charmed Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 έχω μία σύνδεση ιντερνετ αλλα δεν θυμάμαι το password. τα windows λόγω ασφάλειας δεν μου δείχνουν τον κωδικό και έχασα το χαρτάκι που το είχα σημειώσει... μπορώ να κάνω τα windows να μου δείξουν τον κωδικό?
charmed Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 μόλις το εγκατέστησα μου έβγαλε πρόβλημα για ιό. ευτυχώς το panda τον έσβησε αμέσως.
THUKIS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν πρέπει να ίναι ιος . Απλως το panda ετσι νομιζε επειδη θα κοιτοyσε tα ενδωτερα των windows
6600gt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι δεν είναι ιος απλά το panda το πέρασε για hacking tool.
charmed Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 δεν μπορώ όμως να κάνω κάτι. το σβήνει αυτόματα.
charmed Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 το έκλεισα και έκανα εγκατάσταση. δεν μου εμφανίζει όμως τον κωδικό. μάλλον γιατί στο παραθυράκι της σύνδεσης στο ιντερνετ δεν έχει "αστεράκια", έχει το μήνυμα "πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σύνδεσης"
ktsolkas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 koitakse asto to programmataki. einai kai freeware. edo to dokimasa molis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.