι η αγορά του HP Pavillion 9543 γιατι αξίζει τα χρηματα που θα δαπανησεις χωρις να το μετανιωσεις, η προσφατη πλατφορμα ειναι εξαιρετικη ιδιως για το περιβαλλον των Βιστα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...