Προς το περιεχόμενο

Πειραματικό Λύκειο ?? Τι ????

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το θέμα έχει ως εξής:Θέλω να πάρω μεταγραφή από ένα ενιαίο λύκειο σε ένα πειραματικό και μου χουν πεί πως αρχές σεπτεμβρίου κάνω δήλωση,γίνεται κλήρωση και σε ενημερώνουν αν πέρασες.Καταρχάς θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πεί τι παίζει με αυτές τις κληρώσεις(γιατί ξέρω αρκετά παιδιά που δηλώσανε στο συγκεκριμένο σχολείο και περάσανε όλοι,ακόμη κι απο μεταγραφή).Δηλάδή πως γίνονται(αν γίνονται) και τι πιθανότητες υπάρχουν να περάσω.Επίσης θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πεί πότε θα ήταν καλό να πάω να κάνω τη δήλωση(τώρα τη δευτέρα που μας έρχεται ή και πιο μετά?)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Βασικά απλά θέλω να πάω εκέι επειδή είναι καλύτερο σχολέιο απ αυτο που πάω ήδη :mrgreen: Για τις κληρώσεις μου είπανε οτι γίνονται τον σεπτέμβρη λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία στις 11..αν και μου φαίνεται οτι αυτές οι κληρώσεις δεν υπάρχουν και απλά το λένε έτσι και πέρνουν μαθητές αν έχουν κενές θέσεις..

Δημοσ.
Tι πειραματα σας κανουν εκει ?:mrgreen:

Πήγαινα σε πειραματικό λύκειο (ΖΠΛ), και η διαφορά που είχαμε από τα "παραδοσιακά" ήταν ότι κάναμε διαφορετικό βιβλίο φυσικής (Αμερικάνικο αντί για Μάζη) με σκοπό να γίνει δοκιμή για το αν έπρεπε να αλλαχθεί ή όχι. Είχαμε και κάποια εργαστήρια στη Χημεία/Φυσική αλλά τίποτα παραπάνω...

Δεν ξέρω, μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα πλέον, έχω τελειώσει από το 95...

Δημοσ.
Έχω ακούσει πως απαιτούν να διαβάζεις....:-?

ΑΜΑΝ, τι ειναι αυτα τα πραγματα. Ντροπη και παλι ντροπη, ακου εκει διαβασμα.:-D

Τα πειραματικα ειναι καλυτερα οργανομενα παντος και οπως λεει ο vagpap οταν θελουν να γινουν αλλαγες σε καποιο βιβλιο ας πουμε, εκει το τεσταρουν να δουν την ανταποκριση των παιδιων.

Δημοσ.

Βασικά να πώ πως δεν αλλάζω σχολείο επειδή θέλω να πάω συγκεκριμένα σε πειραματικό,απλά θέλω να πάω σε καλύτερο και έτυχε το συγκεκριμένο να είναι πειραματικό,απλά αναφέρω πως είναι,επειδή μου είππανε για κληρώσεις κλπ κι εγώ δεν ξέρω απ αυτά.

Δημοσ.
ΑΜΑΝ, τι ειναι αυτα τα πραγματα. Ντροπη και παλι ντροπη, ακου εκει διαβασμα.:-D

Τα πειραματικα ειναι καλυτερα οργανομενα παντος και οπως λεει ο vagpap οταν θελουν να γινουν αλλαγες σε καποιο βιβλιο ας πουμε, εκει το τεσταρουν να δουν την ανταποκριση των παιδιων.

Ναι και απ όσο μου λένε παιδιά που πάνε εκεί και τους ξέρω είναι γενικά πιο οργανομένα,όχι μόνο στο θέμα τον βιβλίων.

Περί διαβάσματος φυσικά έκανα πλάκα.:mrgreen:

Δημοσ.

δεν ξερω για τα αλλα πειραματικα,για το δικο μου παντως δεν ηταν καθολου για τα ματια του κοσμου οι κληρωσεις.οσοι κληρωνοντουσαν πηγαιναν,κι αυτο γιατι γινοταν πανικος με τις αιτησεις.επισης μονιμα τα τμηματα ηταν των 30 ατομων, το ανωτερο που επιτρεπεται απ'το νομο

Δημοσ.
δεν ξερω για τα αλλα πειραματικα,για το δικο μου παντως δεν ηταν καθολου για τα ματια του κοσμου οι κληρωσεις.οσοι κληρωνοντουσαν πηγαιναν,κι αυτο γιατι γινοταν πανικος με τις αιτησεις.επισης μονιμα τα τμηματα ηταν των 30 ατομων, το ανωτερο που επιτρεπεται απ'το νομο

καλά ίσως και κάνω λάθος απλά το υπέθεσα επειδή όσα παιδιά ξέρω που κάναν αίτηση μπήκανε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...