Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Firewall

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος με την δημιουργία rules να με ρωτά για προγράμματα που θέλουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και να μπορώ να τα αποκλείω π.χ.;

Εχει επιλογές για σεταρισμα κανόνων αλλα δε βγαζω ακρη :|

Δημοσ.

Start --> Πληκτρ. Windows Firewall with advanced security settings --> Inbound Rules --> Properties σε συγκεκριμένη διεργασία. Allow ή block. Τα πράγματα είναι απλά. Μια που το αναφέρατε, ξανακόλλησα το conime.exe και βαριέμαι να κάνω όλες τις διαδικασίες για να το βγάλω, θα του αποτρέψω εξωτερική και εσωτερική σύνδεση.

Δημοσ.

Στα exceptions δε μιλά μόνο για εισερχομενες συνδεσεις;;

Αυτο που λεει ο michael το βρηκα τωρα, αλλα δεν γινεται να με ειδοποιουν τα win οτι π.χ. το mediamonkey θελει να συνδεθει στο ιντερνετ για εξερχομενη συνδεση και εγω να εχω την επιλογη να το μπλοκαρω επιτοπου χωρις να πηγαινω στα settings καθε φορα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στα exceptions δε μιλά μόνο για εισερχομενες συνδεσεις;;

Αυτο που λεει ο michael το βρηκα τωρα, αλλα δεν γινεται να με ειδοποιουν τα win οτι π.χ. το mediamonkey θελει να συνδεθει στο ιντερνετ για εξερχομενη συνδεση και εγω να εχω την επιλογη να το μπλοκαρω επιτοπου χωρις να πηγαινω στα settings καθε φορα;

Δυστυχώς ένα τόσο απλό πράγμα η microsoft δεν θέλησε να το κάνει.. δεν ξέρω γιατί. Αν ενεργοποιήσεις και τον έλεγχο εξερχόμενων στο firewall των vista, τότε η ζωή γίνεται κόλαση, αφού ακόμη και ο έλεγχος εισερχομένων χάνει την απλότητά του και πρέπει μόνος σου να πας να δηλώσεις τα πάντα. Κρίμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...