PETERANOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 apo tote pou ekena epanegatastasi ton WIMDOW XP kai xana egatestisa to BATTLEFIELD 2142, otan prospatho na mpo se kapion SERVER mou vgazi ena minima <<Unmodified Content >> mpori na voithisi kapios?
PETERANOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 exo valili to telefteo patch 1.25!
isspro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 paidia to katebasa kai paw na to paiksw kai zitaei username k password... ti kanw ekei?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Αν έχεις account Gamespy, βάζεις τα ίδια στοιχεία (αν θυμάμαι καλά, εγώ τα έχω σωσμένα), αλλιώς φτιάχνεις account.
S.M.Greek Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 μπας και το έχεις σπασμένο?αν όχι τότε πρέπει να κάνεις account.αν δεν έχεις κάνει (και αρα το παίζεις πρώτη φορά) κάπιυ θα λέει create acount και ακολούθα τιος οδηγίες.Είναι κατα την γνώμη μου απο τα καλύτερα (για να μη πω το καλύτερο..) παιχνίδια αυτή την στιγμή
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει το πιο καλό anti-air. Τα πολυβόλα στην οροφή του Titan είναι απίστευτα φονικά. Πιο δυνατά και από το Phallanx του USS Essex από το BF2, αν δεν κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.