danaos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τα λέει όλα ο τίτλος. Μετά από online αναβάθμιση, χάθηκαν οι μικροί ελληνικοί χαρακτήρες κατά το γράψιμο μηνυμάτων. Καμιά ιδέα; Όχι ότι καίγομαι δηλαδή, αλλά μου κάνει εντύπωση, τέτοιο λάθος να το κάνει η ίδια η sony;
ana_mas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Υπάρχει το ελληνικό αλφάβητο αλλά δεν μπορείς να γράψεις με ελληνικούς χαρακτήρες ή δεν υπάρχει ούτε το ελληνικό αλφάβητο??
danaos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν μπορείς να γράψεις με μικρά ελληνικά γράμματα ενώ με παλιότερα firmware μπορούσες...
ana_mas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Περίεργο μου φαίνεται πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει... Για να το ψάξω και εγώ. Σίγουρα θα έχει κάποια λύση δεν μπορεί...
danaos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Το τελευταίο firmware που έχω είναι το R1DB001 EMEA_3.
Dr.Strangelove Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ (όχι ότι είναι σημαντικό πρόβλημα δηλαδή, αλλά είναι παράξενο). Το πιό παράξενο είναι ότι στις σημειώσεις και τις επαφές μπορώ να χρησιμοποιήσω μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες. Μόνο από τα SMS έχουν εξαφανιστεί (δεν υπάρχει καν η επιλογή "Εθνικοί χαρακτήρες").
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.