Προς το περιεχόμενο

εξωφρενικα πολλα GB στο σκληρο

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εδω και λιγες μερες τα vista και παρατηρησα πως στο σκληρο χρησιμοποιουνται 23γιγα τα οποια δεν καταλαβαινω που τα βρηκε, ακομα τα windows αυξανουν αδικαιολογητα το μεγεθος τους.

Eχω κανει και clean up απελευθερωνοντας μεγεθος απο το hybernate, ξερει κανεις τι παιζει δεν εχω γραψει ακομα κανενα dvd παρα μονο μια αντιγραφη ταινιας αλλα και παλι ακομα και εικονικα να ειναι ακομα μεσα δε δικαιολογει τοσο μεγαλο χωρο. Το προβλημα μαλλον εμφανιζεται στο φακελο winsxs, και με ενα ψαξιμο στο google και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα

Εμφανιζεται το ιδιο φαινομενο σε καποιον εδω, το εχει λυσει?

Με απενεργοποιηση του system restore και αδειασμα αρχειων επεσα στα 11g αλλα αυτος ο winsxs μου εχει κατσει στο λαιμο

Δημοσ.
Για δοκιμασε το το Treesize pro 3 να δεις μηως ειναι καπου "κρυμμενα"...

Δεν το ξέρω το πρόγραμμα αλλά επειδή με ενδιαφέρει το έψαξα και είδα ότι κυκλοφορεί νέα έκδοση TreeSize Pro 4.3.2.

Κουβέντα να κάνουμε, έτσι; Απλός το λέω. :mrgreen:

Δημοσ.
Δεν το ξέρω το πρόγραμμα αλλά επειδή με ενδιαφέρει το έψαξα και είδα ότι κυκλοφορεί νέα έκδοση TreeSize Pro 4.3.2.

Κουβέντα να κάνουμε, έτσι; Απλός το λέω. :mrgreen:

Και καλα εκανες!!!

Με το tresize καμεις δεξι κλικ σε ενα κομματι του δισκου σου και σου δειχνει σε γραφημα τα περιεχομενα του με το μεγεθος τους.Ειναι σαν να κανεις δεξι κλικ - ιδιοτητες σε καθενα φακελο χωριστα.

Δημοσ.
Και καλα εκανες!!!

Με το tresize καμεις δεξι κλικ σε ενα κομματι του δισκου σου και σου δειχνει σε γραφημα τα περιεχομενα του με το μεγεθος τους.Ειναι σαν να κανεις δεξι κλικ - ιδιοτητες σε καθενα φακελο χωριστα.

Είναι φοβερό πρόγραμμα. Ήδη ανακάλυψα 11 λαθρογκιγκαμπαϊτ :mrgreen:

Δημοσ.

Ego tha protina agora megalon diskon.

An p.x exei kapios enan 300ari h 500ari ligo ton kofti pou pigan ta 11 h ta 25 Gb.

Den fenonde kan.

Eno an exeis kapion 80ari tin psaxneis kai sou ti spaei kiolas pou sto diako vriskonde.

Aloste oi skliroi exoune gini soupa teleftea

Δημοσ.

Eγώ πάλι θεωρώ ότι πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται στο σύστημά μας, και ειδικότερα που υπάρχει μεγάλος όγκος αρχείων (ίσως πολλές φορές άχρηστος). Γι' αυτό και προγράμματα όπως το TreeSize είναι πολύ χρήσιμα.

Σκέφτομαι και το άλλο: Αν θέλω να κάνω image το partition των Windows, για ποιο λόγο να αποθηκεύω και άχρηστα GB και να μεγαλώνει το μέγεθος του backup; Κι αν θέλω να κάνω ανασυγκρότηση, γιατί να ανασυγκροτώ και άχρηστα δεδομένα;

Δημοσ.
Ego tha protina agora megalon diskon.

An p.x exei kapios enan 300ari h 500ari ligo ton kofti pou pigan ta 11 h ta 25 Gb.

Den fenonde kan.

Eno an exeis kapion 80ari tin psaxneis kai sou ti spaei kiolas pou sto diako vriskonde.

Aloste oi skliroi exoune gini soupa teleftea

:confused:

11gb με αρχεία από dvd authoring δηλαδή γιατί να κρατήσω; Όσο μεγάλο δίσκο και αν έχω.

Δημοσ.
:confused:

11gb με αρχεία από dvd authoring δηλαδή γιατί να κρατήσω; Όσο μεγάλο δίσκο και αν έχω.

E!! kai ego afto leo giati?

Ara xeris pou einai ta klimena kai apo pou proirthane.

Ego milisa gia periptoseis pou psaxnomaste na vroume kai den mporoume na vroume pou einai ta krimena kai apo pou proithane.

Egina katanoitos?

Δημοσ.
E!! kai ego afto leo giati?

Ara xeris pou einai ta klimena kai apo pou proirthane.

Ego milisa gia periptoseis pou psaxnomaste na vroume kai den mporoume na vroume pou einai ta krimena kai apo pou proithane.

Egina katanoitos?

Μα με αυτό το πρόγραμμα βρήκα τα 11gb που αναφέρω.

Και από χώρο πρόβλημα δεν έχω. Έχω έναν 80 που είναι το σύστημα (και που ήταν και τα 11gb), έναν 160, έναν 250 και ένα mybook 500gb. Οι δίσκοι είναι μισογεμάτοι (ή μισοάδειοι :mrgreen: ).

Απλός έτσι όπως το έγραψες κατάλαβα ότι εννοούσες να το αφήσουμε εντελώς και να μην ενδιαφερθούμε αφού έχουμε χώρο.

Δημοσ.

Τα Vista κρατούν όλα τα temporary files, μετά από format Που εγκατέστησα όλα μου τα προγράμματα μου ήταν κάπου στα 19 Gbyte. Επίσης πιάνουν χώρο από τα backups και τα restore point Που κάνουν, από τα HYBERNATION mem όπως είπατε και τέλος κάνουν dumping memory από τα Bsod, τα οποία πιάνουν κάπου στα μερικά εκατοντάδες megabyte. Με το tuneUp μπορείτε να τα διαγράφετε όλα αυτά τα άσχετα και να κρατάτε μόνο τα restore point. Α νομίζω ότι αποθηκεύουνε και τα installation files από το Winupdate, αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.
Μα με αυτό το πρόγραμμα βρήκα τα 11gb που αναφέρω.

Και από χώρο πρόβλημα δεν έχω. Έχω έναν 80 που είναι το σύστημα (και που ήταν και τα 11gb), έναν 160, έναν 250 και ένα mybook 500gb. Οι δίσκοι είναι μισογεμάτοι (ή μισοάδειοι :mrgreen: ).

Απλός έτσι όπως το έγραψες κατάλαβα ότι εννοούσες να το αφήσουμε εντελώς και να μην ενδιαφερθούμε αφού έχουμε χώρο.

Oxi re file pros Theou.

Na min andiaferthoume gia ta gb mas?

Aplos sistino megalous diskous se periptoseis pou exoume provlima apo krimena pou den mporoune na xethaftoun h den xeroume na ta xethapsoume.

Opos epatha ego prin apo xronia me to Norton 2003(an thimame kala) opou mou eixe faei kapou sta 25gb se 40ari disko kai apo tixei vrika oti ta pigene sto Protected Recycle Bin opou mporouses ana pasa stigmi na ta epanaferis me to unerase h na ta diagrapseis endelos.

Kalo itan afto alla oxi gia mikro skliro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...