tera2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Εχασα το καρτοκινητο μου μπορω να διατηρησω τον ιδιο αριθμο και να ξαναπαρω καρτοκινητο? Ειναι βασικο μιας και ολες οι δημοισες υπηρεσιες που συναναστρεφομαι( και ειναι πολλες) εχουν αυτον τον αριθμο.
foufoutios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Σε ποια εταιρεια εισαι? Για συνδεση, ξερω πως μπορεις να εχεις παλι τον ιδιο αριθμο. Για καρτα δε γνωριζω
IOCTL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 μην το ρωτάς εδώ αλλα στην κινητή τηλεφωνία σου. Λογικά αν είναι καρτοκινητό όχι. Αν ήταν συμβόλαιο σίγουρα ναι.
tarrasque Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 αν είχες δηλώσει τα στοιχεία σου και μπορούν να εξακριβώσουν ότι εσύ είσαι ήσουν ο πραγματικός κάτοχος νομίζω ότι σου αλλάζουν τη sim. αλλιώς δεν μπορεί να γίνει γιατί θα μπορούσα να πάω εγώ και θα ακύρωνα όποια sim θέλω
Pink_Panther Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Sigoura mporeis. 100% mporeis. To ekana egw prin 2 xronia pou exasa karta CU, den 8a mporeis esy twra? :-P Thn exasa 3 meres prin, paw meta sto Vodafone katastima lew to kai to kai se 10 lepta eixa nea sim me to idio noumero.
pelikin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Εχασα το καρτοκινητο μου μπορω να διατηρησω τον ιδιο αριθμο και να ξαναπαρω καρτοκινητο? Ειναι βασικο μιας και ολες οι δημοισες υπηρεσιες που συναναστρεφομαι( και ειναι πολλες) εχουν αυτον τον αριθμο. φυσικά το κάνει η vodafone
Pink_Panther Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Kai malista me thn foritotita tou ari8mou akoma kai an itan karta allh kinitis eterias mporeis na metaveis se allh xwris na alakseis to noumero sou.
tera2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 φανταζομαι οτι αυτο γίνεται απο όλα τα καταστηματα? γιατι και εγω ο βλακας το εχασα τωρα που μετακομιζω. Πηρα βασικα στην vodafone και μου ειπαν για 2 εργασιμες οποτε θα την πάρω απο εκει που θα παω...
ana_mas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Σε όλες τις εταιρείες μπορείς να κάνεις αντικατάσταση κάρτας sim είτε έχεις συμβόλαιο είτε καρτοκινητό . Το κόστος Vodafone 17,50E Cosmote 14,00E Wind 17E και η ενεργοποίηση εφόσον υπάρχουν στοιχεία στα καρτοκινητά γίνεται μέσα σε 3 ώρες το αργότερο ειδάλως αν δεν έχουν δηλωθεί τότε κυμαίνεται από 1 εργάσιμη εώς 3 το πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.