slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Παιδιά το θέμα έχει ως εξής:Θέλω να πάρω μεταγραφή από ένα ενιαίο λύκειο σε ένα πειραματικό και μου χουν πεί πως αρχές σεπτεμβρίου κάνω δήλωση,γίνεται κλήρωση και σε ενημερώνουν αν πέρασες.Καταρχάς θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί τι παίζει με αυτές τις κληρώσεις(γιατί ξέρω αρκετά παιδιά που δηλώσανε στο συγκεκριμένο σχολείο και περάσανε όλοι,ακόμη κι απο μεταγραφή).Δηλάδή πως γίνονται(αν γίνονται) και τι πιθανότητες υπάρχουν να περάσω.Επίσης θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πεί πότε θα ήταν καλό να πάω να κάνω τη δήλωση(τώρα τη δευτέρα που μας έρχεται ή και πιο μετά?) Ευχαριστώ προκαταβολικά
michael92 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τι ακριβώς προσφέρει αυτό το πειραματικό λύκειο;
poscaman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 αποφοιτος πειραματικου γυμνασιου και λυκειου here. εχω την εντυπωση οτι οι κληρωσεις εχουν γινει
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Βασικά απλά θέλω να πάω εκέι επειδή είναι καλύτερο σχολέιο απ αυτο που πάω ήδη Για τις κληρώσεις μου είπανε οτι γίνονται τον σεπτέμβρη λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία στις 11..αν και μου φαίνεται οτι αυτές οι κληρώσεις δεν υπάρχουν και απλά το λένε έτσι και πέρνουν μαθητές αν έχουν κενές θέσεις..
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Tι πειραματα σας κανουν εκει ? Έχω ακούσει πως απαιτούν να διαβάζεις....:-?
vagpap Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Tι πειραματα σας κανουν εκει ? Πήγαινα σε πειραματικό λύκειο (ΖΠΛ), και η διαφορά που είχαμε από τα "παραδοσιακά" ήταν ότι κάναμε διαφορετικό βιβλίο φυσικής (Αμερικάνικο αντί για Μάζη) με σκοπό να γίνει δοκιμή για το αν έπρεπε να αλλαχθεί ή όχι. Είχαμε και κάποια εργαστήρια στη Χημεία/Φυσική αλλά τίποτα παραπάνω... Δεν ξέρω, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα πλέον, έχω τελειώσει από το 95...
dalton85 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Έχω ακούσει πως απαιτούν να διαβάζεις....:-? ΑΜΑΝ, τι ειναι αυτα τα πραγματα. Ντροπη και παλι ντροπη, ακου εκει διαβασμα. Τα πειραματικα ειναι καλυτερα οργανομενα παντος και οπως λεει ο vagpap οταν θελουν να γινουν αλλαγες σε καποιο βιβλιο ας πουμε, εκει το τεσταρουν να δουν την ανταποκριση των παιδιων.
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Βασικά να πώ πως δεν αλλάζω σχολείο επειδή θέλω να πάω συγκεκριμένα σε πειραματικό,απλά θέλω να πάω σε καλύτερο και έτυχε το συγκεκριμένο να είναι πειραματικό,απλά αναφέρω πως είναι,επειδή μου είππανε για κληρώσεις κλπ κι εγώ δεν ξέρω απ αυτά.
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ΑΜΑΝ, τι ειναι αυτα τα πραγματα. Ντροπη και παλι ντροπη, ακου εκει διαβασμα.Τα πειραματικα ειναι καλυτερα οργανομενα παντος και οπως λεει ο vagpap οταν θελουν να γινουν αλλαγες σε καποιο βιβλιο ας πουμε, εκει το τεσταρουν να δουν την ανταποκριση των παιδιων. Ναι και απ όσο μου λένε παιδιά που πάνε εκεί και τους ξέρω είναι γενικά πιο οργανομένα,όχι μόνο στο θέμα τον βιβλίων. Περί διαβάσματος φυσικά έκανα πλάκα.
poscaman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 δεν ξερω για τα αλλα πειραματικα,για το δικο μου παντως δεν ηταν καθολου για τα ματια του κοσμου οι κληρωσεις.οσοι κληρωνοντουσαν πηγαιναν,κι αυτο γιατι γινοταν πανικος με τις αιτησεις.επισης μονιμα τα τμηματα ηταν των 30 ατομων, το ανωτερο που επιτρεπεται απ'το νομο
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 δεν ξερω για τα αλλα πειραματικα,για το δικο μου παντως δεν ηταν καθολου για τα ματια του κοσμου οι κληρωσεις.οσοι κληρωνοντουσαν πηγαιναν,κι αυτο γιατι γινοταν πανικος με τις αιτησεις.επισης μονιμα τα τμηματα ηταν των 30 ατομων, το ανωτερο που επιτρεπεται απ'το νομο καλά ίσως και κάνω λάθος απλά το υπέθεσα επειδή όσα παιδιά ξέρω που κάναν αίτηση μπήκανε..
kallair Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ε τότε οι θέσεις που κληρώνονταν ήταν περισσότερες από τους ενδιαφερομένους...
andreapaog328 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 αποφοιτος πειραματικου γυμνασιου και λυκειου here. εχω την εντυπωση οτι οι κληρωσεις εχουν γινει στην πάτρα πήγες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.