perryleros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Γεια σας παιδιά, Είμαι νέος στο forum και ελπίζω να τα πάμε καλά. Λοιπόν στο θέμα μας τώρα, έχω σκοπό να αγοράσω μια οθόνη για τον νέο μου υπολογιστή απλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά, και θα ήθελα λίγη βοήθεια. Έχω σκοπό να διαθέσω γύρω στα 260e. Έχω πρόχειρα μια 17" Samsung Syncmaster 720N. Αρχικά, έχω το εξής δίλημα: widescreen ή normal; Ασχολούμαι με internet/web browsing etc/λίγο photoshop/βλέπω ταινίες DVD(και κατεβασμένες :oops:)/gaming μόνο warcraft3 προς το παρόν και ελάχιστα cs. Θα παίξω σίγουρα όμως Crysis, Half Life ep2, Starcraft2 όταν αυτά κυκλοφορήσουν (δεν είμαι φανατικός gamer, απλά θέλω να τα δοκιμάσω )./μουσική/εργασίες για το πανεπιστήπιο κλπ κλπ... Σε περίπτωση 19" normal έχω δει την εξής και απο κοντά σε netcafe και μου άρεσε: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=948594 Σε περίπτωση wide κόλησα στην samsung SM206BW 20": http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=955345 Όμως μετά από ψάξιμο σε forums είδα οτι ίσως πέζει πρόβλημα με την 20" έχοντάς την στη μέγιστη ανάλυση. Θα φένονται τα γράμματα μικρά και τα εικονίδια.( σαν να έχεις 1280χ1024 σε 17αρα.. που το έχω ζήσει καλά και ξέρω πόσο σπαστικό είναι). Δηλαδή για 1600χ1050 η 22" wide είναι η καλύτερη επιλογή. Όμως η samsung σε 22" πάει πολύ 350ε (SM226BW). Οπότε κοιτώντας για 22" βρήκα της LG την L226WTQ-SF : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=967238 Λοιπόν για να καταλήξω κάπου, θέλω γνώμες για 1ον) Άν θα κάνω καλά παίρνοντας widescreen έναντι τις απλής, και 2ον) Ποιά οθόνη προτείνετε από τις 3 ή όποια άλλη έχετε στο νου. 3ον) 20"wide θα έχει όντως το πρόβλημα με τη μεγάλη ανάλυση(μικρά text+icons); Συγνώμη για το μέγεθος του πόστ. Ευχαριστώ. PS.(2 μέρες μετά, επειδή δεν πήρα απάντηση) Αποφάσισα να πάρω widescreen τελικά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να μου πείτε αν αξίζει να πάρω τη samsung SM206BW 20" που είναι καλής ποιότητας? ή να μεταβώ σε 22" παίρνοντας LG μέτριας ποιότητας με 20e παραπάνω; (έχω δώσει λίνκ και για τις 2 παραπάνω)
REALZEUS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Tha elega tin 22ara kathara kai mono epeidi kato apo tis 22'', oi widescreen einai poly stenes gia ta gousta mou. Se genikes grammes omos i Samsung vgazei kalytera monitors opote ayto pou tha proteina ego einai na pas na tis deis kai tis 2 en leitourgia kai na apofasiseis poia sou tairiazei kalytera.
dimitris2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 PS.(2 μέρες μετά, επειδή δεν πήρα απάντηση) Αποφάσισα να πάρω widescreen τελικά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να μου πείτε αν αξίζει να πάρω τη samsung SM206BW 20" που είναι καλής ποιότητας? ή να μεταβώ σε 22" παίρνοντας LG μέτριας ποιότητας με 20e παραπάνω; (έχω δώσει λίνκ και για τις 2 παραπάνω) η lg μετρια ποιοτητα? δε ξερω δεν θα το λεγα, εγω που εχω lg ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, lg απο μενα!
perryleros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ, για την LG θα πάω τελικά!! Θα ποστάρω εντυπώσεις μόλις την παραλάβω.
odysseas! Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 file ego leo samsung pisteyo oti ine apo tis kaliteres eteries gia o8ones...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.