Προς το περιεχόμενο

Αθλητικός Χώρος?

Kontos_Harry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιά σας....

Έχω ένα μεγάλο χώρο 80 περίπου στρέμματα στο κοντά Ηράκλειο Κρήτης που έχει μέσα 2 γήπεδα μπάσκετ 2 τέννις και ένα μικρό ποδοσφαίρου και ένα χώρο για καφέ κλπ υπαίθριο...πρώην αθλητικός χώρος ....ο χώρος είναι σε 2 επίπεδα...αυτή τη στιγμή είναι σε εγκαταλελημμένη κατάσταση. Θέλει αρκετή δουλειά και χρήμα...Τι θα μπορούσε να γίνει και να αξιοποιηθεί? Ακούω προτάσεις...

Δημοσ.

Παρε δανειο ή βαλε συνεταιρο. Ή πουλα το και πηγαινε διακοπες διαρκειας!!!

Edit : Τωρα που το σκεφτομαι. Ασφαλησε τον για πυρκαγια και μετα καψτο θα παρεις αποζημιωση και απο την ασφαλιστικη και απο το Κρατος. αλλα πριν τις εκλογες.

Δημοσ.

όταν λες εχεις....πως δηλαδη ηρθε στα χερια σου???

αν δεν ειναι πολυ μακρια...καντο μια ανακατασκευη...και προωθησέτο για προπ. κέντρο....τον χειμώνα όμως...για ομάδες του εξωτερικού...

Δημοσ.

80 στρέμματα!!!!

Κοιτα

Θα μπορουσες ανετα να πουλησεις τα 40.Δεν ξερω ποσο θα πιασουν και σε ποια περιοχη του Ηρακλειου εισαι.

Το γηπεδο ποδοσφαιρου κατα την γνωμη μου δεν το χρειαζεσαι.

Κρατας το 1 γηπεδο μπασκετ , 1 γηπεδο τεννις φτιαχνεις 1 γηπεδο 5*5 και κρατας και το καφε.

Με τα λεφτα που εχεις ηδη παρει απο τα 40 στρεμματα που εχεις πουλησει μπορεις να χτισεις 10-20 γκαρσονιερες (studios) μια πισινουλα και να τα νοικιαζεις το καλοκαιρι.

Δημοσ.

γέμισε το με γήπεδα 5x5 και 8x8 και γήπεδα τένις για να χ5στείς στο χρήμα. τώρα δεν ξέρω πόσο κοντά είναι σε κατοικημένη περιοχή ή τι συγκοινωνία έχει προς τα εκεί αλλά δεν έχω δει κανένα τέτοιο κέντρο που να μην είναι συνέχεια γεμάτο. και εδώ στον πειραια που μένω αλλά και στην κόρινθο.

Δημοσ.

Η μπορεις να δωσεις ενα μερος για αντιπαροχη , να χτισει ο πολιτικος μηχανικος 20 πολυκατοικιες πχ συμφωνα με τον νομο να παρεις 1-2 διαμερισματα απο καθε πολυκατοικια , να τα νοικιασεις και να μην χρειαστει να δουλεψεις για την υπολοιπη ζωη σου...

Δημοσ.

Παντως αμα ειχα και εγω 80 στρεμματα θα βρισκομουν σε τεραστιο διλημμα σχετικα με τον τροπο αξιοποιησης.

Αυτο που πρεπει να κοιταξεις και αυτο που σε συμφερει ειναι να κανεις μια επενδυση απο την οποια θα εχεις ενα εισοδημα για ολη σου την ζωη.Οχι κατι προσωρινο.Αυτη ειναι η γνωμη μου

Μπορεις να με προσλαβεις για οικονομικο συμβουλο.Μονο 5000 ευρω το μηνα.Χαχαχαχα πλακα κανω

Παντως θελει και προσοχη γιατι μπορει να πεσεις σε κανενας αλητη και να σε κοροιδεψει..σχετικα με την αξιοποιηση

Δημοσ.

Καμιά ιδέα χρηματοδότησης? Παίζει και για ηλιακό πάρκο, παραγωγή πρασίνου, Πολυχώρο εκδηλώσεων κλπ....πάντως είναι δύσκολη απόφαση και θέλει αρκετά λεφτά....τώρα για 5Χ5 8Χ8 είναι ίσως γεμάτο το Ηράκλειο από τέτοια και είμαι λίγο μακρυά σχετικά...κοντά σε κεντρικό δρόμο είμαι....ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Δημοσ.

Άμα ήσουν πιο κεντρικά, είμαι σίγουρος ότι αμα πρόσφερες ωραία γήπεδα κ καλές τιμές, θα είχες πρελή δουλειά. επίσης τσέκαρε για προγράμματα της Ε.Ε.... πχ απ' ότι ξέρω χρηματοδοτούν για την δημιουργία κατασκηνώσεων για παιδια με ειδικές αναγκες (και συνεχίζουν να τα χρηματοδοτούν κ μετέπειτα) και για διάφορες τέτοιες εφαρμογές.

Δημοσ.

πως λειτουργουσε τοσα χρονια?παραγωγη πρασινου εννοεις να δινεις χοντρικη λουλουδια?

πολυ καλο αλλα θελει να δουλευεις...

αν εχει ερημια εκει κ οχι σπιτια το γυρνας σε pool bar club +ολα τα αλλα για χειμωνα.ε οχι κ αντιπαροχη 80 στρεμματα εχεις δεν μπορεις να χτισεις μονος σ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...