Dr_73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να μετατρέψει αρχεία .PBP σε .iso για να χρησιμοποιηθούν σε PSP ; Διάβασα για κάποιο PSX2PSP converter αλλά δεν το βρήκα πουθενά.
modecris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 αλλά δεν το βρήκα πουθενά. Μετά από 18 sec αναζήτηση http://dl.qj.net/PSX2PSP-GUI-for-Popstation-v.0.7.1-General-Tools-Utilities-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/12095/catid/193
Dr_73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μετά από 18 sec αναζήτησηhttp://dl.qj.net/PSX2PSP-GUI-for-Popstation-v.0.7.1-General-Tools-Utilities-PSP-Tools-Utilities-(on-PC)/pg/12/fid/12095/catid/193 Το πρόγραμμα αυτό πραγματικά δημιουργεί αρχεία .iso από τα αρχεία .pbp . Το θέμα είναι ότι το PSP δεν τα βλέπει καν αυτά τα αρχεία (εννοείται ότι δεν τα τρέχει κι όλας!). Να είναι σκάρτα τα αρχεία που δοκίμασα; Δεν νομίζω. Οπότε το ... ερώτημα είναι : Πως μετατρέπονται αρχεία .pbp σε .iso για χρήση σε PSP πάντα;
Dr_73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τι firmware έχεις; 3.52 σε ... "σπασμένη" έκδοση, περασμένο από ειδικό καταστήματος στην Ταυλάνδη όπου αγοράστηκε το μηχάνημα.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Πρέπει να ήταν πολύ ειδικός για να βάλει ένα Custom firmware :} Κάνε ένα search για popstation νομίζω... Απο κάποια φάση και μετά (3.03?) τα custon έχουν και το popstation γι αυτό το λόγο...
Dr_73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Πρέπει να ήταν πολύ ειδικός για να βάλει ένα Custom firmware :} Κάνε ένα search για popstation νομίζω... Απο κάποια φάση και μετά (3.03?) τα custon έχουν και το popstation γι αυτό το λόγο... Η κονσόλα παίζει .iso από το memory stick. Για την ακρίβεια παίζει όλα τα .iso και έχει δοκιμαστεί , χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια παλιότερα αντίγραφα ασφαλείας που έχω, τα οποία είναι σε φορμάτ .pbp δεν ξέρω πως θα τα μετατρέψω σε .iso ή σε .cso που παίζουν. Αυτή ήταν και η ερώτησή μου.Δεν τίθεται θέμα να πειράξω το firmware της κονσόλας.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω οτι κάποιος σου είπε κάτι τέτοιο.... Convert pbp-iso ώστε να παίζουν τα παιχνίδια στεγνά δεν ξέρω αν υπάρχει... Ξέρω όμως οτι υπάρχει το popstation μέσω του οποίου παίζεις psx games στο psp... That's the info... NOW USE IT.... http://forums.maxconsole.net/archive/index.php/t-40635.html Αυτά απο τέλη του 2006... σήμερα σίγουρα θα έχει βγεί κάτι παραπάνω... Find it...
Dr_73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δεν νομίζω οτι κάποιος σου είπε κάτι τέτοιο....Convert pbp-iso ώστε να παίζουν τα παιχνίδια στεγνά δεν ξέρω αν υπάρχει... Ξέρω όμως οτι υπάρχει το popstation μέσω του οποίου παίζεις psx games στο psp... Σε .pbp είναι αποκλειστικά παιχνίδια PSX ; Γιατί υποτίθεται ότι αυτά που έχω είναι για PSP όχι για PSX.
gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αυτά που έχεις είναι PSP DEMO παιχνίδια κατεβασμένα από το επίσημο site της Sony.Μπορείς να τα μετατρέψεις σε ISO και μετά να τα κάνεις cso.
Dr_73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αυτά που έχεις είναι PSP DEMO παιχνίδια κατεβασμένα από το επίσημο site της Sony.Μπορείς να τα μετατρέψεις σε ISO και μετά να τα κάνεις cso. Με το πρόγραμμα PSX2PSP μετατράπηκαν σε .iso . Αλλά δεν παίζουν στο PSP.
gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Επειδή δεν είναι psx eboots αλλά psp eboots.
Dr_73 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Επειδή δεν είναι psx eboots αλλά psp eboots. Ναι. EBOOT ονομάζονται τα αρχεία που μετέτρεψα. Είναι δυνατόν αυτά τα psp eboots να γίνουν .iso για να παίζουν στο psp; Προφανώς αυτά τα psp eboots είναι για παλιότερο firmware του psp; Με αυτό που έχω εγώ, το 3.52 πως θα τα κάνω να παίξουν;
gherudos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Εφόσον είναι σε EBOOT.PBP πρέπει να βρείς το όνομα του φακέλου που πρέπει να δημιουργήσεις,όλα τα PSP Demos τα τοποθετείς στο x:\PSP\GAME\όνομα_παιχνιδιού\EBOOT.PBP αν δεν χρησιμοποιήσεις το ακριβές όνομα φακέλου που του έχει δώσει η $ony το παιχνίδι δεν μπορεί να τρέξει.
Tekkenman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 παιδιά γίνεται να αντιγραψω τα αρχεία ενός ps2 game στο pc (Ο υπολογιστής μου, μοναδα DVD, ανοιγμα, επιλογή όλων, αντιγραφή, επιφανεια εργασίας, δημιουργια νέου, φάκελου, επικοληση.) και μετά να τα γράψω σε ένα DVD για να παίξουν στο ps2??? Με κάποιο πρόγραμμα ίσως??? με μορφή ISO?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.