ZeusXE Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ο ένας από τους δύο σκληρούς μου δίσκους, όταν προσπαθήσω να τον ανοίξω ή να αποθηκεύσω μου δείχνει την ένδειξη: "Η δισκέτα στη μονάδα δίσκου D δεν είναι διαμορφωμένη. Θέλετε να την διαμορφώσετε τώρα;" Πιθανόν κάποιος ιός? Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην γίνει διαμόρφωση και να ανακτήσω ότι υπάρχει στο σκληρό μου δίσκο;
Kagkouros Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Καλως ήρθες. Μάλλον λόγο "βιασύνης" ποσταρες σε λαθος μερος. Δοκιμασε στο μοναδες αποθήκευσης. Πάντως ναι μπορείς αλλά θα διαγραφτούν όλα τα αρχεία που έχεις μέσα. Στο θέλεται να τον διαμορφώσεται τώρα θα πατήσεις ναι...
johnyboy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Η μοναδική λύση είναι να κάνεις διαμόρφωση και μετά με κάποιο πρόγραμμα να κάνεις recovery.Εγώ προτείνω easy recovery.
iceman79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 oxi diamorfosh vre paidia. katef8eian me recovery software
ZeusXE Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Θα προσπαθήσω για recovery, αν και δεν έχω ξανακάνει. Ευχαριστώ παιδιά.
asteris777 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 panta yparxei prwti fora pantos min kaneis diamorfwsi prwtou ta anaktiseis egw me to recover my files ta eixa anaktisei ;-)
poihths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 υπαρχουν διαφορα προγραμματα που κανουν τετοια δουλεια.. αμα δε σου δουλεψει το 1ο μη τα παρατήσεις,ψαξε και αλλα.. εγω ετσι τη μπατησα καποτε επειδή βιαζόμουνα
johnyboy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ξεχνάτε κάτι.Ο δίσκος δεν ανοίγει και πολύ πιθανό να μην γίνει recovery χωρίς φορμάτ.
mihalakis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχει σημασια το οτι δεν ανοίγει. Εγώ είχα σκληρό που μου τον έβλεπε με μηδεν χωρητικότητα, και δεν τον άνοιγε καθόλου αλλά το ρικοβερυ γινόταν κανονικά. Καλύτερα να δοκιμάσεις πριν το φορματ. Εγώ χρησιμοποιώ το getdataback for NTFS. Όσες φορές το έχω δοκιμάσει πάντως με έσωσε
poihths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι ξεχνάτε κάτι.Ο δίσκος δεν ανοίγει και πολύ πιθανό να μην γίνει recovery χωρίς φορμάτ. αλλο ομως o explorer των windows (με τα τρελα bugs του) και αλλο καποιο εξειδικευμενο προγραμμα recovery-πχ easyrecovery
kostelo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Με κανα live cd ισως μπορει να γινει κατι. Ψαξε για κανα hirens boot cd ή κανα live cd του linux, ωστε αν εχεις κι ενα δευτερο δισκο επανω και αναγνωρισει τον προβληματικο, να μεταφερεις απ τον εναν στον αλλο οτι θες και μετα του κανεις φορματ για σιγουρα.
Tzimmys Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνε μια δικιμή με το Acronis Disk DIrector Suite μπας και κάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.